Cerealele integrale te mentin in forma

In anotimpul rece, ai deseori momente in care simti ca esti epuizata, diferenta de temperatura te copleseste si organismul tau are nevoie de energie pentru a face fata acestei perioade. Aceasta cu atat mai mult cu cat trebuie sa fii in forma maxima la serviciu, dinamica si gata sa rezolvi orice problema si sa-ti asumi noi responsabilitati. Nu-i nimic, exista o solutie ideala pentru aceasta dilema: cerealele integrale.
Cerealele integrale Nestle contin vitamine, fibre, fier si calciu. Vitaminele din cereale integrale maresc energia si puterea organismului. Fibrele ajuta la stabilirea unei diete echilibrate. De asemenea, cerealele integrale sunt bogate in calciu, element important pentru intarirea oaselor, si fier, esential pentru sistemul imunitar.

Cerealele integrale sunt delicioase, bogate in vitamine si minerale asociate intr-o proportie ideala pentru a fi asimilate de organism. Tinand cont de ritmul trepidant al vietii cotidiene, este esential sa te alimentezi cat mai corect, pentru a fi in forma si a da randament la serviciu.
Consumand cereale, reusesti sa imbini utilul cu placutul - pentru ca sunt delicioase!

Cerealele integrale te ajuta sa fii mai rezistenta si sa ai mai bine grija de tine, ca si tu, la randul tau, sa poti avea grija de cei dragi. Si sa-i inveti si pe ei cum sa aiba o viata cat mai sanatoasa si plina de energie. Un mic dejun alcatuit din cerealele integrale Nestle iti poate face orice zi un pic mai buna pentru ca te va ajuta sa pleci de acasa intr-o forma de zile mari, mult mai bine dispusa!

Publireportaj


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hortensia_08 pe 24 Oct 2006, 17:56
    ingrasa sau nu ingrasa?

    da, sunt de acord: cerealele sunt sanatoase si gustoase, dar consumul lor nu duce la cresterea in grutate? as vrea sa stiu acest lucru.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod