Retete cu carne de porc

Carne de porc la gratar marinata in bere (10 portii) Ingrediente
 
2 bucati carne macra de porc
1 sticla de bere
1 ceapa medie taiata in feliute subtiri
8 frunze de salvie maruntite
2 oregano proaspeti, fara frunze, maruntiti
1 mar fara coaja, taiat in feliute subtiri
1/3 ceasca de mustar Dijon
1/4 ceasca ulei de masline
sare si piper dupa gust
 

Mod de preparare
 
  • se aseaza bucatile de carne intr-un vas si se cresteaza;
  • se adauga bere peste carne;
  • se imprastie ceapa tocata si feliutele de mar peste carne;
  • se presara salvie, oregano, sare si piper;
  • se amesteca mustarul si uleiul intr-un vas mic, se acopera si se pune la frigider pentru 60 de minute;
  • se incalzeste gratarul si se adauga bucatile de carne, prajindu-se timp de 10 minute pe fiecare parte;
  • se pune ceapa si merele pe gratar timp de 10 minute;
  • dupa 10 minute de la prajire, carnea se taie felii;
  • carnea este servita cu merele si ceapa prajita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod