BODYPUMP™ - antrenamentul ideal pentru picioare ferme și un posterior bombat

Vrei să obții o formă a corpului suplă și demnă de invidiat, și în același timp să-ți întărești rezistența corpului? BODYPUMP™, una dintre cele mai cunoscute clase de antrenament, te poate ajuta să atingi condiția fizică mult dorită. Iar dacă visul tău este să ai picioare zvelte și un posterior bombat, rezervă-ți un loc la clasele de BODYPUMP™ și în scurt timp te vei putea bucura de un corp tonifiat ce va întoarce toate privirile.
Dezvoltat de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness în lume, și prezent în România exclusiv în rețeaua de cluburi World Class, BODYPUMP™ este un tip de antrenament ideal pentru cei care doresc să obțină un corp sculptat, într-un timp scurt. Clasele au fost gândite pentru a antrena rapid principalele grupe de mușchi, cu efect puternic de ardere a grăsimilor. Pe scurt, aceste clase de fitness se concentrează pe utilizarea de greutăți medii și mișcări repetate. De fapt, secretul antrenamentului este repetiția, sau Rep Effect, ce are la bază o coregrafie atent studiată.


Ești în căutarea celor mai bune exerciţii pentru întărirea muşchilor fesieri și cei ai picioarelor? Pentru a veni în întâmpinarea ta, antrenorii World Class îți dezvăluie cum se desfășoară un antrenament  BODYPUMP™.

Încălzirea
Clasele de BODYPUMP™ încep cu o sesiune de warm up, unde se folosesc greutăți ușoare astfel încât corpul să fie pregătit pentru o activitate mai intensă. În această etapă, instructorii World Class îți vor indica acele mișcări și ritmuri de execuție cu un grad de dificultate scăzut, sub formă de fandări ușoare, în măsură să te pregătească pentru următorul set de mișcări.
Scopul acestei sesiuni introductive este de a-ți conecta trupul și mintea, astfel încât să-ți păstrezi motivația la cote maxime pe durata întregii clase de training.
Modelarea trupului

În mod tradițional, exercițiile de BODYPUMP™ se concentrează în fiecare etapă asupra unei grupe de mușchi timp de cinci minute, așa că picioarele și posteriorul tău vor beneficia, în mod echilibrat, de un antrenament pe măsură. Pregătește-te pentru până la 800 de repetări într-un singur antrenament de grup! Coregrafia începe cu genuflexiuni cu bara pe umeri, din care vei trece în fandări.
Mișcările sunt continuate de multe repetări, pe ritmuri diferite, cu pauze extrem de scurte, toate pe o muzică antrenantă. Pentru un maximum de eficiență, antrenamentul va folosi materiale auxiliare claselor de tonifiere- bare, gantere, steppere. Cu fiecare clasă, vei observa cum îți crește rezistența, iar picioarele vor deveni treptat mai ferme.

Stretching
După 55 de minute de antrenament intens, este timpul pentru o sesiune de relaxare. Exercițiile de stretching vizează detensionarea corpului și reducerea durerilor musculare.

BODYPUMP™ este un tip de antrenament potrivit pentru oricine caută să obțină un corp tonifiat într-un timp foarte scurt.
Iar, dacă visul tău este să ai picioare modelate și un posterior bombat, nu ezita să te înscrii la aceste clase. Încearcă, și în scurt timp te vei putea mândri cu un corp mai sculptat și mai rezistent ca niciodată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod