LadyFit oferă reduceri pentru studente!


Dacă vrei să scapi de stresul facultății, dar și de kilogramele în plus, sunteți invitate la orele de dimineață de la LadyFIT. Vino la LadyFIT cu carnetul de student vizat și beneficiezi de

Dacă vrei să scapi de stresul facultății, dar și de kilogramele în plus, sunteți invitate la orele de dimineață de la LadyFIT. Vino la LadyFIT cu carnetul de student vizat și beneficiezi de reduceri la abonamentele de dimineață:  Abonament full pentru o lună de zile la doar 150 Ron și 8 ședințe la doar 100 Ron.

La orele de dimineață antrenoarele Marcela, Paul, Dalanda, Anca, Larisa,  te așteaptă la cele mai diverse tipuri de antrenamente, atât pentru începătoare cât și pentru avansate: Reshape Tone; Body Workout; Ultimate Pilates Tone; UpperCut; BiteME; WonderWoman; Ultimate Pilates; Body Worship; Frame; Better Arms & Abs; Chisel; Reshape;  Rebound; Ultimate Pilates Balance; STEP; Total Body Workout; Essential Fitness; Gentle Fitness; Ballerina Body.

Fiecare clientă a sălii va beneficia de toată atenția necesară din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atât pentru executarea corectă a exercițiilor, cât și pentru realizarea unui plan de antrenament eficient în obținerea rezulatelor dorite.

Clientele care vin pentru prima dată la sală și își achiziționează un abonament pentru orele de dimineață, și care doresc să afle mai multe despre o dietă echilibrată și un regim de viață sănătos, au acces gratuit la programul LadyFIT de consultanță în nutriție.

Prima sedință de consiliere în nutriție este gratuită și durează 30 de minute. Cori Grămescu este cea care îți va oferi sfaturile necesare pentru o dietă personalizată.

Tot în cadrul LadyFIT, clientele pot opta și pentru masaj corporal, ședințe de criolipoliza, radiofrecvență multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinație cu o dietă adecvată și sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialiștilor LadyFIT vin în atenția clientelor care își doresc să beneficieze de cele mai bune rezultate.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile și ofertele puse la dispoziție de LadyFIT, accesează: http://ladyfit.ro/index.php.

Cu drag,
Cori Grămescu

Lady Fit

Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;