LadyFIT oferă reduceri pentru tinerele mămici!

Pentru tinerele mămici care doresc să îşi recapete silueta de dinainte de naştere, avem o super promoţie! La orice tip de abonament de dimineaţă, mămicile primesc GRATUIT o consultaţie de

Pentru tinerele mămici care doresc să îşi recapete silueta de dinainte de naştere, avem o super promoţie! La orice tip de abonament de dimineaţă, mămicile primesc GRATUIT o consultaţie de nutriţie, în valoare de 200 lei, cu Cori Grămescu.

Ultimate Pilates Level 1 este un tip de antrenament creat special pentru clientele începătoare sau cele care se recuperează după naştere. Este un program blând şi eficient, bazat pe mişcări naturale ale corpului. Exerciţiile izolează fiecare grupa de muşchi în parte, ceea ce face că acest program să fie foarte sigur şi să ofere rezultate în doar câteva săptămâni.

Întăreşte musculatura stabilizatoare a corpului, ceea ce contribuie la modelarea unui aspect suplu şi tonifiat, dar nu prezintă riscuri pentru sănătate, deoarece este bazat doar pe mişcări foarte sigure şi accesibile, ce vizează abdomenul, picioarele, fesele şi spatele, aşa că e foarte potrivit pentru proaspetele mămici.” – Cori Grămescu, owner LadyFIT.

Mămicile care nu mai alăptează pot opta pentru antrenamente tip Cardiolates şi Wonder Woman. Programele de tonifiere tip Reshape, New Beginings, Ultimate Pilates şi BodyArt sunt ideale activarea metabolismului, fiind potrivite şi pentru tinerele mămici care încă alăptează.

Fiecare clientă a sălii va beneficia de toată atenţia necesară din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atât pentru executarea corectă a exerciţiilor, cât şi pentru realizarea unui plan de antrenament eficient în obţinerea rezulatelor dorite.

Tot în cadrul LadyFIT, tinerele mămici pot opta şi pentru masaj corporal, şedinţe de criolipoliza, radiofrecvenţă multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling.

În combinaţie cu o dietă adecvată şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialiştilor LadyFIT vin în atenţia clientelor care îşi doresc să beneficieze de cele mai bune rezultate şi schemă de terapii se stabileşte individual, în urmă unei şedinţe private de consultanţă .

Pentru mai multe detalii legate de serviciile şi ofertele puse la dispoziţie de LadyFIT, accesează: http://ladyfit.ro/index.php.

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit

Str.

Bărăției nr. 35, parter, sector 3, București (lângă magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod