Cori Grămescu participă la Convenţia Internaţională de Fitness

În această primăvară, pasionaţii de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaţionali şi naţionali de top, în cadrul celei de-a

În această primăvară, pasionaţii de sport au ocazia să se antreneze pentru 2 zile împreună cu unii dintre cei mai buni presenteri internaţionali şi naţionali de top, în cadrul celei de-a IV-a Convenţii Internaţionale de Fitness.

Două zile în care, sute de persoane din lumea fitness-ului şi aerobic-ului păşesc alături într-o lume fascinantă, împărtăşind la unison pasiunea nebună pentru sport. Evenimentul va avea loc în perioada 12-13 aprilie, în incinta Hotelului Caro din Bucureşti şi se va bucură de prezenţa a peste 50 de master-traineri, care vor prezintă publicului larg ultimele concepte şi metode de antrenament.

Evenimentul va fi organizat de una dintre cele mai prestigioase şcoli de profil din România, Fitness Scandinavia.

Cu peste 50 de presenteri naţionali şi internaţionali de top şi mai mult de 100 de clase şi seminarii, acesta este cel mai aşteptat eveniment al anului în lumea fitness-ului. Peste 3000 de persoane, atât din domeniul sportului, precum: instructori de fitness şi aerobic, proprietari şi manageri de săli de fitness, cât şi simpli pasionaţi de sport sau începători, s-au înscris pentru a lua parte la activităţile din cele două zile.

Master trainerii internaţionali şi naţionali că Troy Dureh, Lindsay Jay, Jessica Exposito, Gennaro Setola, Ladislay Kristof, Cori Grămescu, Mihaela Murgu, Valentin Vasile, Cristina Androne, Cristian Mărgărit şi mulţi alţii îşi vor împărtăşi cunoştinţele în domeniul fitness&health, pentru a te convinge, inspiră şi motiva să abordezi un mod de viaţă sănătos! Promoterii unui stil de viaţă sănătos aduc, direct din sălile de sport, antrenamente revoluţionare, care au puterea de a trezi interesul chiar şi celei mai sedentare persoane.

Step, Zumba, Spinning, Funcţional Trainig, Khai Bo, Power Kick, la FlyBoard ™, Bag Box, Bokwa, Rebound sunt doar câteva din clasele care vor participanţii la Convenţie să vibreze de energie pe parcursul celor două zile.

În 2012, Convenţia Internaţională de Fitness a fost votată de Antena 1 “Evenimentul Anului 2012” şi a fost un însemnat punct de atracţie pentru mii de iubitori ai sportului şi ai stilului de viaţă sănătos! Anul acesta alege să fii şi tu printre ei! Pentru mai multe detalii accesează site-ul http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/.

Cu drag,
Cori Grămescu
www.cori.ro
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod