Vreau sa ma ingras!

Va scriu pentru ca am o problema pe care incerc sa o rezolv de multi ani. Am 30 de ani, 1,60 m si 46 kg si am incercat toata viata sa mai iau cateva kilograme in plus. Se poate spune ca am inghitit aproape toate vitaminele recomandate si chiar si cele nerecomandate.

Am luat cateva luni si Vitamax fara nici un rezultat. De o luna iau Supradyn si nici cel mai mic efect. Va rog frumos daca se poate sa imi recomandati ceva. Multumesc, Cristina Neculae.


Lygia Alexandrescu, Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH, consultant nutritie - centrul de slabire si consultanta nutritionala "Natural Silhouette" (021.650.46.50; 0721.091.762), raspunde:

Luarea in greutate poate fi uneori la fel de complicata ca si scaderea in greutate. Exista foarte multa informatie care se adreseaza persoanelor care vor sa piarda greutatea excesiva insa pentru persoanele care vor sa creasca ponderal informatia e destul de limitata cantitativ.

Mai intai, discutia cu medicul de familie si apoi cu medicul specialist endocrinolog este esentiala. In unele cazuri, medicul poate prescrie o medicatie ajutatoare cresterii ponderale sau poate efectua o serie de teste care sa puna in evidenta anumite probleme. Odata ce se stabileste ca nu este vorba de o anumita patologie se pot aplica o serie de masuri care ar putea duce la cresterea in greutate.

1. Stabilirea si respectarea unui program alimentar regulat. Trei mese principale si 3 sau 4 gustari intre acestea sunt recomandate. Gustarile trebuie sa fie bine incarcate caloric dar si nutritiv deoarece ele reprezinta suplimente alimentare la o dieta sanatoasa. Daca intoleranta la lactoza nu reprezinta o problema, se pot include in dieta produse lactate cum ar fi untul si inghetata. Totusi foarte mult zahar si grasime nu trebuie consumate.

2. Alimentele care nu trebuie sa lipseasca din dieta sunt: painea integrala, cartofii, fasolea uscata, branza, ouale, carnea si pestele. La intocmitea unui meniu trebuie alese alimentele cu valori calorice superioare iar la prepararea mancarurilor trebuie folosite alimente suplimentare care sa creasca valoarea energetica a meselor. De exemplu: cand se prepara snitele, in aluatul stratului pane se poate adauga si lapte praf sau germeni de grau. La prepararea tartinelor se poate adauga branza in exces, iar in laptele cu cereale se pot adauga fructe.

3. Exista de asemenea in comert o serie de suplimente nutritive sub forma de creme, batoane sau bomboane, care sunt convenabile si eficiente.

4. Activitatea fizica la sala de fitness trebuie sa se reduca la un program de ridicare de greutati usoare, pentru a dezvolta masa musculara.

5. Stresul mental si emotional trebuie redus cat mai mult cu putinta. Exercitiile de relaxare sunt de asemenea recomandate.

Cantarirea trebuie sa se faca doar o data pe saptamana intrucat fluctuatiile de greutate pot crea o falsa impresie asupra eficientei acetor masuri si implicit frustrare si stres emotional.
 

Comentariile 751-800 din 918

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 3 Dec 2008, 13:56
    vreau sa ma ingras

    dupa o operatie de stenoza hipertrofica de pilor in 2004 nu reusesc sa ma ingras.am in prezent 43 kg la 1.57.ma mentin asa de 8 ani. In toti anii astia am tinut regim pt ulcer gastro duodenal, nu mananc prajit...,mananc bine, paine, paste, carne, oua,

    0
    0

  • silvia pe 30 Nov 2008, 12:23
    probl cu greutatea

    Am 17 ani, 1,66 shi apr 40 de kg, sincer m-am saturat sa ma uit in oglinga shi sa-mi plang de mila, nu-mi mai pasa de ce spune lumea din jurul meu. Fetelor nu va mai face-tzi probl, nimeni nu e perfect, iar cine te iubeste, te place asa cum esti. Sunt de cand ma shtiu slaba si am inceput sa ma obisnuiesc cu asta, totusi sper k intr-o zi voi fi altfel. Am incercat o multzime de prostioare fara nici un efect, adik am luat anticonceptzionale o perioada, din cauza unei dereglari hormonale shi am reushit sa pun ceva pe mine, dar apoi in scurt timp le-am dat jos. Nu am nici o probl, asha spun medicii, probl e k nici pofta de mancare nu am.. nu shtiu ce mi se intampla..

    0
    0

  • ioana-alexandra pe 29 Nov 2008, 21:26
    vreau sa ma ingras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Buna,am 14 ani si 35 de kg(cel putin atat aveam acum un an dar acum nu cred ca am mai mult). Colegii mei sunt foarte rautaciosi cu mine si am inceput sa nu-i mai suport,uneori imi vine sa imi pun capat zilelor si sa scap de toate grijile. Uneori as vrea sa fiu alta persoana nu ma mai suport pe mine. Ma uit la colegele mele care sunt implinite si nu au probleme cu greutatea. Eu mai am o problema sunt si foarte scunda am 1,55 (nu cred ca e bine pentru virsta mea). VA ROG SA MA AJUTATI NU MI-E BINE IN PIELEA MEA. de mincat,mananc destul de bine am momente in care nu ma mai opresc. va rog ajutatima . fetelor daka aflati vreo metoda (ingeras_dulcik_15)va rog. am sa incerk cu peritol si cu ginsativ. pls pls

    0
    0

  • gratiela pe 21 Nov 2008, 23:15
    mam angrasat fara sa vreu

    ce sa va spun am ancercat tote recomandarile pana am ajuns sa am ulcer la stomac,deci angrasarea depinde de copuul omului .dar dorinta mea sa anplinit datorita doctorului de ginecologie,mia recomandat anticonceptionale[rigevidon]pentru o infectie mica,iar an timpul tratamentului am observat ca pun an greutate,ba chiar foarte mult.eu am avut 50kg si an doua luni am mai pus 6kg.si sunt multumita din suflet ca nu mi se mai vad parantazele de la piciore, va pup ne mai auzim papa fetelor

    0
    0

  • adrian pe 20 Nov 2008, 10:14
    am 34 si 64kg la 185cm, e normal?

    am facut sport toata viata ,atletism mai exact, am avut ri rezultate bune ,am fost selectionat la lotul rom. asta sa intelegeti mai bine situatia ,deci 12 ani de performanta pina in 92 cind am trs o hepatita bsi inurmatorii 3ani am slabit aproximativ 17 kg.Si de atunci la fel cind faceam sport aveam o greutate peste media virstei nu beau numai ocazionalsi nuam fumat nici o dat .ceva idei .multumesc

    0
    0

  • bebe pe 19 Nov 2008, 11:38
    vreau sa ma ingras

    Buna,am 21 de ani,incercat de nenumarate ori sa ma ingras,am 1.75 si 50 kg. Am luat tot felul de vitamine,pastile,din strainate si degeaba, am perioade cand ma ingras dar slabesc foarte repede am ajuns la greutatea de 64 de kg insa acum le-am dat jos ,nu stiu ce sa fac nu ma mai pot ingrasa va rog dati-mi un sfat.......ce trebuie sa fac? Ce este bun pentr mine?

    0
    0

  • alexandru pe 16 Nov 2008, 12:01
    ingrasat

    sal,am 1.87 si 58 kg....vreo sa ma ingas deoarece arat ca un batz...:(...va rog sa ma ajutati !!!cum pot sa iau in greutate..macar 5-10kg!!..multumesc anticipat!

    0
    0

  • valeria pe 14 Nov 2008, 17:07
    cum sa mai pun citeva kg

    am 42 de kg si ma preocuma foarte mult am mersi si la medic si nu si la dietist si degeaba nu reusesc sa ma ingrasi ce sa fac

    1
    0

  • gaby pe 13 Nov 2008, 20:12
    HEEEEEELP!

    POATE-MI DAŢI VOI NIŞTE SFATURI,CUM SĂ SLĂBESC?PASTILE,TORTURĂ,ORICE!DACĂ M-AR DA BANII AFARĂ DIN CASĂ AŞ FACE LIPOSUCTIE,ORICE,HEEEEELP!

    0
    0

  • gaby pe 13 Nov 2008, 20:07
    nu va agitati

    Nu vă mai agitaţi atâta fetelor,decît grase mai degrabă slăbuţe!eu la 21 ani am făcut primul copil,acum am 29,eram slăbuţa,din 45 kg nu ieşeam...doamne!după naştere,sub 69kg nu cobor nicidecum!am încercat de toate,pastile,sport,m-am infometat,dar degeaba!a-ş da ani din viaţa mea să mai fiu cum eram eu înainte,,slăbuţă,îmi veneau toate hainele,şi chiar arătam bine în pana mea de treabă,acum....,sincer,mi-e silă de mine,a devenit o obsesie acest lucru,nu vă mai plîngeţi şi fiţi fericite ca sunteţi slăbuţe,numai anorexice să nu fiţi că in rest e bine!eu în locul vostru aş fi mândră să mai fiu slăbuţă!ooooooooooooooooof!

    0
    0

  • crisa28 pe 13 Nov 2008, 09:26
    peritolul...

    L-am incercat si eu.. si dupa doar 4 zile l-am aruncat la gunoi! Desi luam o pastila pe zi, SEARA, a doua zi eram zombi... Dormeam pe mine nu altceva!!! Imi dadea o somnolenta atat de puternica, de nu mai eram in stare de nimic! Deci eu personal nu-l recomand! In schimb, va recomand sa lasati deoparte vitaminele, ca sunt apa de ploaie, LUATE SINGURE. Mergeti cu toata increderea la un endocrinolog, nu la alti medici, si veti vedea ca, in urma tratamentului prescris de acesta, veti arata mult mai bine! Experienta testata de mine! ;) E adevarat, e al dracului de greu sa te ingrasi, cu un metabolism ca al nostru, mai ales ca in ziua de azi nu mai ai timp de tine, ci de servici, copii, casa, etc. Dar ca sa reusesti, nu-ti trebuie decat un singur lucru: VOINTA. Vointa sa mergi la un cabinet de specialitate, si vointa pt a incepe un tratament specific. Bafta! :)

    0
    0

  • ionut pe 12 Nov 2008, 20:33
    vreau sa ma ingras

    am 18 ani 1.80 si 58kg si pot spune k mam ingrasat in ultimele 2 luni 4 kg de masa musculara.merg regulat l sala iau proteine si mananc regulat.merge sper sa o tin in ritmul asta

    0
    0

  • flory pe 11 Nov 2008, 18:26
    ma simt najpa ksunt slaba

    am 14 ani si vreau sa ma ingras........si am 50 de kilograme sunt cea mai slaba din clasa....

    0
    0

  • mariana pe 11 Nov 2008, 02:27
    vreau sa ma ingras

    sincer io una am incercat toate pastilele posibile si imposibile fara nicii un rezultat am luat si peritol cum zice cineva mai sus fara nici un rezultat lam luat 4luni consecutiv de 3ori pe zi nu o data deci nu mai exista buline pe piata pe care eu sa nu le fi luat ,acum am inceput din nou pharmaton am deja 2luni si nu mananc mai deloc poate chear mai putin ca inainte,singurul lucru nul inteleg de ce pt ca am fost ffffff.grasa inainte si eram fericita a ajuns la 65de kg iar in 2-3luni am dat tot jos acum am 45 si 1.70m,tot ce mia mai ramas este sa fac un tratament pe baza hormonala sau sa ma operez de glanda sa o scot cu toate ca functioneaza normal daca mai stie cineva vrun remediu va rog sal postati aici.Ms anticipat

    0
    0

  • claudia pe 9 Nov 2008, 20:02
    as vrea sa ma ingras

    am 20 de ani 1:65 si 41 kg sunt foarte slaba si toata lume aimi zice acest lucru deja nu mai stiu ce sa fac.va astept sfatul

    0
    1

  • iova laura pe 8 Nov 2008, 19:42
    pt ingrasare

    fetelor luati herbalife si peritol.e ceva garantat credetima .luati id meu si vb mai pe largva poop

    1
    0

  • bianca pe 5 Nov 2008, 19:07
    nu ne intelege nimeni.......

    va cred sincer..eu am 45 kg.18 ani si 1.66 si vreau sa pun pe mine mkr 5 kg ...am luat tot felul de vitamine si dejeaba iar knd am consultat medicul mi.a sp k nu sunt sanatoasa la kp...dar ei nu se gandesc k poate nu ne acceptam asa km suntem ?poate la celelante kre sunt potrivite nu ne inteleg dar eu cred k ar treb sa ne ajute cineva sunt prea multe fete slabe ...si plus nu ne gasim nimic pe marime km sa ne calmam?km sa spunem k ne simtim bn in corpul nostru knd nu e asa sper sa citeask cineva sa gaseasca o sol sigura si pt noi ....pwp

    0
    0

  • iova l;aura pe 5 Nov 2008, 13:21
    recomand pt ingrasare

    atentie feteleor la mn!am luat herbalife si e de nota 10.va asigur garantat.incercati si voi.costa mai mult decat medicamentele din farmacii dar rezulta .va doresc sanatate

    0
    0

  • marc`s pe 4 Nov 2008, 19:11
    vreau sa ma ingras..

    sall...am 17 ani 1.75 m si am doar 61 de kg.spuneti`mi va rog si mie ce sa iau..ce vitamine??daca o sa iau Vitamax o sa ma ajute??

    0
    0

  • Dragos pe 4 Nov 2008, 01:08
    20 ani, 1,84m, 71kg vreau sa ma ingras

    Fac sala 1-2 / sap, mananc aproape orice si am incercat multe retete. Am si o operatie pe stomac. Ce ar trebui sa fac sa ma ingras tinand cont si de varsta mea si de problema de sanatate? multumesc.

    0
    0

  • lechner petronela pe 24 Oct 2008, 20:48
    am 23 de ani dar sunt foarte slaba am 30 kg ce sa fac vas ruga sa ma ajutati..

    vreau sa ma an gras mult ptr ca sunt slaba mult va rog ajutatima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • DeNyy` pe 24 Oct 2008, 17:53
    scuze am gresit id

    denny_n3bunatika

    0
    0

  • DeNyy` pe 24 Oct 2008, 17:51
    Vreau sa ma ingras:D

    Salut....am 12 ani 1.55 si 35 de kg:| m`am saturat sa mi se spuna schiloasa`:|...vreau sa ma ingras macar ku 4-5 kg cel putzin va rog...am incerkat sa manank mai mult..manank....dar in zadar...fak sh handbal..oare..e din cauza lui:O....vreau sa ma ingras va rog...dak ma poate ajuta kineva k stiu k aici nu se prea dau raspunsuri intratzi pe denny_n3bunatik pls

    0
    0

  • maria pe 24 Oct 2008, 14:47
    vreau sa ma fac mare

    vreau sa ma ingras am 1.60 si 45 de kg ziceti-mi ecva pastile va rog

    0
    0

  • cristina pe 24 Oct 2008, 12:08
    VREAU URGENT SA MA INGRAS!!!

    Buna! Am 18 ani, 1,65 si 43 de kg....si as dori f mult o reteta pentru ingrasare in cel mai scurt timp (maxim 5 luni)....mentionez ca din cauza stresului pot pierde chiar si 2 kg pe saptamana, e groaznic!.....multumesc f mult, o zi buna,.....si felicitari celor care au reusit!

    0
    0

  • andreea pe 21 Oct 2008, 19:31
    vreau sa iau in greutate nu asimilez deloc:(:(:(

    am 22ani si am 1,62 41kg,nu iau absolut deloc in greutate am incercat de toate,nu asimilez deloc ce sa mai fca sa iau in greutate:(:(

    0
    0

  • doru pe 15 Oct 2008, 15:17
    vreau sa ma ingras

    am 19 ani si am 60 kg .la varsta mea altii arata mai bine eu sunt slab.mananc mult dar nu se vede nimic iar cand ma ingras in 2 luni slabesc intr-o saptamana la loc .ce sfaturi imi recomandati.multumesc anticipat

    0
    0

  • Flory pe 12 Oct 2008, 10:45
    vreau sa ma ingras

    buna ziua am 13 ani si imi doresc sa ma ingras am 1'44 metri si 34 kg imi doresc foarte mult sa mai ma ingras cu cateva kg multumesc anticipat Florentina

    0
    0

  • nicusor pe 8 Oct 2008, 03:40
    vreau sa ma ingras

    am aproape 27 de ani am 167 si 59 de kg niciodata nu am avut mai mult .corpulmeu este alcatuit di fibra musculara e greu pt mine sa pun ceva in plus ce pot sa fac ?

    0
    0

  • abigail pe 7 Oct 2008, 17:19
    vreau sa ma ingras

    am 18 ani si 43 kg.imi doresc de mult timp sa cresc in greutate si nu stiu cum.am 1,70 inaltime.imi doresc sa ma ingras cam cu vreo 5kg.sper ca o sa ma puteti ajuta.

    0
    0

  • kitty pe 7 Oct 2008, 00:53
    si eu vreau :D

    buna tuturor. si eu vreau sa ma ingras. cu toate ca zice lumea ca am un prieten si ca daca ma place el e suficient .... nu prea sunt de acord...trebuie sa ma plac eu. iau vitamine de cand ma stiu. am incercat sa iau absolut tot. am luat naposim care sunt pt culturisti pt dezvoltarea masei musculare dar fara efect si nici nu se mai gasesc. am luat proteine si shacke-uri...trebuia sa iau o pastila la 2 zile si eu luam de doua ori pe zi si cate un pahar de prafuri la 3 zile si eu luam cate doua pe zi. am fost la nutritiolog dar degeaba am luat pana si anticonceptionale dar degeaba am luat supradin dar ..la fel...degeaba. sunt atat de stresata de gandul asta ca nu ma mai suporta nimeni. mananc bine ...intr-adevar am un servici stresant si mai si fumez dar daca ar fi sa mai renunt si la fumat nu ar mai avea rost sa traiesc...si oricum si cand nu fumam tot aceleasi kg aveam. m-am saturat sa ma duc in magazine singura ca nimeni nu are rabdare cu mine ca de fiecare data incep sa plang ca imi gasesc ce-mi doresc dar nu stau bine pe mine. si ce ma oftica cel mai tare e ca sunt perfect sanatoasa. sper sa nu faceti ca mine ca sincer sunt ca un cobai pentru tot ce nu e sanatos si indicat.

    0
    0

  • alina ............ pe 6 Oct 2008, 23:43
    vreu sa ma ingras

    am 20 ani 1,66m si 46kg,vreau sa iau in greutate macar 6kg .am incercat cu toate vitaminele de pe piata ,fara nici un rezultat.nu stiu ce sa mai fac.ajutati ma va rog cu o solutie

    0
    0

  • christina_anca pe 3 Oct 2008, 23:18
    eu nu mai vreau sa ma ingras

    buna.sunt cristina ,am 1.62 si 47 kg.pana acum catva timp am vrut si eu sa ma ingras,dar nu reuseam deloc.oricum am hotarat ca nu mai vreau sa ma ingras.las organismul sa functioneze asa cum e facut sa functioneze.vitamine iau in continuare,asta pt a face fata suprasolicitarilor organismului,fiindca sunt o pers f ocupata,dar am renuntat sa imi mai propun sa ma ingras.oricum toti zic ca pt inaltimea mea sunt destul de buna,ca am forme.celor care inca mai doresc sa se ingrase le zic bafta si va dau un sfat mancati cat mai multe fructe si beti lapte.

    0
    0

  • dada pe 3 Oct 2008, 13:11
    ma simt bine in pielea mea

    am 19 ani,sunt mai slabuta,dar ma simt foarte bine in pielea mea.si eu am incercat sa ma ingras dar nu am reusit.acum iau supradyn(sunt vitamine).ma simt atat de bine de cand le iau,mananc mai mult..fetelor nu fiti triste ca sunteti mai slabute,ci din potriva bucurati-va ca nu va atarna grasimea si ca nu se uita lumea urat pe strada dupa voi ca sunteti grase.am fost si la medic mai demult si mi-a spus sa nu ma panichez,ca am digestia buna.SA FITI MANDRE CA SUNTETI SLABE!!!!si nu are rost sa incercati cu doctorii,nu rezolvati nimik.eu ma bucur foarte mult ca nu sunt grasa!!!mult succes la ingrasat

    0
    0

  • selena pe 3 Oct 2008, 00:17
    pt greutate.....

    FUMATUL INTERZIS!!!

    0
    0

  • dana pe 2 Oct 2008, 22:27
    vreau sa ma ingras

    m am saturat de noate criticele colegilor sunt forte rai cu tine am 1,72. metri si 40 de kg la 14 ani jumate si vreau ca sa ma ingras ce poth sa fac mancarea o bag cu forta in mine da ti mi si mie un stat ce poth ca sa fac m -am satrat ca sa sufar atatata plssssssssssssssssssssssssssssssss ajutatima va rog f multh multumesc papa ...................................................................................................

    0
    0

  • Tania pe 1 Oct 2008, 18:44
    Si eu sunt slaba....

    Am 35 de ani, toti imi spun ca sunt foarte slaba, sunt slaba intradevar,dar ma supara sa aud asta tot timpul, am 1.70 si 50 kg, am luat revalid - capsule trei saptamani m-am ingrasat cu 2,3 kg, dar din cauza stresului, a unor probleme iar am slabit, daca totusi reusesc sa ma ingras putin cu ajutorul vitaminelor slabesc foarte repede dupa ce le termin, eu dau vin pe stres si anxietate (sunt f. nervoasa) imi doresc sa ma ingras cu 5 kg, nu stiu daca o sa reusesc....

    0
    0

  • Diana pe 30 Sep 2008, 22:02
    Eu sunt bine ???

    eu am 17 ani a 1 58 si 41 de gk as mai vrea sa ma mai ingras vreao 7 kg atat??dar nu stiu cum ????ast mailul vostru mesk:*:*

    0
    0

  • Anonim pe 30 Sep 2008, 21:15
    Vreau sa iau in greutate !

    Sal , vreau sa stiu si eu cum sa castig kg in plus , stau acuma pe ganduri sa iau sau nu naposim , sunt foarte afectat de felu ca sunt mai firav am 1.78 si 60 de kg ... vreau sa ajung la vre-o 68-69 ... va rog spuneti-mi o dieta pt ingreashat ... am incercat multe vitamine ... injectii cu , calciu ... nici un efect :| daca vreti sa ma ajutati si pe mine , o sa las aici id-u meu si sper sa fie cineva care a avut aceeasi problema ca si mine si a luat in greutate ... liga_fitze id`ul meu , va rog mult ajutati-ma !

    0
    0

  • HATEGAN GABRIEL pe 26 Sep 2008, 23:10
    VREAU SA IAU IN GREUTATE

    AM 35 ANI CASATORIT ,1.80 SI 75 KG.AS VREA TOTUSI SA MAI PUN CEVA PE MINE DACA PA PUTETI AJUTA CU UN SFAT . VA MULTUMESC

    0
    0

  • blablabla pe 12 Sep 2008, 04:00
    vai de capu vostru

    ma oamneni dragi nuj cei cu voi da sincer va zic sa nu mai fitzi asa de disperatzi.aici ma refer in special la fete la care am vazut k dispera dar degeaba.cautatzi si o sa gasiti un tabel care are un raport inaltime greutate si o sa vedeti k multe dintre voi suntetzi f aproape de kg normale (deci nu vad problema) si nu va mai facetzi griji k nu ma palce ala si aia si aia pt k cine sta k u si te iubeste cu adevarat sta pt ceea ce simnti si gandesti nu pt cum aretzi.si voi baietzi....vrajeala conteaza....(io am 1.81 si 55 kg si nam probleme cu fetele) hai k v-am pupat

    1
    0

  • nadia pe 8 Sep 2008, 22:09
    vreau sa ma angras

    Eu am 30 de ani,am o fata de 9 ani dar am doar 50 kg.Am avut si eu 54-58 de kg dar acum sant f slaba.Am 1,65 m.Stiti voi vreo reteta de angrasat sau c e trebuie sa mananc sa ma angras.Anuntati-ma si pe mine va rog.

    0
    0

  • Flori pe 8 Sep 2008, 14:11
    buna

    Eu am nascut acum 5 luni,si inainte de a ramane insarcinata aveam 40 de kg la 23 de ani si 1.60 sunt mica de statura dar slabesc repede,m-am bucurat ca voi fii mamica mai ales ca m-am ales cu 25 de kg in plus si acum sunt slaba iar...innebunesc....am 43 de kg mananc de sparg dulciuri ,carne dar daca nervi de omoara cum sa te ingrasi....daca stiti remedi anuntati-ma si pe mine papa

    0
    0

  • Mihaela I pe 7 Sep 2008, 16:01
    buna

    eu am mai lasat un mesaj pe acest forum acum vreo 5 luni..si vreau sa va spun ca de atunci nu s-a produs nicio schimbare...am 14 ani..1.80 si 45 de kilograme..in plus in apilie cand am lasat mesajul aveam 46..si am slabit un kg...ce imi recomandati sa fac?..ca sa ma mai ingras si eu cu cateva kilograme

    0
    0

  • mihaela pe 2 Sep 2008, 23:09
    qm sa ma ingras???

    am 14 ani 1 50 j doar 40 d kg..... sunt prea slaba...ce z fac z ma ingras?? am luat tot felu d vitamine da.. nu merge...multumesc anticipat:*::*:*:*

    0
    0

  • cristina pe 2 Sep 2008, 18:59
    buna

    am 18 ani jumatate am avut 56 de kg anul trecut iar anul asta am scazut la 48 dintr-o data ce pot face sa ma ingras al loc cat mai repede.va multumesc ajutati-ma.ce tratament sa urmez...???

    0
    0

  • andreea pe 31 Aug 2008, 12:22
    Vreau sa ma ingras

    Buna!! is andreea is cea mai perfecta de aici si faina am 1 meiter 45 si 62-63 de kile dupa cum bate vantu. Io cred si mio zas si unchesu Shoni si tusica Iutzi ca arat bini ca toti fisorii si flacaii sa uita la mini si la curu mneu. Am avut medie la scola 7 si unspe si mio zas ca is buna ca dora am gatat cu locul 1 pa scola. Suntem bogati adica no..cum si zac traim pa picior mare...avem si tilivizor subtzare si tilifone care inrejistreaza... Mamuca lucra la ABC Botzo si Tatuca la Restaurant La Morosi...are tatucu si un moutor olsit...ii faina viata me si cand merem cu vacile pa pasune ma lasa sa le mulg. Ce si zac ca is faina no si nu stiu dc va tot planjeti ca am baieti nu ii bai ca si mamuca si soruca me Coti imi ieu naframe asortate... Peste o luna ma marit ase ca zacetami casa di pteatra. no asta ii ce as zac daca vreti sa slabiti sau sa va ingraseti mancati ca mine numa porodici si piroste.. Papa va tzuc de nu va vedetzi!!!

    0
    0

  • Sorina pe 31 Aug 2008, 12:10
    am nevoie de un sfat

    am 13 ani, 1m 33 si 25 de kg... sunt prea slaba cum as putea sa ma ingras am mers la cativa medici cu parintii, am luat vitamine dar tot asa sunt. Sora mea mai mare a fost la fel dar s-a ingrasat acu 2 ani si acum e normala. Oare ma voi ingrasa si eu???

    0
    0

  • CATALINA pe 28 Aug 2008, 13:15
    INTRBARE

    ARE VREO UNA DINTRE VOI GRETURI MAI TOT TIMPUL SI DIN CAUZA ACEASTA SA NU POATA MANCA(exclus sarcina)???????????ASTEPT RASPUNS!!!

    0
    0

  • CATALINA pe 28 Aug 2008, 12:59
    VREAU SA MA INGRAS

    Buna fetelor,vad ca nu sunt singura cu o astfel de problema,am 22 ani,1.52 inaltime si 45kg.Daca,calculam MASA CORPORALA , ma aflu in grupa "A",adica GREUTATE NORMALA,deci este foarte bine.Asta este altceva,ca vreau eu sa ma mai ingras,ca nu-mi place cum arat,ca nu stau hainele cum trebuie etc.Puteti voi sa luati o multime de vitamine,sa mancati 20 de mese pe zi,dar daca atunci cand va uitati in oglinda nu va spuneti "O,CE BINE ARAT!!!!"sau"IMI PLACE DE MINE" si SUBCONSTIENTUL VOSTRU LUCREAZA NEGATIV SI SUNTETI STRESATE DE ACEST LUCRU,nimic nu o sa dea rezultate.Eu am procedat asa si am avut cele mai buna rezultate,aveti si pofta de mancare si de viata.ASA CA SPUNETI NU NU NU STRESULUI!!!!!

    0
    0
Pagina « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod