Pe 8 martie la Lady Fit ai acces gratuit la noile tehnici de fitness!

Ne pregătim pentru lansarea în România a celor mai noi tehnici de fitness feminin. Recent, am participat la mai multe seminarii internaționale în Statele Unite ale Americii și în Germania și

Ne pregătim pentru lansarea în România a celor mai noi tehnici de fitness feminin. Recent, am participat la mai multe seminarii internaționale în Statele Unite ale Americii și în Germania și voi aduce la noi în țară noi metode revoluționare de programe de slăbit și de întreținere corporală. Înainte de lansarea lor oficială, doresc să le ofer femeilor din București ocazia de a le testa în avanpremieră, gratuit, pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.

În acest sens, între orele 10-12 și 17-20, voi deschide ușile sălii de fitness Lady Fit, ca și cadou pentru toate femeile care încă nu au ajuns să lucreze cu mine și cu antrenorii mei.

Pe 8 martie, atât eu cât și instructorii Lady Fit vom susține 24 de module, de câte 30 de minute, gratuit, pentru cele care se înscriu în prealabil și primesc confirmare trimițând un email la cori@ladyfit.ro până miercuri la ora 19.00.

În limita spațiului disponibil, doamnele și domnișoarele care se înscriu gratuit la sesiunile de fitness de pe 8 martie vor avea ocazia să ia lecții de StepAerobic, EssentialFitness, ReShape, ReShape Arms, Reborn, Capoeira, BodyWorship, UltimatePilates Gold, TaeBo Technique, KettleBelle, BodyChange, BikiniBody, GirlsOnHeels, Upper Body Tone, FitnessEvolution, TaeBo Cardio, Kick Intervals, Steel Combat, Steel Tonic, precum și, în avanpremieră, BalanceFitness, 3D Fitness și FlexFitness.

Noile programe de fitness sunt implementate exclusiv la Lady Fit!

Vă aștept cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod