Rebound Fitness. Țopăi și slăbești!

Este un tip de antrenament cardio-vascular, ce presupune activități prelungite la o anumită intensitate, în sistem aerob (corpul folosește oxigenul pentru obținerea energiei de care are nevoie).

Este un tip de antrenament cardio-vascular, ce presupune activități prelungite la o anumită intensitate, în sistem aerob (corpul folosește oxigenul pentru obținerea energiei de care are nevoie). Clasa este compusa din sărituri pe mini-trambuline, cu ritmuri și tempouri diferite executate în structuri de câte 8 timpi. Impactul asupra articulațiilor este minim datorită suprafeței elastice pe care se aterizează.

În prima parte a antrenamentului (primele 30 min.) se folosește mini-trambulina și crește progresiv intensitatea efortului, atât prin creșterea ritmului de execuție, cât și prin creșterea gradului de complexitate a pașilor ce compun coregrafia clasei.

În partea a doua a antrenamentului se efectuează exerciții la saltea, cu scopul tonifierii musculaturii, definind mușchii abdominali, lombari, fesieri și ai coapselor.

Beneficii:

- Arderea caloriilor în timpul antrenamentului
- Scăderea nivelului colesterolului
- Reducerea stresului și a tensiunilor
- Stimularea sistemului limfatic
- Reechilibrarea hormonală și nervoasă
- Îmbunătățirea tonusului muscular
- Îmbunătățirea funcționării aparatelor cardiovascular și respirator și creșterea adaptării acestora la efort
- Îmbunătățirea coordonării și a echilibrului
- Creșterea nivelului energetic și a vitalității

Sunt necesari pantofii sport și o bustieră de sport pentru susținere.

Este un antrenament recomandat clientelor cu un nivel mediu de rezistență, cât și celor avansate.  La sala noastră există doar 16 mini-trambuline, deci accesul la oră este limitat, dar nu necesită programare.

Vă așteptăm cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod