Fii frumoasă şi după 40 de ani! Expertul în fitness Simona Brâncuşi te ajută cu o carte

Un pic de relaxare înainte de a începe ora de antrenament

”Să zicem că m-ai convins. Iată că vreau să-mi schimb regimul de viaţă.”
”Cine vrea să-şi schimbe regimul de viaţă şi să dobândească forma fizică dorită, trebuie să se informeze corect, cu alte cuvinte să se pregătească sub toate aspectele, chiar şi sufleteşte.
Fiecare îşi are şi îşi ştie propriile probleme. Pentru început o discuţie cu specialiştii în domeniu este cea mai bună variantă. Problemele tale sunt diferite de ale celorlalţi, aşa că şi soluţiile trebuie personalizate.

Ai în vedere întregul şi nu partea, înţelege că funcţionezi ca un sistem complex, deci învaţă să descoperi cauza pentru a obţine efectele dorite şi elimină neplăcerile. Înainte de a te implica efectiv în activităţile fizice, trebuie să alegi sportul care-ţi place mai mult. Trebuie ales tipul şi nivelul activităţii fizice adaptată la propria structură musculară. Pentru ca prima zi de antrenament să nu fie şi ultima, trebuie crescută treptat durata şi intensitatea antrenamentului.
Deci...la treabă! Dacă psihicul este pregătit, e momentul să-ţi pui fizicul la treabă. Veste bună este că îţi poţi îmbunătăţi forma fizică aproape pe negândite.”
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurelia pe 12 Oct 2014, 17:09
    Raspuns

    Dupa cate stiu eu are mai putin ani , vre-o 55, si arata ca in poze, ma duc la cursurile ei. Daca citea-i cartea ? vede-ai ca nu e trasa la xerox, e chiar alceva.

    15
    0

  • bob pe 20 Sep 2014, 07:51
    bravo!

    Duduia arata remarcabil (daca foto sunt recente,adica la 57 de ani..) In rest...nimic nou,inca o carte trasa la xerox..

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod