Cele mai sigure soluţii de slăbit rapid. De ce nu trebuie să crezi în diete?



Introdu exerciţiile fizice în rutina ta zilnică

Partea cea mai bună este că, dacă vrei să tai 500 de calorii pe zi, nu este neapărat nevoie să le elimini pe toate din alimentaţie. Poşi compensa - şi este chiar recomandat să o faci, pentru un slăbit sănătos - cu exerciţii fizice, practicate fie în fiecare zi, fie o dată la 1-2 zile.

Dacă nu eşti o fire sportivă, introdu activitatea fizică treptat în programul tău şi alege acele exerciţii care îţi plac, nu cele care se presupune că dau cele mai rapide rezultate.
Fă jogging, mergi pe bicicletă, ieşi cu rolele în parc, dansează, înscrie-te la un curs de Kangoo Jumps etc. - în curând, vei remarca primele semne evidente ale scăderii în greutate, cărora li se va adăuga şi atât de binevenita tonifiere a musculaturii!

Sfaturi concrete pentru a slăbi rapid

Dacă vrei să slăbeşti rapid fără a-ţi pune în pericol sănătatea, ai putea ţine cont de următoarele recomandări. De pildă, ajustează-ţi alimentaţia în aşa fel încât să includă o cantitate limitată de produse bogate în amidon, zaharuri şi grăsimi animale, din carne şi produse lactate.
Axează-te, în schimb, pe consumul de fructe, legume, albuşuri de ouă, produse din soia, carne slabă, peşte, fructe de mare şi lactate degresate.

În tot acest timp, nu uita să consumi apa din belşug, să mănânci după un program bine stabilit (nu sări peste mese, fiindcă, ulterior, vei fi mai tentată să faci excese) şi să faci mişcare cât mai des cu putinţă. Nu în ultimul rând, nu te pedepsi: dacă îţi este poftă de ceva "interzis", nu te abţine. Totul este să nu exagerezi şi să îţi menţii bunele obiceiuri alimentare chiar dacă se mai întâmplă să "calci strâmb".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod