O femeie cu rodie si grepfrut

10 alimente puternice care te feresc de boli grave

Eşti ceea ce mănânci, susţin nutriţioniştii. Deoarece alimentaţia joacă un rol semnificativ în viaţa noastră, trebuie să cunoşti câteva alimente puternice care te feresc de boli grave
Alimente precum ceapa roşie, varza sau iarba de grâu aduc un beneficiu major sănătăţii atunci când sunt consumate cu regularitate. Cercetările arată că multe alimente conţin anumite substanţe care au fost îndelung studiate şi s-a constatat că feresc corpul de boli grave.


Lista celor 10 alimente puternice care te feresc de boli grave


Include aceste alimente puternice în meniul tău cât mai des posibil pentru a furniza nutrienţii necesari corpului şi a-l feri de apariţia cancerului sau a altor boli grave:


1. Pătrunjelul te apără de cancerul ovarian


Cercetătorii au descoperit că pătrunjelul verde conţine o substanţă anticancerigenă, numită apigenina, care înfometează celuele canceroase care se dezvoltă la nivelul ovarelor. Nu uita să adaugi pătrunjelul verde zilnic în alimentaţia ta, atât în salate de crudităţi cât şi presarat peste mâncărurile gătite!


2. Iarba de grâu curăţă sângele de toxine


Este una dintre cele mai bune surse de clorofilă cu numeroase beneficii pentru sănătatea organismului. Clorofila este pigmentul care conferă culoarea verde plantelor şi are un puternic efect detoxifiant.
De asemenea, aduce un plus de antioxidanţi care apără corpul de boli. Consumă iarba de grâu sub formă de suc, tablete sau pudră!


3. Lămâile verzi te apără de cancerul pulmonar


Lămâile verzi cunoscute şi sub denumirea de "lime" conţin hesperadină, un compus care împiedică dezvoltarea celulelor canceroase la plămâni. Sucul de lime merge de minune la salate sau poţi să îl adaugi în apă, având un efect alcalin şi antiinflamator.


4. Ceapa te apără de orice tip de cancer


Numeroase studii au scos la iveală faptul că ceapa este printre cele mai puternice alimente care ne protejează de cancer. În special ceapa roşie este recunoscută pentru faptul că reduce cu 60% riscul de orice tip de cancer.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod