Sportul: body, mind, spirit

De ce e bun sportul? Este sănătos, ne ajută să arătăm bine, să slăbim și să ne întărim musculatura. Sportul îți dă o stare de bine, te relaxează și îți oxigenează creierul, astfel

De ce e bun sportul? Este sănătos, ne ajută să arătăm bine, să slăbim și să ne întărim musculatura. Sportul îți dă o stare de bine, te relaxează și îți oxigenează creierul, astfel că, fără să ne dăm seama, mișcarea ne ajută să ne concentrăm mai bine și să ne organizăm altfel ziua.

Dimineața sau seara?

În principiu, toată lumea spune că e mai bine să faci sport dimineața. Ai un vibe pozitiv toată ziua, mai multă energie și te ajută să te concentrezi mai mult pe parcursul zilei.

Dar nu este valabil pentru toată lumea. Unele personae sunt mai eficiente pe partea mentală în prima parte a zilei și preferă să meargă la antrenament seara, după serviciu. Nu există o “lege” a sportului, atâta timp căt este constant și corect executat.

Time-management

Dacă ai un program bine stabilit în ceea ce privește antrenamentele la care vii, vei avea ziua organizată în jurul acelor ore de sport. Vei reuși să folosești timpul mult mai eficient, vei da randament în momentele importante ale zilei și te vei bucura în adevăratul sens al cuvântului de momentele de respiro.

Cum îmi structurez programul de antrenamente?

Cel mai indicat este să vorbești cu instructorii de la sala la care mergi.

În funcție de obiectivele tale și de timpul de care dispui, te vor ajuta să iei cea mai bună alegere și te vor putea ghida în “călătoria ta” spre trupul mult visat și o condiție fizică excelentă.

În general, pentru menținere, recomand 2 antrenamente de tonifiere (precum AuxoTONE, Body Sculpt, Black Magic, Pumping Iron) și 2 antrenamente cardio (Capoeira, Cardio Step, TaeBO, ReBound) pe săptămână. Totuși, tipul antrenamentelor și periodicitatea lor se stabilesc în funcție de fiecare clientă.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod