Construieste-ti propriul corp!

Pentru a avea un corp perfect orice femeie trebuie sa faca anumite sacrificii. Vedem peste tot oameni care fac gimnastica si alearga prin parcuri - aceste persoane isi lucreaza corpul pentru a pierde kilograme si pentru a avea un corp cat mai bine definit.
Normal, grasimile se aseaza diferit de la femeie la barbat. La barbati grasimile se pun in pincipal pe abdomen, in timp ce la femei se aseaza in talie, pe picioare si la piept.

Femeile acumuleaza mai multe grasimi decat barbatii. Acestea trebuie sa-si ingrijeasca corpul si mai ales partile care sunt predispuse la ingrasere.

Orice femeie poate scapa de aceste grasimi, facand gimnastica pentru fese, abdomen si picioare.

Este o modalitate buna pentru a fortifica si a tonifia fiecare muschi din diferitele zone unde se acumuleaza grasimile.
Putem face un numar mare de exercitii, pentru toti muschii. Sunt multe exemple pe care le putem da: flexiunea abdomenului, extensii de bazin.

Nu trebuie sa facem exercitii doar pentru acele zone, ci si sa pierdem grasimi, trebuie sa combinam diferite exercitii pentru muschi cu exercitiile aerobice, cum sunt: rotiri, alergari, etc.

In niciun caz nu trebuie sa lucram mai mult la o zona de muschi decat la restul corpului, ci trebuie sa tinem cont ca nu ne putem dedica numai unei singure, putem supraincarca muschiul.
De aceea trebuie sa facem un sistem de 2-3 sesiuni pe saptamana. In restul zilelor lucram restul de grupe musculare, pentru a ajunge la o forma echilibrata si completa.

Nu trebuie sa ne asteptam la minuni, cu ajutorul acestor exercitii vom pierde grasimile si vom reusi sa fim bine proportionate, nu vom slabi intr-o singura parte a corpului.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • olgutza pe 12 Sep 2007, 12:26
    Exercitii

    Srieti-mi va rog citeva exercitii pentru slabire in zona abdomeenului

    0
    0

  • tatiana zabet pe 7 Sep 2007, 21:06
    cd-uri

    imi place pilates f.mult si as vrea sa incerc singura acasa are cineva cd-uri cu exercitiile sa mi le traga si mie? multumesc frumos tatiana

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod