Fii frumoasă şi după 40 de ani! Expertul în fitness Simona Brâncuşi te ajută cu o carte

 
Antrenoarea a avut prima clasă de aqua-gym în anul 1990
”Cheia succesului? Îţi place schimbarea şi vrei să spui adio stress-ului şi complexelor! Nu cred că există persoane care să nu dorească să-şi menţină forma fizică, iar schimbarea o oferă oglina, cântarul, ele te vor mustra primele. Şi o vor face cu asprime. Înainte de a spune că nu mai poţi slăbi, încearcă să găseşti o soluţie, caută o metodă pentru a-ţi recupera masa corporală ideală.
Practicarea în mod regulat a activităţii fizice, are numeroase avantaje şi acestea sunt din ce în ce mai mediatizate, însă, practicarea în mod constant a exerciţiilor fizice din păcate nu constituie un obicei permanent pentru mulţi dintre noi.
Exerciţiile fizice îţi relaxeazătrupul şi mintea.
Tocmai de aceea ar trebui să facă parte din viaţa de zi cu zi, să devină un stil de viaţă. Vei descoperi că făcând exerciţii fizice în mod regulat îţi vei modela musculatura. Fie că sunt incluse în program de gimnastică medicală, fie că se numesc fitness, gimnastică aerobică, tae-bo, pilates, step, aqua-gym sau yoga sunt deosebit de importante deoarece ne oferă o stare de bine şi ne asigură menţinerea sănătăţii fizice şi mentale.”
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aurelia pe 12 Oct 2014, 17:09
    Raspuns

    Dupa cate stiu eu are mai putin ani , vre-o 55, si arata ca in poze, ma duc la cursurile ei. Daca citea-i cartea ? vede-ai ca nu e trasa la xerox, e chiar alceva.

    15
    0

  • bob pe 20 Sep 2014, 07:51
    bravo!

    Duduia arata remarcabil (daca foto sunt recente,adica la 57 de ani..) In rest...nimic nou,inca o carte trasa la xerox..

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod