Elimina grasimea de pe brate, abdomen si solduri

Bratele, abdomenul si soldurile sunt zone in care grasimea se depune foarte usor, dar din pacate pentru noi, este si foarte "incapatanata" si greu de eliminat. O serie de exercitii special concepute pentru aceste zone cu probleme te ajuta sa actionezi direct la tinta.
Bratele, abdomenul si soldurile sunt zone in care grasimea se depune foarte usor, dar din pacate pentru noi, este si foarte "incapatanata" si greu de eliminat.

O serie de exercitii special concepute pentru aceste zone cu probleme te ajuta sa actionezi direct la tinta.

Efectueaza exercitiile prezentate mai jos cu regularitate si combina-le cu activitatile de tip cardio, care iti permit sa arzi mult mai eficient grasimea de pe tot corpul.

Aceste exercitii sunt extrem de utile nu numai pentru a elimina grasimea, dar si pentru a tonifia muschii carora se adreseaza.
Ai nevoie de doua greutati, fiecare de 1.5 kilograme.

Exercitiul 1


Stai intinsa pe spate, cu genunchii indoiti la 90 de grade.
Tine greutatile in maini, deasupra capului, cu palmele orientate spre interior.
Ridica greutatile in fata, la nivelul pieptului, in timp ce iti ridici picioarele si le indrepti.
Revino la pozitia de start si repeta exercitiul de 15 ori.


Exercitiul 2


Stai cu picioarele departate la o distanta putin mai mare decat cea de la nivelul umerilor, varfurile picioarelor indreptate spre exterior la 45 de grade.
Tine cate o greutate in fiecare mana.
Pastreaza mainile lipite de corp, in fata coapselor.
Apleaca trunchiul inainte, pastrand picioarele si spatele drepte.
Coboara greutatile la nivelul barbiei, incat bratele sa fie perpendiculare cu podeaua.
Repeta exercitiul de 12 ori.



Exercitiul 3


Stai cu picioarele departate la o distanta putin mai mare decat cea de la nivelul umerilor, varfurile picioarele orientate spre exterior, la 45 de grade.
Tine o greutate in fiecare mana, bratele pe langa corp cu palmele orientate spre interior.
Realizeaza o fandare pastrand talpile lipite de podea, coborand sezutul ca si cum te-ai aseza pe un scaun.
Pastreaza pozitia si realizeaza doua miscari de ridicare si coborare a greutatilor: tine bratele lipit de corp si ridica greutatile pana la nivelul umerilor.
Revino la pozitia de start si repeta exercitiul de 5 ori.


Exercitiul 4


Stai cu picioarele departate, greutati in ambele maini.
Pastreaza coatele indreptate in laterale, greutatile la nivelul umerilor cu palmele orientate spre interior.
Realizeaza o usoara coborare a sezutului, ca la exercitiul anterior, tinand talpile lipide pe podea.
Ridica-te din pozitia usor ghemuita, realizand simultan o miscare de indreptare a mainilor catre exterior si ridicare a greutatilor asupra capului, ridicand in acelasi timp si calcaiele de pe podea.
Repeta exercitiul de 15 ori.



Exercitiul 5


Stai cu picioarele departate, genunchii usor indoiti, greutati in ambele maini si palmele indreptate spre coapse.
Ridica piciorul drept in spatele tau, la cativa cm de podea.
Apleaca trunchiul in fata, ridica bratele astfel incat coatele sa fie la nivelul umerilor si apoi coboara-le.
Repeta exercitiul de 12 ori pentru fiecare picior.


Sursa foto: fitnessmagazine.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 251-300 din 423

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • any pe 7 Iul 2011, 11:38
    ecofit

    BRAVO! BRAVO! BRAVO! oana maria Ma gandeam sa ma apuc si eu sa iau ecofit de pe 15 iulie ca atunci iau salariul .

    0
    0

  • oana maria pe 6 Iul 2011, 13:29
    ecofit

    eu am tinut ecofit si am slabit 8kg kg pana acum. pur si simplu trebuie tinut exact asa cum scrie acolo...si nu am facut nici o abatere de la prospect si de la dieta pe care am asociat-o impreuna cu ecofit.;

    0
    0

  • yanna pe 5 Iul 2011, 12:50
    ecofit

    am 19 ani.am inceput si eu ecofit. sunt acuma a10a zi…am 75 de kg..si am slabit 2 kg pana acum cu acest ecofit.si dupa cum vedeti…am de unde sa slabesc…dar nu stiu….nu stiu ce sa ce sa zic, fiindca mami l-a luat si a slabit 6 kg. Eu mai am pana termin.cred ca o fi cum zice mami ca eu am arderile mai rapide decat ea , ca sunt mai tanara.

    0
    0

  • melinda pe 4 Iul 2011, 16:21
    ecofit

    Sunt in a-2-a saptamana cu ecofit si am slabit deja 3,7 kg, Sper sa mai slabesc pana la sfarsitul celor 2 saptamani car mi-au mai ramas macar 3 kg., caci am de unde. Mult succes tuturor celor care sunt la cura cu ecofit.

    0
    0

  • roberta pe 1 Iul 2011, 12:09
    ecofit

    Buna fetelor. eu am terminat azi ECOFIT si am slabit 5.7 kg. nu pot sa spun ca nu mi-as fi dorit sa slabesc mai mult, dar mi se pare suficient pentru 4 saptamani…deci pot sa spun ca sunt multumita….daca as fi facut si ceva sport sunt sigura ca as fi avut parte de rezultate mult mai bune.. nu mi s-a parut floare la ureche mai ales ca eu poftesc foarte mult la dulciuri dar am rezistat .

    0
    0

  • roberta pe 1 Iul 2011, 12:09
    ecofit

    Buna fetelor. eu am terminat azi ECOFIT si am slabit 5.7 kg. nu pot sa spun ca nu mi-as fi dorit sa slabesc mai mult, dar mi se pare suficient pentru 4 saptamani…deci pot sa spun ca sunt multumita….daca as fi facut si ceva sport sunt sigura ca as fi avut parte de rezultate mult mai bune.. nu mi s-a parut floare la ureche mai ales ca eu poftesc foarte mult la dulciuri dar am rezistat .

    0
    0

  • carmina pe 30 Iun 2011, 13:42
    ECOFIT

    am slabit cu ecofit 5 kg si am tinut o cura asa: fara dulciuri si fainoase, mancam carne, legume, cateva fructe, lactate, nu dupa ora 18 si am slabit 5 kg intr-o luna

    0
    0

  • tudorica pe 29 Iun 2011, 14:44
    ecofit

    si eu de ieri m-am reapucat de ecofit . am terminat 2 cutii pana acum din care au rezultat in minus 7kg .......am simtit o schimbare de metabolism nu mai am pofta de mancare ...ideea e sa ai si o alimentatie sanatoasa .......

    0
    0

  • poliana pe 28 Iun 2011, 11:29
    ecofit

    am slabit 4 kg cu ecofit si acum o sa incerc sa ma mentin . am inteles ca pentru mentinere pot lua ecofit . o sa-mi comand 1 cutie sa o am in casa pentru orice eventualitate deoarece eu recuperez foarte repede tot ce dau jos.

    0
    0

  • natalia pe 28 Iun 2011, 10:54
    ecofit

    Si eu am slabit cu ecofit, prima data le-am luat dupa nastere si am dat 8 kg jos. Acum iau o cutie odata la 2 luni pentru mentinere.

    0
    0

  • titia pe 27 Iun 2011, 12:52
    ecofit

    Ei bine, am incercat şi eu ecofitu şi surprinzator- e foarte eficient ! Am aruncat deja 4 kg într-o săptămână şi jumătate.Am plecat de la 78 kg si acum am ajns la 74 kg.Daca fug kilogramele de mine asa de repede o sa mai iau pana ajung la 50-52 kg.

    0
    0

  • ovidiu pe 23 Iun 2011, 13:33
    ecofit

    am ras de sotia mea cand si-a comandat acest ecofit. dar acum il folosesc si eu . mai multe nu am ce sa va spun. am pierdut 9 kg

    0
    0

  • crina pe 22 Iun 2011, 14:36
    ecofit

    Am avut mai multe incercari nereusite de a slabi. Cu unele produse nu am slabit deloc, cu altele am reusit sa pierd cateva kilograme dar le-am pus la loc.Cu ecofit am pierdut 8 kilograme.O sa revin peste cateva luni sa va spun daca le-am pus la loc sau nu.

    0
    0

  • ana maricica pe 21 Iun 2011, 13:36
    ecofit

    Buna!!…iau ecofit de 1 sapt. …inca nu m-am cantarit ..dar din talie mi s-au dus 3 cm …

    0
    0

  • adela pe 20 Iun 2011, 16:23
    ecofit

    am luat ecofit si in 2 luni am slabit 9 kg.sunt fericita ca in sfarsit pot purta rochita mea preferata.

    0
    0

  • melania pe 19 Iun 2011, 18:42
    ecofit

    Buna ziua! Feriti-va sa cititi comentarii pe acest forum www.sfaturi-slabire.co.cc/ecofit-pentru-slabit.html -pentru ca siteul este facut de slim&fit si ei singuri dau comentarii rautacioase la adresa tuturor produselor de slabit de pe piata si recomanda intr-una slim&fit ,iar la forumurile de slim &fit de pe siteul lor numai cuvinte de lauda isi posteaza singuri.DE fapt acolo nu posteaza comentarii oameni reali,sunt cei de la slim &fit care se dau oameni nemultumiti de ecofit si alte produse ca sa-si indeparteze concurenta.Sa va dati seama cati distribuitori sunt care vor sa distruga imaginea acestui produs ecofit,eu am slabit cu ecofit si da rezultate foarte bune.Insa inainte sa-l cumpar am citit comentarii la ei pe forum(sfaturi-slabire.co.cc/ecofit-pentru-slabit.html ),am postat un comentariu la ei pe site am intrebat daca intr-adevar da rezultate ecofit si a venit unul care se numea ,,pr slim&fit,, si mi-a zis ca nu imi recomanda sa iau ecofit ,el imi recomanda sa iau un produs ma bun slim&fit.Apoi m-am dus tot la ei pe forum la sectiunea slim &fit si am vazut cate comentarii de bine erau la slim&fit si la ecofit erau numai comentarii nasoale postate de cei de la slim&fit desigur,si asa mi-am dat seama ca majoritatea comentariilor rele la adresa acestui produs ecofit sunt date de tot felul de distribuitori! Am tinut sa va precizez si voua ceea ce se intampla,eu ma bucur ca mi-am dat seama si nu am facut prostia sa cumpar produsul lor slim&fit si sa renunt la ecofit.Cu ecofit am slabit 7kg si vi-l recomand cu caldura,feriti-va de oamenii cu interese. Le-am trimis un email si celor de la ecofit sa vada ,sper sa ia masuri!

    2
    0

  • crissa pe 17 Iun 2011, 17:36
    ecofit

    am slabit cu ecofit 12kg in 4 luni si jumatate.

    0
    0

  • flavia pe 17 Iun 2011, 12:17
    ecofit

    Am fost diagnosticata cu steatoza hepatica. Cauza acestui diagnostic este obezitatea. Am 48 ani, 1,70m inaltime si o greutate de 100 Kg. Cu ajutorul lui ecofit si o dieta cat de cat echilibrata am salbit 6kg.

    0
    0

  • sonia pe 12 Iun 2011, 18:58
    ecofit

    am folosit si eu ecofit in urma cu 1 luna si am slabit aproape 6 kg.mi a fost recomandat de o doamna in vartsa care a incercat toate produsele de slabit de pe piata.

    0
    1

  • anca pe 9 Iun 2011, 14:04
    ecofit

    Administrez ecofit de 5 zile si nu mai am pofta de mancare delok.Sincer mananc ca asa este normal ca sa nu-mi distrug stomacul.

    0
    0

  • maria pe 8 Iun 2011, 13:05
    ecofit

    In doua saptamani am slabit 3 kg cu ecofit. Sunt o femeie la 55 ani care trebuie sa slabeasca din motive de sanatate (artroza, hipertensiune, etc.) .

    0
    0

  • maria pe 8 Iun 2011, 12:56
    ecofit

    In doua saptamani am slabit 3 kg cu ecofit. Sunt o femeie la 55 ani care trebuie sa slabeasca din motive de sanatate (artroza, hipertensiune, etc.) .

    0
    0

  • lenuta pe 3 Iun 2011, 16:25
    ecofit

    Nu pot decat sa va felicit ca ati reusit sa creati un tratament(ecofit) in functie de necesitatile fiecaruia.La mine a dat randament ajungand la 56kg

    2
    0

  • adela pe 2 Iun 2011, 13:28
    ecofit

    eu am luat ecofit pastile si picaturi si efectele au fost vizibile pe la sfarsitul saptamanii a 3-a. La inceput m-am descurajat , dar am zis sa continui si bine am facut ca am si slabit in jur de 7 kg.

    0
    0

  • adela pe 2 Iun 2011, 13:28
    ecofit

    eu am luat ecofit pastile si picaturi si efectele au fost vizibile pe la sfarsitul saptamanii a 3-a. La inceput m-am descurajat , dar am zis sa continui si bine am facut ca am si slabit in jur de 7 kg.

    0
    0

  • mihaela pe 1 Iun 2011, 12:27
    ecofit

    Eu am dat jos 5.5 kg intr-o luna cu ecofit .Am mai comandat inca 1 cutie si de mentinere a greutăţii la care am ajuns cu ajutorul lu' ecofit

    0
    0

  • laura pe 1 Iun 2011, 11:15
    ecofit

    Buna! Draga mea,am slabit in prima luna cu ecofit 7.5 kg, iar acum sunt la a doua luna de ecofit.Sunt multumita de el,si de obicei slabesc foarte greu.

    0
    0

  • mirela pe 31 Mai 2011, 20:54
    ecofit

    buna! folosesc si eu ecofit de aprox 2 saptamani si am dat jos aproape 4 kg.ma bucur enorm !va doresc sa aveti aceleasi rezultate ca si mine!

    0
    0

  • violeta pe 31 Mai 2011, 14:13
    ecofit

    eu am folosit ecofit in ianuarie, anul acesta . am dat jos 5 kg inntr-o luna si nici nu am tinut o dieta foarte severa…acum am facut rost de bani si o sa-mi mai comand pentru 1 luna. Si nu am pus delok inapoi ce am dat jos. acum, pe perioada de vara, cred ca se slabeste si mai usor, deoarece transpiri mai mult si consumul de apa este mai mare.

    0
    0

  • violeta pe 31 Mai 2011, 14:12
    ecofit

    eu am folosit ecofit in ianuarie, anul acesta . am dat jos 5 kg inntr-o luna si nici nu am tinut o dieta foarte severa…acum am facut rost de bani si o sa-mi mai comand pentru 1 luna. Si nu am pus delok inapoi ce am dat jos. acum, pe perioada de vara, cred ca se slabeste si mai usor, deoarece transpiri mai mult si consumul de apa este mai mare.

    0
    0

  • giselle pe 29 Mai 2011, 19:35
    buna

    Dragelor am pierdut 6kg cu ecofit.Ps nu am tinut dieta...oricum mi-a cam disparut pofta de mancare de la el.

    0
    0

  • katy pe 28 Mai 2011, 18:19
    ecofit

    buna fetelor! si eu folosesc ecofit de 2 luni si pana acum am slabit 8 kg! cred ca produsele romanesti sunt mult mai bune decat cele importate! spor la slabit

    0
    0

  • alice45 pe 27 Mai 2011, 15:39
    ecifit

    eu am inceput cura cu ecofit la recomandarea unui medic nutritionist.Pana acum ma simt bine .O sa revin cu rezultate.

    0
    0

  • ene andreea pe 26 Mai 2011, 13:26
    ecofit

    eu am luat ecofit timp de o luna si am slabit cam 6 kg. acum am cumparat iar si ma bucur ca mi-a taiat pofta de mancare si mai ales de dulciuri

    0
    0

  • mirabele pe 25 Mai 2011, 16:35
    ECOFIT

    Am slabit de vreo 8 kg cu ECOFIT in prima luna, iar acum sunt la a 2 luna si vreau sa spun ca ma bucur ca nu au vreun efect negativ, si ca nu mi-a redus eficienta anticonceptionalelor pe care le iau.

    0
    0

  • mirabele pe 25 Mai 2011, 16:35
    ECOFIT

    Am slabit de vreo 8 kg cu ECOFIT in prima luna, iar acum sunt la a 2 luna si vreau sa spun ca ma bucur ca nu au vreun efect negativ, si ca nu mi-a redus eficienta anticonceptionalelor pe care le iau.

    0
    0

  • xonia pe 24 Mai 2011, 16:34
    ECOFIT

    Am consumat ECOFIT am slabit17 kg in 6 luni .Acum il consum din nou,si acum ma simt excelent, .O sa mai fac 1 cura pentru inca 6 luni pentru ca am multe kg de dat jos.

    0
    0

  • loredana pe 21 Mai 2011, 23:01
    ecofiiiit

    Am slabit 12 kg intr-o luna si jumatate cu ecofit,sa stit ca nu are efecte adverse,eu una nu am avut nimic ,m-am simtit perfect!!!

    0
    0

  • mia pe 19 Mai 2011, 17:17
    buna fetelor

    am o intrebare pt cele care iau ecofit de ceva vreme….exista contraindicatii in cazul in care iau anticonceptionale? va rog…daca cineva ma poate lamuri. am foarte mult de slabit...

    0
    0

  • vasiY pe 17 Mai 2011, 16:22
    ecofit pastile si picaturi

    de cand ma stiu am pb cu greutatea , am auzit de ecofit dar imi era teama de efectele adverse.M-am luat inima in dinti si am luat o cutie ECOFIT ca sa incerc si acum am reusit sa slabesc 3 kg si ma simt ok.Acum sunt de 3 ori femeie doar din punct de vedere moral si fizic , ,astept sa termin cutia sa vad daca e mai bine .Succes si ganditi pozitiv ,

    0
    0

  • Maricica pe 13 Mai 2011, 14:39
    pro ecofit

    Buna ziua,numele meu este Maricica,am luat si eu celebrele pastile si picaturi de slabit ecofit si sunt foarte multumita ,in 16 zile am slabit 5 kg.Intr-o luna pot spune ca am ajuns de la 82 gk la 72kg,am mancat fructe ,legume ,supe ….am luat si Ca+vitamina D3.Mi-am facut toate analizele dupa ce am terminat prima cutie si mi-au iesit toate bune .Eu sunt pro ecofit

    0
    0

  • ANA pe 12 Mai 2011, 13:00
    ECOFIT

    Ma bag si eu in seama. Mama mea a slabit mult cu ecofit si a avut si o dieta sanatoasa: avea de toate acolo: fructe, legume nelimitat - conservate sau proaspete, proteine animale, lactate, apa, etc. Si pe langa asta cu 30minute inainte de mesele principale lua ecofit .

    0
    0

  • dora pe 11 Mai 2011, 15:42
    ecofit

    dupa cum v-am promis am revenit cu noutati . In afara de cele 2.5 kg am mai dat jos inca 3 kg. Mai am putin si termin , o sa mai imi comand pana ajung la kg dorite

    0
    0

  • DEUTZA pe 11 Mai 2011, 12:31
    ecofit

    salutare tuturor....si eu am luat ecofit acum 3 luni timp de 30zile si am slabit 8 kg .Am inceput sa slabesc abia dupa a 3 saptamana de administrare .....nu am intrerupt brusc si ca sa fiu eu sigura am mai luat o perioada pentru mentinere.Am reusit sa imi indeplinesc visul de cativa ani....nu mai fumez si am reusit sa ajung din nou la 50-52kg.

    0
    0

  • felicia pe 10 Mai 2011, 17:28
    ecofit

    eu il folosesc de aproape o luna si am slabit pana acum 5 kg, am facut si miscare si am incercat sa mananc cat de cat sanatos. inca sunt sub tratament, dar am mari sperante ca ma va ajuta sa slabesc atat cat mi-am propus. va pup si va doresc succes si voua

    1
    0

  • oana viorica matei pe 4 Mai 2011, 15:23
    ecofit

    Buna. Eu an tinut cura cu ecofit de o luna de zile si am dat jos 9 kg. Am renuntat la paine in primul rand si la mancatul seara. Si ce ma bucura cel mai tare este faptul ca nu am pus inapoi nici un kilogram.

    0
    0

  • dora pe 28 Apr 2011, 15:09
    happy

    buna,au trecut 7 zile de cand am inceput dieta cu ecofit,ma simt foarte bine,senzatia de foame sa diminuat treptat,am in schimb o senzatie de sete care nu trece ori cata apa as bea.Astazi m-am cantarit si am avut o mare bucurie sa constat ca am dat 2,5kg intr-o saptamana ceea ce ma umple de speranta ,va pup si am sa mai revin curand.

    0
    0

  • dana pe 21 Apr 2011, 21:14
    salutare

    urmez cura cu Ecofit de 6 zile. Am pierdut 2 kilograme, să vedem ce va fi în continuare. Apropo nu am avut slabiciuni si nu am avut stare de indispunere

    1
    0

  • florina pe 20 Apr 2011, 14:43
    buna

    Va salut cu drag, sunt noua pe acest forum. In dimineata aceasta am inceput si eu sa iau Ecofit. Am emotii, sper sa fie totul bine. Va mai tin la curent cu reactiile din timpul tratamentului, dar din cate am inteles ca nu are reactii adverse. Eu vreau sa slabesc 10 kg, tin regim si merg la aerobic o data pe saptamana. Va pup....

    0
    0

  • nico pe 19 Apr 2011, 14:11
    buna fetelor

    eu si sora mea am inceput o cura cu ecofit de vreo 3 zile. Pana acum am pierdut 1 kg si mi-a taiat senzatia de foame continua

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod