Mielul, in apropierea Pastelui

Frigarui de miel cu ciuperci
2 portii

  • Suc de rosii - 2 linguri (30 ml)
  • Iaurt - 1/4 cana (60 ml)
  • Mustar uscat - 1 lingurita (5 ml)
  • Menta pudra - 1 lingurita (5 ml)
  • Sare - 1/4 lingurita (1 ml)
  • Piper negru - 1 varf de cutit
  • Scortisoara - 1 varf de cutit
  • Curcuma (planta indiana al carei rizom intra in componenta prafului de curry) - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Praf de curry - 1/4 lingurita (1 ml)
  • Carne de miel taiata cubulete de 3,5 cm - 240 g
  • Ciuperci proaspete - 8
  • Rosie taiata sferturi - 1
  • Ardei verde - 1/2 ceasca (125 ml)
  • Ceapa - 2

Intr-un vas adanc amestecati sucul de rosii, iaurtul, mustarul, menta, sarea, piperul, scortisoara, curcuma, ceapa si curry.
Marinati carnea in acest amestec, timp de 4 ore, la frigider. Infigeti carnea, ciupercile, sferturile de rosii, ardeiul si ceapa in patru frigarui metalice. Frigeti pe gratar la gril sau pe un gratar cu carbuni de lemn. Stropiti carnea cu restul marinatei in timp ce se frige.

Continut pe portie:

  • Glucide 12g
  • Grasimi 7g
  • Proteine 26g
  • Calorii 228
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod