Stejarii Country Club lansează pentru anul 2016 provocarea New Year. New You

Stejarii Country Club lansează provocarea New Year. New You. pentru cei care doresc să adopte un stil de viaţă sănătos în noul an. Astfel, pentru a-i impulsiona pe cei care achiziţionează un abonament anual să fie mai motivaţi să îşi urmărească obiectivele, clubul oferă o lună extra şi, la alegere, un masaj la Shiseido Spa sau două şedinţe cu antrenor personal.

“Fiecare an vine cu noi rezoluţii, printre care, în cazul celor mai mulți dintre noi, se numără şi dorinţa de a avea mai multă grijă de noi şi de sănătatea noastră, practicând mai mult sport. Ne propunem ca prin oferta New Year. New you. să îi aducem mai aprope de acest deziderat pe clienții noștri”, a declarat Mihai Popa, Director Operaţional Stejarii Country Club.


Desfășurat pe o suprafață de aproximativ 22.000 mp, în inima Pădurii Băneasa, Stejarii Country Club reunește un centru de fitness, aerobic și cycling, piscină interioară și exterioară, terenuri de tenis interioare și exterioare, terenuri de squash, padel, studio privat de antrenament, studio de arte marţiale şi box, jacuzzi, saune uscate şi cu aburi, alături de multe alte facilități.


Sala de fitness include aproximativ 90 de aparate multifuncţionale de ultimă generaţie şi accesorii pentru realizarea oricărui tip de antrenament. În plus, terenurile de tenis sunt acoperite cu zgură Conipur Pro Clay special dezvoltată pentru jocul de înaltă performanţă. Piscinele, cea semi-olimpică interioară şi cea olimpică exterioară, sunt prevăzute cu încălzire şi printre cele mai performante sisteme de filtrare.


Stejarii Country Club pune la dispoziția membrilor peste 35 de antrenori certificaţi în ariile amintite, a căror misiune este de a oferi motivaţia şi tehnicile necesare pentru atingerea obiectivelor fiecăruia.


Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod