Minerva – peste 100 ani de excelență!

Mai mult decât orice alt produs grecesc, uleiul de măsline a devenit sinonim cu însăși esența sanatoasei diete mediteraneene. Numeroase beneficii pentru sănătate care derivă din fructele de măslin, nutrientii acestora, transforma uleiul de masline intr-o necesitate de zi cu zi care nu trebuie sa lipseasca de la nici o masă.
Uleiurile de măsline Minerva se remarcă prin gustul lor deosebit, prin aroma intensă de fructe de măsline proaspăt culese și prin textura lor bogată și picantă. Uleiul de măsline extravirgin Minerva Kalamata P.D.O, este primul ulei de măsline din Grecia, cu Denumire de Origine Protejată (DOP). Este produs exclusiv din măsline selectate din insorita vale Messinian, din vasta livadă de măslini, din extremitatea sud-vestica a Peloponezului. Excelentul climat din Messinia, cu mai mult de 3000 de ore de soare pe an, producătorii grijulii care ingrijesc cu dragoste fiecare măslin și adună recolta exact in momentul potrivit pentru aceasta, asigură o calitate excelentă, o aromă unică, intensă, uşor picantă pentru aceasta veritabila comoara a grecilor.

Uleiul de măsline extra virgin Minerva este o comoară de nepreţuit, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de zi cu zi.
Este suc proaspăt de măsline, produs numai prin metode de prelucrare mecanică, ce păstrează gustul intens de măsline, precum și aroma deosebită. Aciditatea este de obicei între 0,1 - 0.6% și nu depășește 0,8%. Uleiul de măsline extra virgin Minerva iese în evidență prin gustul său bogat și prin aroma plăcută fiind ideal pentru gatit.

Uleiul de măsline Minerva Classic, primul ulei de măsline îmbuteliat, este un amestec de ulei de măsline rafinat și virgin, cu un gust autentic și un miros plăcut, precum și cu  parfumul distinctiv și unic al măslinelor proaspăt tăiate.
Culoarea verde deschis și aciditatea sub 1%, făcându-l ideal pentru toate tipurile de gătit, uleiul evidențiind aroma specială a fiecărui aliment cu care este folosit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod