Cele mai sarace alimente in calorii

Top 5 cele mai sărace alimente în calorii. Poți să le mănânci fără să te îngrași!

 

3. Ţelina apio

Este un aliment hrănitor şi care conţine aproximativ 95% apa, astfel că poţi să o consumi în cantităţi mari în toate salatele pe care le faci. În plus, ţelina apio va furniza corpului 30% din necesarul zilnic de vitamina K, precum şi mult potasiu, sodiu şi fibre care ajută la digestie. 100 de grame de ţelină apio conţin aproximativ 16 calorii, astfel că poţi să o mănânci fără probleme. 


2. Castraveţii

Pe lângă faptul că au un efect puternic de hidratare, castraveţii conţin foarte puţine calorii, astfel că îi poţi consuma la orice oră, de preferat cu coajă. 100 de grame de castraveţi conţin doar 16 calorii, însă conţin mult potasiu care este esenţial pentru corp. 


1. Verdețurile

Salata verde, spanacul, pătrunjelul sau orice altă verdeață se numără printre opțiunile care nu trebuie să lipsească din meniul tău zilnic atunci când vrei să slăbești. Ele sunt cele mai bune surse de fibre dietetice, fiind sărace în calorii și furnizând o mulțime de nutrienți.
De exemplu, 100 de grame de salată verde conțin 15 calorii. Prin urmare, combinațiile pe care le poți face folosind diverse verdețuri crude sunt nenumărate. Asigură-te că ai zilnic la masă un castron cu o salată de crudități pe care poți să-l consumi înainte de masă sau alături de o sursă bună de proteine gătită într-un mod sănătos. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod