Zece vedete pe care stretching-ul le ajuta sa nu-si arate varsta

Stii, in linii generale, ce inseamna stretching si poate chiar ai inceput sa practici acest tip de antrenament, care implica dezmortirea articulatiilor si tonifierea muschilor, cu ajutorul unor miscari de intindere. Exercitiile de stretching constituie programul de pregatire fizica preferat de multe vedete - si, cu siguranta, rezultatele nu s-au lasat prea mult timp asteptate. Ai putea spune ca Sesaun Sarandon, Glenn Close sau George Clooney isi arata varsta reala?

Chiar daca au trecut de varsta de 40 de ani, multe vedete reusesc sa-si mentina un aspect daca nu tineresc, cel putin unul caracterizat de prospetime si vigoare, iar efectele trecerii timpului nu sunt atat de vizibile. Este adevarat ca merita din plin acest lucru, pentru ca au un stil de viata sanatos, nu fumeaza si nu consuma exagerat bauturi alcoolice, iar in paralel, isi intretin musculatura practicand cu regularitate exercitii de stretching.

Glenn Close

Celebra actrita are 58 de ani si cu toate acestea este stralucitoare si acest lucru este vizibil in toata infatisarea ei. Daca nu stii cati ani are, ai putea sa o confunzi cu usurinta cu o femeie in varsta de cel mult 40 de ani.

Mariska Hargitay

Vedeta serialului "Lege si Ordine" arata minunat la cei 41 de ani ai sai. La editia din acest an a premiilor Emmy, actrita a atras privirile tuturor celor din jur. Pielea ei neteda, matasoasa si coafura cu bucle lasate lejer pe spate ii confera un aer misterios si feminin.

George Clooney

Stim, este pur si simplu irezistibil... Magnetismul lui a devenit deja legenda la Hollywood. Actorul practica regulat exercitii de stretching, inoata si este foarte atent in ceea ce priveste regimul sau alimentar. Rezultatul? Uita-te la el... chiar ai spune ca are 44 de ani?

Marcia Cross

Actrita din serialul "Neveste disperate" arata ca o papusa de portelan, desi a implinit 43 de ani. Musculatura ei este flexibila si tonifiata cu exercitii de stretching si yoga, ceea ce o ajuta sa arate mult mai tanara si, in plus, ii confera o nota de distinctie.

Susan Sarandon

Celebra actrita a implinit de curand 59 de ani, insa daca ne-ar fi spus ca are cu zece ani mai putin, nu am fi avut nici un motiv sa nu o credem. Susan exerseaza cu regularitate (practica exercitii de stretching, dar si jogging sau inot) si isi supravegheaza cu atentie alimentatia. De asemenea, obisnuieste sa ia suplimente de vitamine si minerale. In afara de asta, acum cativa ani a mai luat o decizie cat se poate de inteleapta atat pentru frumusetea, cat si pentru sanatatea ei: a renuntat la fumat.

Vivica Fox

Artista, cunoscuta publicului din pelicula "Kill Bill", ar putea fi invidiata de oricare dintre tinerele de 20 de ani, desi ea a implinit dublul acestei varste. Pielea ei este atat de ferma si lucioasa, incat da senzatia ca nu mai are nevoie de nici o alta bijuterie.

Sting

Ca si cum nu ar fi irezistibil prin vocea lui unica... la 54 de ani, Sting ar putea concura fara probleme cu orice tanar aflat in floarea varstei. Artistul practica regulat exercitii fizice si yoga.

Denzel Washington

Poti sa crezi ca Denzel va implini in luna decembrie 51 de ani? Nici eu. Arata ca si cum ar avea cel mult 40 de ani - si cred ca acest lucru nu se va schimba nici in perioada urmatoare, pentru ca tine mult la aspectul sau fizic, de care are grija mergand la sala de forta cu regularitate.

Julianne Moore

Actrita, in varsta de 44 de ani, frecventeaza sala de sport, unde practica exercitii de stretching - fapt care explica de ce arata mai tanara cu zece ani.

Arnold Schwarzenegger

Guvernatorul statului California si vedeta celebrei serii "Terminator" are 58 de ani, insa timpul nu pare sa-si fi lasat amprenta necrutatoare asupra infatisarii lui. Poate ca are unele riduri fine in jurul ochilor, insa in ansamblu se mentine excelent. Activitatea fizica este foarte importanta pentru el - nu e de mirare ca a castigat multiple titluri de Mister Olympia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod