Exerciții pentru un bust spectaculos!

De-a lungul timpului, femeile au fost permanent preocupate de aspectul bustului. Indiferent de mărime sau modă, un singur lucru a rămas constant: un aspect frumos al pieptului se traduce prin

De-a lungul timpului, femeile au fost permanent preocupate de aspectul bustului. Indiferent de mărime sau modă, un singur lucru a rămas constant: un aspect frumos al pieptului se traduce prin fermitate și tonus. Ce obții dacă faci exerciții pentru piept?  

Exercițiile pentru piept te vor ajuta să îți îmbunătățești postura și să îți controlezi mult mai bine respirația. Prin corectarea posturii are loc un efect vizual de lifting al bustului.  Un alt efect se referă la reducerea stratului adipos, implicit a depunerilor inestetice de grăsime din zona axilară.

Pentru a executa acest gen de exerciții, ai nevoie de un set de gantere de 1-2 kilograme și de o minge specială pentru fitness, care se găsește în magazinele specializate pe articole de sport (preț aproximativ 50 Ron, in functie de distribuitor).

Pec fly pe bilă

Stabilizează umerii și ceafa pe minge, menține genunchii și tălpile depărtate la nivelul umerilor. Abdomenul și fesele sunt încordate, pentru a menține coloana vertebrală paralelă cu solul. Ridică brațele spre tavan, coatele ușor flexate.

Inspiră și departează brațele fără să îndoi coatele, expiră și revino. Vei executa 2 seturi a câte 20 de repetări, cu pauză de 1 minut între seturi.

Chest press pe bilă

Din aceeasi poziție inițială, flexează coatele la 90 de grade și coboară brațele, până când acestea ajung paralele cu solul. Vei executa tot 2 seturi a câte 20 de repetări.

Push ups pe genunchi

Întinsă pe burtă, genunchii ușor depărtați și gleznele încrucișate, palmele depărtate de trunchi la nivelul umerilor, coatele flexate , abdomenul încordat.

Expiră și împinge în palme, până când întinzi brațele. Mare atenție să nu arcuiești spatele. Vei executa 10 repetări lente.

Chest press continuu, cu mișcare

Așezata pe bulă, depărtează tălpile pentru mai multă stabilitate și menține abdomenul încordat și spatele drept.  Presează  palmele una în cealaltă la nivelul plexului solar și menține presiunea. Ridică lent brațele, până când palmele ajung în dreptul feței și  menține antebrațele paralele cu solul.

Execută 10 mișcări de ridicare-coborâre, fără să relaxezi pieptul și brațele.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod