Dr. Oz: 5 obiceiuri simple care te menţin sănătoasă în anul 2014

Mănâncă ciocolată neagră în loc de alte deserturi pline de calorii! Aşa sună una dintre recomandările celebrului expert pentru noul an.
Obiceiurile simple te menţin sănătoasă. Nu trebuie să-ţi propui foarte multe lucruri deodată pe care vrei să le împlineşti în noul an, ci să fii realistă şi să le iei treptat, în funcţie de priorităţi. Până a ajunge la planuri măreţe, încearcă să te organizezi şi să respecţi câteva dintre obiceiurile de bază care te vor ajuta să ai mai multă energie şi să-ţi menţii corpul sănătos.

Iată care sunt recomandările celebrului Dr. Oz pentru noul an:

1. Mănâncă ciocolată neagră în loc de alte deserturi hipercalorice


Alege sortimentele cu peste 70% cacao, fără zahăr adăugat şi fără lapte. Acest sortiment de ciocolată este cel sănătos, care are grijă de inima ta, iar dacă este consumat cu moderaţie în fiecare zi nu-ţi va afecta nici silueta, nici sănătatea.

Ciocolata neagră este mult mai binevenită atunci când ai poftă de un desert, pentru că are multe beneficii: îmbunătăţeşte circulaţia, însănătoşeşte părul şi pielea, previne apariţia ridurilor şi nu favorizează depunerea grăsimilor.

 

2. Partidele de sex trebuie să fie mai dese


Circulaţia sanguină este alertă în timpul actului sexual, lucru care este benefic pentru tenul tău, acestă căpătând o strălucire aparte. Sângele aduce oxigen şi nutrienţi care au rolul de a împiedica îmbătrânirea prematură a pielii, dar hrăneşte şi părul şi te eliberează de stresul acumulat în timpul zilei, explică Dr.

Oz. Aşadar, nu ignora partidele de sex, ci încearcă să le măreşti frecvenţa.

3. Bea în fiecare seară


Un pahar de vin sau un cocktail fără zahăr consumat în fiecare seară te ajută să te fereşti de cancer, dar şi de bolile pulmonare şi cardiovasculare, susţine Dr. Oz. Consumul moderat de alcool previne formarea cheagurilor sanguine şi măreşte nivelul colesterolului bun cu până la 12%. De asemenea, potrivit unui studiu se pare că femeile care consumă zilnic un pahar de vin au o siluetă de invidiat.

4. Nu uita de plimbările lungi şi dese


Pe lângă faptul că faci mişcare, plimbările lungi sunt relaxante şi te eliberează de tensiunea pe care ai acumulat-o la serviciu. Prin urmare, nu le ignora importanţa şi fă-ţi timp zilnic pentru o jumătate de oră în care să te plimbi în voie singură sau însoţită.


5. Dormi mai mult şi profită de somnul de amiază atunci când ai ocazia


Potrivit specialiştilor avem nevoie de 7-8 ore de somn pe noapte pentru a avea energie toată ziua. Însă, acest orar variază în funcţie de fiecare persoană, unele simţindu-se fresh după 10-12 ore de somn. Oricare ar fi idealul de ore de somn pentru tine, încearcă să dormi cât mai mult fără veioză sau televizor în timpul nopţii. De asemenea, oricând ai ocazia nu ezita să dormi la prânz măcar o jumătate de oră. Te vei simţi mult mai revigorată după acest tratament. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 10 Ian 2014, 13:33
    somnul de pranz..........

    ................pai, sa-i spun sefului ca trebuie sa dorm la pranz daca vrea "randament".........ha,ha,ha.......

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod