Modeleaza-ti silueta in 6 pasi

Te-ai saturat de haine care nu ti se potrivesc si de remarcile prietenilor referitoare la silueta ta? E timpul sa faci ceva. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa capeti silueta pe care ti-o doresti.

Ce iti doresti?


Trebuie sa iti stabilesti un tel, exact unde iti doresti sa ajungi. Majoritatea scopurilor pe care si le propun oamenii inainte de inceperea unui program de antrenament se repeta si devin plictisitoare. Cea mai des intalnita dorinta pe care o auzi in salile de gimnastica este "Vreau sa scap de 10 kilograme, rapid." Daca iti doresti sa ai succes, trebuie sa stabilesti cu exactitate ce iti doresti de la programul de antrenament. Un scop bine stabilit iti va da putere. De exemplu, poti spune ca iti doresti sa ti se potriveasca rochia minunata pe care ai vazut-o in vitrina ieri. Acest lucru te poate motiva mai mult decat atunci cand iti doresti pur si simplu sa scapi de cateva kilograme.


Determinare

 
Este simplu. Nu renunta niciodata! Problema este ca intotdeauna ne dorim rezultate imediate. Ne dorim sa scapam de 5 kilograme dupa ce am fost la sala de doua ori. Trebuie sa-ti amintesti ca aceste kilograme nu au aparut peste noapte si nici nu vor disparea intr-o clipa. Si nu uita ca mai intai rezultatele se simt si apoi se vad. Daca iei in serios totul, te antrenezi regulat si mananci corect, in aproximativ 90 de zile vei reusi sa-ti modelezi corpul.


Exercitiile cardio

Aceste exercitii au foarte multe beneficii. Te ajuta sa iti pastrezi sanatatea si sa scapi de kilograme. Exercitiile cardio fac parte dintre cele mai eficiente exercitii.


Antrenamente in grup


Studiile au aratat ca antrenamentele facute impreuna cu alte persoane, iti pot aduce rezultate in jumatate din timpul in care le-ai obtine antrenandu-te singur. Putem imprumuta energie si inspiratie de la ceilalti si ne putem antrena mai intens. Asa ca aboneaza-te la o sala si gaseste-ti un grup alaturi de care sa te antrenezi.


Cat mai multa apa

Apa este vitala vietii. Nicio fiinta nu poate supravietui fara apa si daca nu consumi suficienta apa, corpul tau va imbatrani mai repede si va acumula kilograme. Vei fi mai vulnerabil la microbi sau raceli, vei pierde mobilitatea articulatiilor si nu numai.
 

Portii mici = mai putine kilograme


Moderatia te poate ajuta sa scapi de kilograme. Una dintre cele mai populare diete este cea bazata pe controlarea portiilor. Portii de mancare mai mici - mai putine kilograme. Ca si in viata, este important sa stii cand sa te opresti. Trebuie sa invatam cand sa ne oprim din mancat.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 23 Ian 2008, 14:08
    Abdomen

    Din cate stiu, abdomenele nu vor topi grasimea din acea zona ci doar vor intari musculatura. Ca sa topesti grasimea din tot corpul este indicat sa incepi exercitii cardio si sa alegi o dieta cu mai putini carbohidrati dar in care sa incluzi multe salate si fucte. In privinta pietrelor/nisipului la rinichi cred ca ar trebui sa consulti medicul pentru un tratament si incearca sa eviti sarea si proteinele in exces (carne). Consuma foarte multa apa si ceaiuri diuretice pentru eliminarea nisipului.

    0
    0

  • oana78 pe 21 Ian 2008, 17:31
    Abdomen

    Orice exercitii fac (acasa) pentru a slabi nu au niciun efect asupra abdomenului. Precizez ca am din nastere o conformatie mai ciudata, nu sunt slabuta dar nici grasa, insa am burtica. Am 1,68 inaltime si 58 de kg. De cate ori fac abdomene, am probleme cu rinichii, am uitat sa precizez ca am nisip la rinichi si de cate ori fac un efort cat de mic simt o durere de spate ingrozitoare si apar infectiile urinare. Deci nu mai pot face nici abdomene. La sala nu merg pentru ca nu am timp, de mancat nici nu prea mananc, o data la serviciu la 12.00 si o data acasa pe la 17.00. Pastile de slabit mi-e frica sa iau. Ce sa fac pentru aceasta burtica?

    0
    0

  • pintilie tatiana pe 20 Ian 2008, 10:28
    Obezitate

    Din cauza unui medicament m-am ingrasat foarte mult. L-am intrerupt dar nu mai pot revine la kilogramele de dinainte. Ce sa fac? Ma simt ingrozitor!

    0
    0

  • bratosin rodica pe 19 Ian 2008, 20:04
    -

    Parerea despre ce ?/?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod