Slabeste 7 kg in 3 saptamani!

Centrul de Slabire BettyBlue continua Campania: Slabeste 7 kg in 3 saptamani! Poate nu-ti vine sa crezi, insa in ultimele 2 luni peste 400 de femei au reusit sa slabeasca chiar si peste 7 kg in 3 saptamani!

Pentru ca la inceput de vara sa arati extraordinar, pe langa SUPERofertele de primavara iti oferim gratuit consultatie si evaluare corporala, in urma carora vom stabili ce tip de tratament este mai potrivit pentru tine!

Tratamentul "Slabire Rapida" (cost: 360 lei RON - 8 sedinte electrostimulare + 8 impachetari cu TERMOSUDATIE) este special destinat slabirii, avand o actiune puternica asupra stratului adipos, ajutand la topirea acestuia, la eliminarea apei retinute in corp, a toxinelor, iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident dupa primele sedinte. Dupa un tratament puteti slabi pana la 4-6 kg si peste 5 cm in circumferinta!

Daca vrei sa dai doar 3 - 4kg si sa elimini celulita, atunci iti recomandam "TermoReshape" (cost: 300 lei RON - 10 impachetari cu TERMOSUDATIE efectuate in TUNELUL cu Infrarosii No Cellulite). Actiunea razelor infrarosii ajuta la patrunderea substantelor profesionale utilizate la impachetari pana la 4 - 6 cm in adancime, ajutand la eliminarea metalelor grele si grasimilor prin intermediul transpiratiei. Efectele sunt vizibile de la a 2 a sedinta.

Tratamentul "Fango Reshape" (cost: 500 lei RON - 8 sedinte electrostimulare + 8 impachetari cu Fango Silhouette in TUNEL) este ideal in cazul eliminarii CELULITEI si distrugerii micro si macro nodulilor celulitici. Dupa un singur tratament poti da chiar peste 7 kg si peste 6 cm in circumferinta abdomenului, soldurilor sau picioarelor. Beneficii: eliminarea celulitei, redarea elasticitatii si fermitatii pielii, ameliorarea vergeturilor, prevenirea aparitiei unora noi, eliminarea apei retinuta in corp si a toxinelor, ameliorarea varicelor; imbunatatirea evidenta a circulatiei sanguine.

Tratamentul "Slabire UltraRapida cu Alge Marine" (cost: 500 lei RON - 8 sedinte electrostimulare + 8 impachetari cu alge marine) este un tratament SPA, care se bazeaza pe actiunea puternica a algelor marine in procesul de topire si eliminare a grasimilor si de reducere a celulitei. Depozitele de grasime, situate pe abdomen, sale, solduri, picioare si chiar brate sunt rapid eliminate, scazand dupa primele 3 sedinte pana la 4 - 6 cm in circumferinta. Combinatia cu electrostimulare, care ajuta la accelerarea functiilor organismului, la tonifiere si imbunatatirea circulatiei, da rezultate excelente dupa doar 2 saptamani de tratament intensiv. La efectuarea impachetarilor cu Alge Marine se folosesc geluri speciale, vasodilatatoare pentru persoanele fara probleme vasculare si protectoare pentru cele cu fragilitate capilara. Scapa de peste 7 kg in 3 saptamani cu ajutorul nostru!

* Valabilitatea unui tratament este de 3 luni de la achizitionare; plata se poate face in rate/ integral, cash/ card.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mioara pe 12 Iul 2010, 20:07
    slabire

    Buna ziua , Procedurile de slabire rapida ( si sigura !) pot fi aplicate si femeilor peste 55 ani , deci la menopauza !? Daca da , sunt interesata de un pachet proceduri eficient > Multumesc

    0
    0

  • sweetkyssy pe 10 Oct 2008, 14:51
    slabire rapida

    As dorii la fel ca gina sa stiu daca exista un astfel de salon si in rm valcea si unde este. va multumesc

    0
    0

  • cristina pe 28 Aug 2008, 15:34
    buna ziua

    Am inteles ca plata se poate face sii in rate..m-ar interesa ultimul pachet in valoare de 5 mil..cam cat at veni rata?

    0
    0

  • Gina pe 24 Mai 2008, 23:27
    Slabire rapida

    AS DORI SA STIU DACA EXISTA UN ASTFEL DE SALON SI LA RM. VALCEA, UNDE LOCUIESC. SUNT INTERESATA...FOARTE

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod