Antrenamente de primăvară: 3D Fitness

Ți-ai dorit vreodată să faci un antrenament de o oră și să continui să arzi multe calorii timp de 48 de ore după acesta? Ei bine, și noi de dorim acest lucru, așa că am pus la punct cel mai

Ți-ai dorit vreodată să faci un antrenament de o oră și să continui să arzi multe calorii timp de 48 de ore după acesta? Ei bine, și noi de dorim acest lucru, așa că am pus la punct cel mai eficient antrenament din acest punct de vedere. 

3D Fitness combină cele mai avansate si eficiente tehnici de antrenament și îți pune la dispoziție un program excelent pentru îmbunătățirea condiției fizice, îmbunătățirea tonusului muscular și reducerea stratului adipos.

3D fitness se bazează pe toate cele 3 tipuri de contracții musculare pentru a-ți îmbunătăți tonusul muscular, fără a obține o musculatură agresiv dezvoltată și inestetică.

Vei face izometrie (menținerea unei poziții timp de câteva secunde) pentru a stimula densitatea musculară, contracții concentrice (scurtarea mușchiului sub acțiunea greutăților folosite) pentru dezvoltarea armonioasă a mușchilor și hipertrofia lor și contracții eccentrice (alungirea mușchiului în ciuda greutății folosite ), pentru obținerea unei musculaturi elastice și armonioase.

Cele 3 tipuri de efort fizic din timpul orei îți vor pune metabolismul la treabă pentru următoarele 48 de ore, astfel că tu vei continua să consumi calorii în ritm accelerat până la 2 zile după ședința de antrenament 3D fitness.

Vom face exerciții cardio ca să eliminăm din grăsimea de pe corp, exerciții de rezistență și forță ca să punem mușchii la treabă și să creștem masa musculară și ne vom provoca prin exerciții de izometrie și pliometrie, pentru a obține cele mai rapide rezultate!

Combinând aceste tehnici de ultimă generație, ardem până la 900 de kcal pe oră în timpul antrenamentului și ne îmbunătățim rata metabolică bazală cu peste 25% .  Iar vestea cea bună este că și clientele începătoare pot participa la aceasta oră, pentru că mișcările sunt simple și ora este structurată cu pauze de odihnă activă, care o fac placută și motivantă.

Vă aștept cu drag!
Cori Grămescu

Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod