4 ingrediente mediteraneene, pe care nutriționiștii recomandă să le ai tot timpul în bucătarie

Stilul de viață mediteranean este seducător. Și tu îl poți adopta, cu doar câteva schimbări mici de alimentație.
Nu sunt cea mai „healthy” persoana, insa nu pot refuza felurile de mancare mediteraneene, pentru ca nu sunt doar sanatoase, ci si foarte gustoase. Se bazeaza pe ingrediente naturale, reale si proaspete, asa cum sunt legumele de sezon, de exemplu.

Cei de la Mind Body Green au stat de vorba cu Suzy Karadsheh, fondatoarea The Mediterranean Dish, pentru a afla ce ingrediente mediteraneene recomanda ea sa avem mereu in bucatarie, pentru a gati preparate gustoase si a manca mai sanatos.

„Atunci cand oamenii vorbesc cu mine despre dieta mediteraneana, imi spun ca nu stiu de unde sa inceapa.
Cred ca primul pas e sa avem o camara bine aprovizionata. Ai nevoie de elementele de baza, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cheltui enorm pentru a-ti umple camara. Incepe treptat, cu cateva ingrediente-cheie, care te vor ajuta sa pregatesti oricand o mancare delicioasa si healthy”
, spune Suzy.

Aceste 4 ingrediente sunt cele pe care ea le recomanda oricand:


1. Ulei extravirgin de masline


Presimteai ca acesta se va afla pe lista, nu-i asa? Uleiul de masline este un pilon cheie al mancarurilor mediteraneene. Sigur ca vei gasi nenumarate optiuni la supermarket, dar e important sa fii selectiva si sa te asiguri ca iti cumperi o sticla ce iti ofera toate acele beneficii antioxidante.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod