Aplicatie pe telefon pentru sucuri sanatoase

Healthy Drinks, aplicația oferită de Philips pentru o dietă sănătoasă

Îți promiți des că de mâine vei încerca să trăiești mai sănătos, să faci mișcare, să mănânci mai multe fructe și legume sau să bei numai sucuri naturale?
Dacă nu reușești mereu să te ții de astfel de planuri, stilul de viață agitat ar putea fi vinovat pentru faptul că deviezi cu ușurință de la planurile tale de a avea o dietă sănătoasă.

Dar tocmai tehnologia, cea care ne consumă adesea foarte mult timp, ar putea să fie de ajutor în această situație. Aplicațiile care ne oferă sugestii și sfaturi pentru o alimentație sănătoasă sunt deosebit de folositoare. Philips a lansat Healthy Drinks, o aplicație pentru mobil foarte utilă pentru toți cei care vor să trăiască sănătos. 

Aplicația te va ajuta să crești aportul de vitamine și minerale consumând mai multe fructe, legume, nuci, semințe și verdețuri sub forma sucurilor și a smoothie-urilor sănătoase obținute cu ajutorul blenderelor sau storcătoarelor Philips.
Pentru că îți oferă multe idei de combinații și sugestii pentru a obține sucuri sănătoase, aplicația Healthy Drinks îți va fi de ajutor în scopul tău de a avea o dietă mult mai sănătoasă.

Aplicația Healthy Drinks, oferită de Philips, îți permite să găsești rapid rețeta perfectă pentru sucuri în funcție de ingredientele pe care dorești să le includă. Te va ajuta să creezi un program săptămânal care să includă sucuri sănătoase, astfel încât să îți atingi cât mai ușor scopurile legate de nutriție sau dietă. De asemenea, aplicația îți oferă informații prețioase despre sucurile tale preferate din fructe și legume.
Vei primi informații nutriționale despre fiecare rețetă de suc natural în parte, dar vei ști și câte calorii au sucurile sau smoothie-urile tale favorite sau ce beneficii pentru sănătate îți aduc.

Iar dacă de fiecare dată când mergi la cumpărături uiți să adaugi în coș ingredientele necesare pentru sucurile tale sănătoase, aplicația Healthy Drinks îți oferă și opțiunea de a crea o listă de cumpărături de pe care să nu lipsească fructele și legumele.

Aplicația Healthy Drinks poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă în varianta pentru Android și iOS.

Philips vine astfel în sprijinul tuturor celor care vor să aibă un stil de viață sănătos oferind soluții tehnologice foarte utile.
În afara aparatelor de înaltă performanță, care îți permit să obții sucuri și smoothie-uri delicioase, Philips, prin aplicația Healthy Drinks, îți oferă și sprijinul necesar pentru a introduce aceste băuturi foarte sănătoase în regimul tău alimentar zilnic.

Nu vei mai duce lipsă de idei sau inspirație atunci când ți-e pofta de ceva sănătos și delicios. Prin aplicația Healthy Drinks vei avea foarte multe rețete la dispoziție, pe care le obții foarte rapid cu storcătoarele și blenderele Philips.

Philips susține nutriția sănătoasă și vine constant cu inovații în viața consumatorilor care sa îi ajute sa aibă o dietă corectă alături de familie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod