Vreau sa ma ingras!

Va scriu pentru ca am o problema pe care incerc sa o rezolv de multi ani. Am 30 de ani, 1,60 m si 46 kg si am incercat toata viata sa mai iau cateva kilograme in plus. Se poate spune ca am inghitit aproape toate vitaminele recomandate si chiar si cele nerecomandate.

Am luat cateva luni si Vitamax fara nici un rezultat. De o luna iau Supradyn si nici cel mai mic efect. Va rog frumos daca se poate sa imi recomandati ceva. Multumesc, Cristina Neculae.


Lygia Alexandrescu, Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH, consultant nutritie - centrul de slabire si consultanta nutritionala "Natural Silhouette" (021.650.46.50; 0721.091.762), raspunde:

Luarea in greutate poate fi uneori la fel de complicata ca si scaderea in greutate. Exista foarte multa informatie care se adreseaza persoanelor care vor sa piarda greutatea excesiva insa pentru persoanele care vor sa creasca ponderal informatia e destul de limitata cantitativ.

Mai intai, discutia cu medicul de familie si apoi cu medicul specialist endocrinolog este esentiala. In unele cazuri, medicul poate prescrie o medicatie ajutatoare cresterii ponderale sau poate efectua o serie de teste care sa puna in evidenta anumite probleme. Odata ce se stabileste ca nu este vorba de o anumita patologie se pot aplica o serie de masuri care ar putea duce la cresterea in greutate.

1. Stabilirea si respectarea unui program alimentar regulat. Trei mese principale si 3 sau 4 gustari intre acestea sunt recomandate. Gustarile trebuie sa fie bine incarcate caloric dar si nutritiv deoarece ele reprezinta suplimente alimentare la o dieta sanatoasa. Daca intoleranta la lactoza nu reprezinta o problema, se pot include in dieta produse lactate cum ar fi untul si inghetata. Totusi foarte mult zahar si grasime nu trebuie consumate.

2. Alimentele care nu trebuie sa lipseasca din dieta sunt: painea integrala, cartofii, fasolea uscata, branza, ouale, carnea si pestele. La intocmitea unui meniu trebuie alese alimentele cu valori calorice superioare iar la prepararea mancarurilor trebuie folosite alimente suplimentare care sa creasca valoarea energetica a meselor. De exemplu: cand se prepara snitele, in aluatul stratului pane se poate adauga si lapte praf sau germeni de grau. La prepararea tartinelor se poate adauga branza in exces, iar in laptele cu cereale se pot adauga fructe.

3. Exista de asemenea in comert o serie de suplimente nutritive sub forma de creme, batoane sau bomboane, care sunt convenabile si eficiente.

4. Activitatea fizica la sala de fitness trebuie sa se reduca la un program de ridicare de greutati usoare, pentru a dezvolta masa musculara.

5. Stresul mental si emotional trebuie redus cat mai mult cu putinta. Exercitiile de relaxare sunt de asemenea recomandate.

Cantarirea trebuie sa se faca doar o data pe saptamana intrucat fluctuatiile de greutate pot crea o falsa impresie asupra eficientei acetor masuri si implicit frustrare si stres emotional.
 

Comentariile 801-850 din 918

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonima pe 26 Aug 2008, 22:51
    sunt bine?

    am 14 ani 1,60 si 45-46 de kg sunt bine sau trb sa ma mai ingras?...........ziketi cv plzZz:-*

    0
    0

  • dana pe 26 Aug 2008, 16:11
    vreau sa ma ingras

    Am aproape 16 ani si am probleme cu ingrasatul la 1,64 am doar 41kg nu stiu ce sa mai fac mananc regulat cate 3 mese pe zi dat tot degeaba vreau sa ma ajutati nu stiu ce sa mai fac daca pun 1kg pe mn intr-o sapt chiar mai putin il dau jos . Oare ce sa fac sa infrunt aceasta problema ?

    0
    0

  • georgyana pe 23 Aug 2008, 18:36
    vreau sa ma ingras

    am 17 ani aproape si am 1.66 inaltime...si cred k,q greutatea am ajuns la 50...49 kg.....eu de fiekre data knd m supar nu mai mananc...nu stiu ce sa ma fac..vreau sa ma ingras..pentru k slabesc brusc

    0
    0

  • larisa pe 20 Aug 2008, 12:35
    vreau ca toti de aici..sa ma ingras

    am 18 ani , 1.68 inaltimea si 46 kg...la fel cum au spus si cei de mai sus..cand te gandesti ca toti din jurul tau vor sa slabeasca si tu nu stii cum sa te ingrasi ..devine stresant.ma simt foarte complexata de faptul ca sunt slaba. mai aud unele persoane care sunt in spatele meu si spun ca sunt draguta dar prea slaba . nici eu nu ma mai simt bine in pielea mea si nu stiu cum sa fac sa ma ingras...de mancat , mananc ,. nu mult pt ca nu pot, dar 3 mese /zi mananc.as dori un sfat daca se poate . multumesc!

    0
    0

  • vali dinu pe 20 Aug 2008, 07:28
    sunt disperat vreau sa ma ingras

    salutare am 31 ani ,1,79 si 55 kg. vreau sa ma ingras sunt disperat nu stiu ce sa fac ajutatima.multumesc

    0
    0

  • deeatudor pe 19 Aug 2008, 18:32
    prea slabe

    cand te gandesti ca toata lumea vea sa fie slaba,iar noi ne dorim sa ne ingrasam..am 19ani,1.70m si 50kg..am aceeasi greutate de aproximativ 5ani..nu reusesc sa ma ingras...imi este bine asa,dar vreau sa ma marit peste 2ani,vreau sa arat si eu putin mai mult a femeie..ori avem arderile prea intense,ori glanda tiroida e mult prea activa..oricum,pentru viitoarele mamici ar fi bine sa faceti un control endocrinologic...ceea ce secreta glanda tiroida dezvolta(sau nu) inteligenta copilului..eu imi voi face un astfel de control si as sugera ca toata lumea ar trebui sa faca cam acelasi lucru..fiecare are propriul organism si fiecare organism reactioneaza in felul lui....nu mai urmati fel de fel de tratamente doar pt ca ati auzit nu stiu pe unde ca ar functiona

    0
    0

  • ranit_sufletel pe 19 Aug 2008, 10:20
    vreau sa ma ingras!!!!!

    si eu sunt slaba si imi pare rau pt toate dintre voi...manac dar am o problema mie nu imi prea place carnea dar ce as putea face sa ma ingras am 45 de kg si am 15 ani vreau sa ma ingras :((:((

    0
    0

  • kristinutza_dulcik24 pe 16 Aug 2008, 22:33
    vreau sa ma ingras

    Salut! Am 14 ani 40 kg 160 vreau sa ma ingras cu vreo doua kg dar nu pot .Mananc tot timpul dar nu ma ingras.Toata lumea imi spune sa ma inscriu la cursuri de fotomodele la ce masuri am ....dar eu vreau sa ma ingras va rog merci

    0
    0

  • Madalina pe 15 Aug 2008, 10:14
    Reportaj "Vreau sa ma ingras"

    Buna tuturor. Eu sunt reporter la o televiziune si vreau sa fac un material pe tema "Cum sa ma ingras sanatos?" ca un raspuns la toate problemele legate de aceasta tema. Toti cei interesati sa participe la realizarea materialului sunt rugati sa ma contacteze : madalinazdb@yahoo.com

    0
    0

  • mihaela pe 9 Aug 2008, 14:14
    vreau sa ma ingras

    Buna!Ma numesc Mihaela,am 20 de ani,1`67 si 45 de kg.De cativa ani buni incerc sa ma ingras,dar nu reusesc,am luat si tratament naturist de la forever,dar degeaba:( cred ca deja am devenit obsedata de greutatea mea,si ravnesc la kilograme in plus,cu toata ca prietenii mei imi spun sa am grija ce-mi doresc:(

    0
    0

  • anda pe 7 Aug 2008, 16:07
    vreau sa ma ingras

    am 23 ani,155cm si 42 kg .Ce as putea face sa ma mai ingras cateva kg?

    0
    0

  • carmen pe 7 Aug 2008, 10:54
    vreau sa ma ingras

    buna as vrea si eu sa ma ingras toate colegele mele ma fac mereu slaba ele sunt mult mai grase decat mine si eu nu pot sa ma ingras in fiecare zi mananc dar nu se pune pe mine ce sa mananc? ajutati-ma va rog

    0
    0

  • alina pe 6 Aug 2008, 17:57
    vreau sa ma ingras

    am 1.62 si 45 kg si 17 ani.ce as putea sa fac ca sa ma ingras?de mik iau vitamine sh akum mai iau dar nu se vede nimik.ce sa fac k sa pun sh yo p mn kam 5 kg?va rog ajutati-ma.

    0
    0

  • liliana pe 6 Aug 2008, 16:32
    vvreau si eu sa ma ingras

    am 1.60 si 45 de kg, am fost plinuta acum vreo 3 ani aveam 58 de kg, dar din cauza unei interventii cirurgicale am slabit 10 kg, iar apoi pana la 40 de kg, in cateva luni, de vreo 4 luni am mai luat in greutate 5 kg si am ajuns la 45 dar vreau macar 50 de kg, va rog daca aveti vre-o dieta sa imi spuneti si mie, ca m-am saturat sa fiu slaba, de putin timp iau peritol dar sincer nu prea am avut rezultate.

    0
    0

  • Radu pe 6 Aug 2008, 09:52
    Vreau Neaparat sa ma INGRAS !

    Salut .. eu sunt Radu .. si am 1.72 kg si numai 57 kg ... ma puteti ajuta si pe mine cu o cura de ingrasare dar sa nu fie cura de peste tot adica McDonald's .. ma puteti ajuta ? :-s

    0
    0

  • sorina pe 2 Aug 2008, 15:52
    vreau sa ma ingras

    am 1.65 , 42 de kg , si 32 de ani si as vrea sa ma ingras macar cu citeva kg. dar fara sa merg la sala. Cine ma poate ajuta?

    0
    0

  • Iriska pe 30 Iul 2008, 14:33
    As vrea sa fiu mai plinuta

    Cred ca felul de a ma ingrasa este complicat pentru mine, maninc binisor si stau tota ziua la serviciu in fata calculatorului, cred ca nu fac mare efort, dar consider ca retraiala si problemele de la serviciu ma trag la pamint... Asta e problema!!!!!

    0
    0

  • alisika pe 28 Iul 2008, 18:23
    si eu vreau sa ma ingras :))

    Daaa observ k multa lume vrea sa se ingrase...si eu vreau acelasi lucru...am 24 de ani, 1.60 si 42 de kg...insa la mine totul e pe fond nervos...ma consum mult ...pofta de mancare am doar daca nu am mancat ...iar de mancat mananc odata pe zi si imi ajunge...pur si simplu nu pot sa bag in mine hrana...ma iau gandurile si mi se taie si mica pofta pe care as mai avea-o....de exemplu acum imi ghiortaie stomacul dar parca am si un nod in gat ....nu-mi plac majoritatea mancarurilor ....cand eram mai mica am luat peritol si tare bine era....ajunsesem si eu la 46-47 de kg si era bine....cam la atatea vreau sa ajung si acum...offf....vitamine am mai luat si eu dar fara nici un efect...ah si asta cu fumatul...fumez iau si anticonceptionale si nu m-am ingrasat de la ele...eu le iau pt k am o dereglare hormonala insuficienta luteala...in fine as vrea si eu totusi o solutie...k sunt cam deprimata....

    0
    0

  • ciprian pe 28 Iul 2008, 18:01
    as vrea cateva kilograme

    As vrea daca se poate cateva indicatii in acest sens.Mananc suficient , zic eu , atat cat imi trebuie si intre mese mai mananc dar se pare ca nu asimilez .Nu stiu care e problema .O fi probabil si din cauza stresului de la servici ma gandesc eu...De vitamine sunt satul , nici nu vreau sa mai aud de vitamine. De curand m-am lasat si de fumat am zis ca poate o fi si asta un factor determinant .

    0
    0

  • marina pe 28 Iul 2008, 09:50
    vreau sa ma ingras??

    buna....am 17 ani si am 46 kg......acuma cateva luni in urma aveam 51kg si am slabit!!va rog ajutati-ma sa ma ingras....macar sa ajung la kg pe care le aveam inainte!!multumesc

    0
    0

  • Silvia pe 27 Iul 2008, 18:43
    pastile, pastile, pastile...

    Am 20 de ani , 1.64 si 48, 5 kg...sunt o fata totusi slaba...dar...ma simt bine in pielea mea.Si eu imi doresc sa ma ingras dar totul o sa vina pe parcurs.Credeti ca daca bagati pastile in voi e o solutie?Ghici ce....NU.Pastilele sunt pe o perioada scurta de timp..in momentul cand le iei.Dupa ce nu le mai iei..o sa slabiti si deveniti cam la fel..Eu nu cred ca e o solutie cu pastilele astea.

    0
    0

  • iana pe 27 Iul 2008, 12:17
    nu reusesk sa ma ingras

    nu reusesk sa ma ingras delok desi mie foame ffff des si manink mult si nu se vede am 15 ani si numai45 de kg kare nici nu se vad park as avea 30 manink intruna fara nici un rezultat ce pot sa fak ajutatima va rog!!!!!!!

    0
    0

  • lorena pe 25 Iul 2008, 14:01
    credeti k e bine ?

    m`am saturat sa fiu asha de slaba,as incerca peritol 3 pastile pe zi....un ginsavit seara si unu dimineata in 2 saptamani a pus o prt 7 kg o sa incerc si eu :X poop fetele si baieti:D

    0
    0

  • anna pe 24 Iul 2008, 15:48
    fetelor fiti linistite! se va rezolva

    buna! sunt anna si am 22 de ani! fetelor aceiasi problema ca si voi am avut o ani la rand! nu pot spune ca sunt grasa dar nici slaba am 167 si 49 kg! imi tot spuneam mereu ca sunt slaba, acelasi lucru vedeam de fiecare data cand ma uitam in oglinda! nu mi placeau cum stateau hainele pe mine ma uitam la televizor si vedeam fete mai plinute as fi vrut sa fiu la fel as fi vrut blugi mai mulati pe mine bluze din ce in ce mai strimte etc! dar asta pana intr o zi cand am exagerat cu mancatul si mi a fost foarte rau! am ajuns la spital si de atunci nimic nu mai este la fel am probleme cu stomacul !credeti ma nu conteaza decat sa te simti bine si sa fii sanatos! si nu stati cu sufletul la gura nu rezolvati nimic daca stati cu gandul! acum ma simt mult mai bine si pot spune ca am restrictii la mancare nu mai fac exces si ma simt ok mananc atat cat sa ma satur si de fiecare data beau un pahar cu lapte! ma ajuta f mult si iau vitamax! in momentul de fata am o f mare pofta de mancare si in 2 saptamani am pus 1 kg! bafta si nu va mai faceti griji!

    0
    0

  • gigi si aura pe 23 Iul 2008, 20:27
    pt rezolvare

    print-re iei sunt si eu si nevasta mea la fel eu am 50 si ea are 46 va dati seama cum aratam :)) eu am 26 ea are 20 inaltime 1,67 su 1,65 mancam foarte bine avem de toate doar ca nu ne ingrasm solutia cred ca ar fi sa plecam din romania si sa plecam pe insulele caraibe poate acolo ne ingrasam

    0
    0

  • iulia pe 23 Iul 2008, 19:42
    cum sa ma ingras???

    buna tuturor,am 24 de ani,un copil de 5 anisori......am 1,63 si 42-43kg!!!am fost si eu la dr si analizele sunt cum sunt.Acum 1 an am fost operata de litiaza biliara(pietre la fiere) si de atunci nu mai imi revin deloc....aveam 52kg,mie imi placea cum aratam,dar acum.....nu rade nimeni de mine ca sunt slaba,ba din contra imi ridica moralul familia si prietenii...dar eu nu sunt incantata de mine...iau vitamine si toate cele si tot degeaba.....multi ma intreaba daca mananc ceva toata ziua,dar daca nu mananc ma simt slabita,nu ca nu as fi:)vreau sa incerc toate tratamentele posibile dar imi este frica ca nu or sa dea rezultate.............spor la ingrasat mie si voua:)

    0
    0

  • George pe 22 Iul 2008, 16:22
    vreu sa ma angras, cum?

    Buna all, am 25 de ani, 170 si 55 kg, va rog frumos cei care sti sau aveti idei ajuataima si pe mine sa pun cate kg, trimitetimi tot ce stiti in mail meu: geo_pinguin@yahoo.com. Multumesc.

    0
    0

  • kass tiberiu pe 21 Iul 2008, 17:44
    vreau sa ma ingras

    buna am 27 ani am 1,73 inaltimea 62 kg de un an incerc sa ma ingras dar fara nici un rezultat cine ma poate ajuta rog frumos sa-mi trimita un email bubu_kass@yahoo.com sau pe mess id bubu_kass

    0
    0

  • Alex_19 pe 20 Iul 2008, 20:41
    aceeiasi problema

    eu am 1.85 cm 67 kg si 19 ani si pot sa zic ca am incercat batoane proteinice, proteine praf (din acelea la cutie) si vitamine am mancat de am rupt fast food si am practicat si lupte greco-romane, twae kwan do correan si sala de forta timp de 2 ani continu uneori 6 zile pe saptamana si ironic e ca nici nu ma ingras da nici nu slabesc totusi mam ales cu alura sportiva dar degeaba caci sunt totusi cam osos eu unu sincer sunt in pana de idei nu mai stiu ce sa fac !

    0
    0

  • Ionut pe 20 Iul 2008, 17:30
    pt fete

    Pt fetele care vor sa se ingrase: dieta bazata pe multe proteine si sala

    0
    0

  • claudia19 pe 19 Iul 2008, 10:07
    as vrea sa ma mai ingras

    buna tuturor fetelor de "suferinta"!! din pacate am sie u aceeasi problema "VReau sa ma ingras" si nu reusesc sub nici o forma !!!am incercat sa iau si peritol sirop degeaba!! am incercat si cu Herbalife dar totdegeaba....am dat o gramada de bani pe shake-urile alea si degeaba ..rezultate nu eau fost pe masura asteptarilor!!pot sa zis ca am luat un kg dar l-am dat jos imediat!!a asa ca nu incercati!! daca afla cineva o reteta ceva sa ma anunte si pe mine plzz!!ms mult

    0
    0

  • fabiola_18 pe 18 Iul 2008, 18:39
    m-am ingrasat!!!

    fetelor nu disperati!!!!l luati si voi ginsavit si peritol. luati cate 3 pastile de peritol pe zi si 2 de ginsavit. 1 ginsavit dimineata si unu seara. eu in 2 sapt am luat 5 kg vb serios. incercati si vedeti si voi cum este. dar de la peritol o sa va cam i-a somnu, dar dak il controlati nu-i problema k va obisnuiti!!! va pupik p toate si incercati macar de curiozitate si vedeti si voi!!! bye

    0
    0

  • renghea andreea pe 17 Iul 2008, 13:19
    vreau cateva kg in plus

    am 29 ani si 44 kg de vreo 7-8 ani am incercat cu tot felul de vit. sa ma ingras dar nici un rezultat ,analizele mi-au iesit bine muncesc mult si ma simt foarte slabita va rog mult daca aveti vreo solutie .sanatate tuturor va pup

    0
    0

  • sunteti nebune frate pe 15 Iul 2008, 14:47
    va ajut eu sa va ingrasati

    doamne c naiba aveti toate scrieti vreau sa ma ingras vreau sa ma ingras va plangeti asa dar nici k va duceti la un doctor...ma fetelor nu vedeti cat sunt inaintea voastra pe site? si nu a raspuns nimnei la nicio intrebare na dat niciun sfat la niciunaaaaaa....va dau io;) deci...in primu rand nu trb neaparat sa va duceti la un nutritionist dasta...makar facetiva analizele si dak ele au iesit bune naveti nik in neregula cu corpul vostru atunci naveti dc sa va faceti griji insa pt cateva kilogrme in plus va spun io c sa faceti ..io am15 ani 1.65 si 48 d kilograme si pot sa zic k sunt multumita d corpu meu cu toate k as vrea sa ma mai ingras vreo 2 kg...totusi acu 3-4 luni aveam 45 de kilograme..eram obsedata de mn sa ma ingras nu stiam ce sa mai fac si pana la urma am incetat o vremea sa ma mai gandesc la corpu meu..mancam aveam 4-5 mese chiar 6 mese pe zii...dar e bn dak aveti si 3 mese pe zi dar sa mancati foarte bn de ex la mic dejun prajitiva nijte cartofi omleta ceva dupa c mancati prajeli punetiva o cana d lapte cu cacao sau nesquik :))...e f bun...aaaa si c era mai important inainte d micul dejun incepeti faceti vreo 10 min fitness e f bun dak vrei sa mai cresteti in masa musculara nu cont cat d slaba eshti atata timp kt ai un corp cu muschi..:-??...la pranz mancati o supa d pui e foarteee buna si faceti pauza o ora jumate mai beti o cana cu lapte cu cacao..macati inghetzata fructe betzi apa plata nu minerala din cate am auzit cik apa minerala slabeste..iesiti pafara luati o gura d aer alergati radeti rasu e foarte bun:))...la cina punetiv parintii sa va cumpere ceva d la Mc sau orice d la fast fodd..sau poate dak nu dispuneti d asa multi bani pt o masa d la fast food in fiekre seara puteti manca pur si simplu nijte crewnvusti sau oric fel d carne si dupaia tot o cana de lapte cu cacao...dak obisnuiti sa stati in fatza calculatorului e bn sa va mai luati cate o gustare io d knd ma stiu stau numai la calc si pot sa spun k mie una mia facut bn de kte ori mancam stateam pe scaun la calc dar makar stateam linistita sa se aseze mancarea si vreau sa spun k am mai pus ceva si la funduletz:)))...nu uitati insa exercitiile pt musculatura sunt foarte importatnte si sa stiti k sportu ingrasa dak e combinat cu mancarurile cu multe calorii...si sa va odihniti cel putin 8-9 ore...dak vam putut ajuta ma bucur asa k nu va mai stresati pe tema asta k daia nu va ingrasati;) si pt exercitii recomand genuflexiuni si ridicari de greutati poop toate

    0
    0

  • andra pe 7 Iul 2008, 18:17
    vreau sa ma imgras :(

    Buna! Am 15 ani si 7 luni. 1.63 inaltime si doar 38 de kg :(.... Sunt foarte slaba...Nu stiu cum sa ma ingras:(...Nu pot zice ca sunt stresata sau emotionata ca din aceasta cauza sa nu pot asimila.Pentru slabit sunt multe diete... dar pentru luare in greutate nu este nimic?:( Sunt disperata:( Nu stiu ce sa mai fac...Intradevar ca nu prea am pofta de mancare,dar totusi mananc si nu se pune nimic pe mine...:(Vara trecuta am fost plecata cu tata intro( excursie ) si am stat aproximativ 3 luni...Acolo nu mancam decat seara... pentru ca era foarte cald... Ciudat ca in acele 3 luni am luat in greutate cam 5 kg.... dar cand am venit acasa... cam in 2 saptamani am dat jos vreo 6 kg:( Ajutati'ma va rog... Nu stiu ce sa mai fac ca sa iau in greutate...:( sunt prea slaba... Mail'ul meu este vise.ciudate@yahoo.com Va rog ajutati'ma

    0
    0

  • ancadaniela pe 6 Iul 2008, 23:35
    vreau sa ma ingrash urgent

    buna fetelor am 18 ani 1.7 si 48 de kg .nu reusesc sa ma ingras orice vitamine am luat nu m-au ajutat delok chiar dak ma ingrash 2 kg le dau jos intr-o saptamana .ce ma sfatuiti?

    0
    0

  • Angelica pe 6 Iul 2008, 19:08
    Produse Forever

    Daca iti reglezi metabolismul poti sa te ingrasi ! Foloseste produse Forever ,pe baza de Aloe vera. Aceste vor actiona direct asupra celulelor ,le vor reface fortificandule ,si intreg sistemul imunitar se va echilibra. in maxim 3 luni vei vedea schimbarile,incepi sa iei in greutate. Eu asa mi-am rezolvat problema. Mail meu e bogdaniulian14@yahoo.com

    0
    0

  • luminita pe 1 Iul 2008, 15:10
    un sfat bun

    ati incercat produse naturiste? cine este din craiova ma poate contacta pe messinger.id-ul meu este b_lumy.

    0
    0

  • elena pe 29 Iun 2008, 12:25
    vreau sa ma ingras

    buna!am 18 ani 1,76 si b55 de kg!de 2 ani am aceeasi greutate!manac orice si cu multa pofta.multi imi spun ca arat bine dar mie nu imi place!as vrea sa ma mai ingras in special la picioare!cum sa fac!va rog mult!am nevoie de ajutorul dumneavosrta.

    0
    0

  • Io pe 26 Iun 2008, 16:28
    vreau sa pun pe mine in zona picioarelor

    buna sunt ioana am 13 ani si 6 luni 1,63 si 43 de kg..am picioarele slabutze si imi dorsk sa pun pe ele si in genereal sa ma ingras va rog ajutatima va rog m-am saturat sa fiu asa varog din tot sufletul :( va pwp :*

    0
    0

  • loredana pe 25 Iun 2008, 14:38
    solutie

    luati eurovita k zinc maganeziu seleniu si o sa va ingrasati eu am pus 7 kg in 1-2 luni si intradevar baietzii se ingrasa mai greu dar dupa o anumita varsta vor pune si ei si nu vor sti kum sa dea jos

    0
    0

  • ana maria pe 21 Iun 2008, 20:08
    vreauuu sa ma ingras

    buna tuturor am 18 ani si 50 de kg si 1.71 si vreau si incerc cu disperare sa ma ingras......ma puteti sa ma ajutati?

    0
    0

  • any pe 17 Iun 2008, 10:02
    verau sa ma ingras

    am 18 ani,1.50 si am 43kg si vreau sa ma mai ingras inca 10 kg

    1
    0

  • andrei pe 16 Iun 2008, 19:21
    vreau sa ma ingras

    buna am 1,80 si am 68 de kg si as vrea sa fiu nputin mai gras daca sar putea o reteta sami spuneti

    0
    0

  • mariana pe 15 Iun 2008, 20:13
    am vrut sa ma ingras

    buna!am 22ani 1.70 si cintaresc 46kg,nu prea imi aduc aminte daca am depasit vre-o data.maninc de toate,chiar de citeva ori pe zi,dorm bine...dar care e probl ca nu adaug si eu un pic...nu stiu,dar de la un timp incoace am lasat-o balta,chiar imi place cum arat,sunt inalta si .am masurile necesare unei domnisoare...PS:totusi n-ar strica daca as mai adauga un pic,macar 4-5kg,daca aveti vre-o solutie ma aduceti si pe mine la curent

    0
    0

  • safta pe 11 Iun 2008, 13:25
    de ce nu ma ingras

    helllo! vreau sa ma ingras. de ce nu ma ingras. am respectat si dieta impusa de medic si fara nici un rezultat. nu se uita nici un baiat la mine si chiar am un chip frumos.

    0
    0

  • neli pe 8 Iun 2008, 23:21
    vreau sa ma ingras si eu

    Am 54ani si 43kg 1,53.cand aveam 18ani am avut 53kg de 20 ani nu ma-m mai ingrasat mai mult de 43kg.Cand am fost la medic mi s-a spusca am glanda de slabire asa ca nici nu mai am speranta.Fetelor inainte sa luati medicamente duceti-va la medic.Adina nu iti pierde speranta mergi in continuare .Loredana daca tie ti-a mers tratamentul asta nu inseamna ca va merge si la alti.Parerea mea e consultati medicul

    0
    0

  • adina pe 8 Iun 2008, 04:54
    sall

    Tot eu sunt am uitat sa spun ca analizele le fac mereu cam la 4-5 luni si ies super chiar si doctorul meu mi-a spus ca sunt mai sanatoasa ca el.Atunci intrebarea mea e ...............ce e de facut?

    0
    0

  • adina pe 8 Iun 2008, 04:46
    vreau sa ma ingras

    Am 27 de ani,1.65si42kgsunt disperata niciodata nu am fost asa de slaba.Ok nici mai mult de 52 nu am avut.Acum,merg la un centu naturist aici in Spania unde locuiesc dar nu sunt multumita.Nu sunt stresata,mananc si nu se pune nimic.Va rog sa ma ajutati

    0
    0

  • Laur pe 7 Iun 2008, 17:21
    sfat important

    ar fii bn sa va faceti si un examen coproparazitologic.....pentru k puteti fii infestati cu giardia si de aceea nu asimilati;).....de multe ori acesta este un motiv pt care nu se poate lua in greutate, parazitii fiind cei care se hranesc cu toate proteinele consumate....va astept cu pareri

    0
    0
Pagina « 12 13 14 15 16 17 18 19 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod