Gustari care nu ingrasa

 

Da, poti manca de mai multe ori pe zi fara sa te ingrasi. Citesteghidul celor mai intelepte gustari si nu va mai fi niciodata nevoie sate infometezi.

In general, o femeie are nevoie de 2250 de calorii pe zi, sa zicem 1500,in cazul in care incearca sa scape de cateva kilograme care ii daudureri de cap. Aceste calorii trebuie obtinute din alimente care suntcat se poate de bogate in vitamine, minerale si fibre. Uita, asadar, dechips-uri, ciocolata sau de semipreparate. Dar nu iti interzice nimenisa iei mici gustari, mai ales in aceasta perioada, cand, dupa meseleincarcate de sarbatori, esti tentata sa mananci mai mult. Daca stii saalegi alimetele potrivite, vei fi intr-o forma buna si chiar vei aveasansa sa slabesti.

Gustari care nu ingrasa: Regulile gustarilor
Nu sunt nici dure si nu dau nici rezultate miraculoase dar daca respecticateva indicatii generale te vei simti sanatoasa si usoara.Important este sa mananci putin dar des, pentru a-ti mentine nivelul deenergie de care ai nevoie intr-o zi, evitand starea de oboseala si lipsade concentrare.

De asemenea, acest program se recomanda persoanelor caresufera de indigestii sau care au probleme doar cu digestia mancarurilorgrele. Astfel, poti incerca cu incredere o gustare usoara la fiecaretrei ore: o felie de paine si o felie de branza sau un bol de salata,un fruct ori un iaurt. Daca se intampla sa iei in greutate din cauzaacestor gustari, inseamna ca trebuie sa ai mai mare grija la ce mananci.Concentreaza-te asupra fructelor si legumelor proaspete care contincantitati apreciabile de apa, pentru a-ti mentine corpul hidratat darsi asigurat cu vitamine.

Daca simti un gol in stomac din pricina foamei, incearca o bauturainainte de a manca (oricum, trebuie sa bei 2 litri de lichide pe zi).Asigura-te ca gustarea nu are mai mult de 4 g de sare, care contin 1,6g sodium.
Excesul de sodiu poate provoca retentia de fluide, tensiunesi pierderi de calciu. O felie de paine contine 200 mg de sodium, iaro felie de sunca la gratar, 800 mg de natriu.

Gustari sanatoase
Popcornul facut acasa are un continut scazut de sare si zahar si esteo buna sursa de fibre (1g/25g), necesare pentru functionarea sanatoasa astomacului. Si pentru ca se mananca migalos, boaba cu boaba, te vei saturamai repede si pentru mai mult timp. 25 de grame inseamna aproximativ140 de calorii.

Cruditatile. Incearca porumbul, rosiile, guliile. Sunt usoare si pelanga aceasta asigura vitamine, minerale si fibre. Portocalele silegumele rosii ca patlagelele si morcovii ajuta la mentinerea unui tencurat si la sanatatea ochilor. De asemenea, se considera ca actioneazaactiv impotriva cancerului, a bolilor de inima si de ochi.
Broccoli estebogat in calciu si magneziu - specialistii spun ca minimalizeaza SPM sidurerile menstruale.

Iaurt fara grasimi. Astfel, te vei asigura ca dieta ta este bogata incalciu. Multe femei neglijeaza acest aspect, nepasare care conduce maitarziu la aparitia osteoporozei.

Gustari care nu ingrasa: sa nu uitam de fructe

Fructele. Atat cele proaspete cat si cele uscate contin antioxidantiimportanti, vitamine si minerale care intaresc imunitatea celulelorimpotriva radicalilor liberi. Fructele proaspete contin multa apa,asa ca au mai putine calorii decat cele uscate.

Prajiturile din orez. Sunt cele mai slabe gustari, fiecare prajituracontinand doar 0,3g grasimi si 37 calorii.

Bauturile pe baza de lapte. O cana cu lapte aburind, un milkshake cutot felul de arome sunt idei delicioase care iti asigura necesarulde calciu.

Daca duci dorul ciocolatei, procedeaza in felul urmator:dizolva 3 linguri de ciocolata in 250 ml lapte degresat si putina apafierbinte. Continutul este gustos si are 127 calorii.

Ouale. Contin fier, vitamina B si minerale importante. Galbenusulcontine crom, care ajuta la mentinerea unui nivel corect al zaharuluidin sange.

 

Comentariile 51-99 din 99

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • larysa pe 6 Nov 2009, 16:50
    si eu vreau sa slabesc...

    buna am 19 ani 1,60 si 68 kg ma chinui d vreo 2 luni sa slabesc dar nu reusec imi puteti da un sfat? va rog

    0
    0

  • andreea pe 4 Nov 2009, 16:09
    vreau sa slabesc repede

    buna am 15 ani si am inceput sa pun pe mine kg in plus.. as vrea sa slabesc repede pt ca nu ma simt bine in pielea mea....am 1.62 si am burtica si as vrea sa o dau jos cat mai repede posibil...cine stie o dieta in care pot da jos kg? va rog mult de tot sp cine stie sa ma caute la id-ul de mess deea_angel9944...pwp va multumesc

    0
    0

  • covrig sanda pe 2 Nov 2009, 15:12
    am slabit 46 kg

    fetelor,inainte de a ramane insarcinata am avut 59 de kg,in timpul sarcinii am inceput sa iau in greutate astfel incat cand am nascut am ajuns la 107kg. poate va intrebati cum am ajuns asa va spun eu :am mancat foarte mult ,pt mine nu conta ce manc numai sa mananc.incepand de la dulciuri pana la fastfood am bagat in mine de toate insa dupa ce am nascut m-am pus pe treaba am renuntat in primul rand la bauturi carbogazoase ,la paine ,la mancaruri pline de grasimi acesta a fost inceputul cand am vazut ca pot da jos incet incet mi-am facut eu o dieta mancam aproape de toate insa cu bun simt ,sa nu ma satur daca vroiam ciocolata mancam .insa mancam doar o bucatica din ea , daca vrioam o prajiturica mancam doar o bucatica si incet incet dupa doi ani am ajuns sa cantaresc 61kg si binenteles voi continua sa slabesc . ce este de mentionat este fatpul ca dupa ora 18 nu mai mancam nimic doar o cana de ceai verde care din voi doriti sa va dau un sfat puteti apela cu inredere la mine id-iul meu este sanda_covrig@yahoo.ro

    0
    0

  • zouheritza pe 1 Nov 2009, 21:58
    secretul meu:D

    eu am 1.80 si 58 de kg.si ce fac eu este k renunt la mancare gatita pt a manca cate dulciuri si fast food vreau:D

    0
    1

  • madelene pe 21 Oct 2009, 23:17
    buna

    Eu le-am incercat pe TOATE ...pastile..ceaiuri..infometare..sport..diete...orice se putea pe lumea asta..am slabit..de ce sa mint..vro 20 kg..mi-am socat colegii cand dupa vacanta am venit jumate cat eram..insa e greu sa te mentii..acum am pus 7 kg..eu am renuntat de tot la carne de mai mult de 1 an de zile..si la cartofi prajiti..insa prietenul meu a stat la mn 3 zile si m-a pus sa mananc cartofi prajiti..si mancare..cu motiv ca baietilor nu le plac scandurile..:))..numai ca acum va trebuii sa se multumeasca din nou cu un butoias..:))..pt ca a dat startul la mancare..si acum nu ma mai pot oprii..as manca intruna:D:D..ideea e..ca daca vrei sa slabesti..dar sa si mananci orice..e cam greu..ideea e sa manaci fructe dar si ele cat mai putine..eu ajunsesem la 2 mere pe zi..si cam atat..nici un pic de mancare..e drept..slabesti..dar..cu mici probleme..cum ar fii..decolorarea/ingalbenirea pielii..ameteli..vederea "negrului" in fata ochilor..etc..in ochii altora pare aiurea..dar atunci cand esti gras..ai face orice sa slabesti..eu am dat-o si in anorexie..si in bulimie..pot sa spun ca sunt un propriul meu cobai ..am incercat toate experientele..;))asa ca daca vreti sa slabiti..trb sa renuntati la multe..e greu pt ca nu traim singure ci avem si familie..mama mea a fost foarte afectata de asta..cea mai eficienta e infometarea..insa si cea mai sanatoasa..

    0
    0

  • Liza pe 12 Oct 2009, 13:57
    Cu multa incredere in mine am reusit sa slabesc!

    Fetelor vad ca mai toate va confruntati cu probleme in legatura cu kg in plus! Si eu eram destul de grasuta fapt care se datora cipsurilor,pufuletilor,dulciurilor etc.dar in vacanta de vara mi`am luat inima in dinti si ma`m dat pe slabit! nu pot sa zic ca am tinut o dieta dar eu in vacanta de vara am slabit peste 10-11 kg sau poate mai bine prin mult sport,aveam grija ce bagam in mine defapt eu aveam un aport caloric fff mic .Practic eu la inceputul vacantei aveam 1,60 si aproape 70 de kg. la varsta de 14 ani pur si simplu nu mai suportam!iar dupa aceasta "dieta" mai am 56 de kg si am mai crescut si in inaltime sunt foarte multumita! de ceea ce am facut! DACA VRETI MAI MULTE DETALI DESPRE CUM AM SLABIT SI SUNTETI DISPERATE PT A AVEA UN CORP DE INVIDIAT! ID`UL MEU ESTI DEATH_SUIT@YAHOO.COM VA ASTEPT! SUNT DISPUSA SA VA AJUT!

    0
    0

  • madalina pe 6 Oct 2009, 14:16
    vreau sa slabesc

    buna am 23ani si 74kg de mica sunt mai plinuta am mai tinut diete dar sunt foarte pofticioasa si nu ma pot abtine de la dulciuri si alte delicatese.va rog as vrea sa slabesc si nu stiu cum sa incep ,dati mi un sfat. plssssss

    0
    0

  • sochyta pe 5 Oct 2009, 10:08
    este aberant:|

    aiurea:| "la 14 ani 72kg la 30 cum o sa arate eu am 58 si 37 d ani"ma rog cva d genu:| o femeie la 30 si ceva de ani nu gandeste asa aiurea ca u:| kiar krezi k fetita aia isi doreste asta ?:| eu nu kred nu este vina ei k ii este asa konstruktia poate avea o problema hormonala nah e varsta pubertatii deabea de la 14ani incepe sa ii se formeze si constructia corpului:| lasati dragele mele o sa slabiti timp este iar dak o persoana te place,te place oricum va zic din propria experienta imi placea un baiat si zikea k nu vrea sa fie ku mn k eram prea grasa am slabit si apoi a zis k mai frumoasa ma vedea inainte:| asta acum 4ani pe la 16ani asa sunt alaturi de un barbat care ma iubeste si ma place orikum ma plakut si la 88 de kg si la 73 si la 62 si in prezent la 51kg :-j dar sa nu fie cu suparare doamna care a facut un asa komentariu nu kred k gandeste pentru varsta sa iar despre doamna cealalta care zicea k pe vremea dansei fetele de 14 aratau k fetele d 14 ani iar in ziua de azi una d 14 arata de 20 am aceias parere nu hotaraste nimeni kum o sa fie pe parcursu vietii esti kum ti-a fost dat sa fi:| iar cele de 14 ani la ora actuala tot mame de 30 37 au:| daca ziceti ca au alimentatia proasta tot de doamne de varsta dumneavoastra au fost invatate sa mananke"sanatos" asa kum ati skris

    0
    0

  • andreea pe 4 Oct 2009, 20:11
    o dieta buna

    buna, ma numesc andreea am apr 18 ani,1.70 si kg la fel....ash vrea sa mai dau jos cateva kg...burtik nu am dar la picioare nu dau jos,sh` nush....nici o dieta f stricta n`ash vrea sa tin pt k nu pot...cn imi poate recomanda sh` mie o dieta:-??

    0
    0

  • cataaa pe 4 Oct 2009, 14:38
    vreau sa mai slabesccc!!!

    bunaa...:D pai..am 13 ani 1,55-1,56 inaltime si 42 kg:| vreau sa mai slabesccc!! eu am fost foarte grasa inainte dar am reusit sa slabesc destul de mult:x acum as vrea sa ma mai inalt si sa ma slabesc ;;) ma ajuta si p mine cineva:D..app tin dieta si fac spot aproape zilnic:D

    0
    1

  • andreea pe 26 Sep 2009, 12:39
    vreau sa slabesc

    buna. eu am 1.63 inaltime si 57 kg. am doar 14 ani imi puteti spune cum pot slabi macar 3 kg?

    0
    0

  • Valentina pe 25 Sep 2009, 10:14
    Vreti sa slabiti?

    Buna fetelor, am vazut ca majoritatea vreti sa slabiti. Ei bine eu va zic in felul urmator : nu ve-ti slabi niciodata daca nu urmati o dieta echilibrata si un program regulat de miscare. Eu am incercat si Herbalife si diverse diete, dar toate au dat rezultat in momentul in care am facut si sport. Eu am slabit 12 kg cu ajutorul unei diete prescrise de un nutritionist, personalizata si mult sport. Totul e sa vrei, asa ca eu va recomand cu caldura sa mergeti la cineva specializat care stie meserie in materie de nutritie.

    0
    0

  • roxana pe 24 Sep 2009, 00:08
    vreau sa slabesc

    buna am 24 de ani 1,76 si 115 kg de 3 ani ma chinui sa dau jos kg in plus si nu reusesc cand eram an tara aveam 90 de kg dar de cand sunt an spania am mai pus 25 si nu le mai pot da jos am incercat tot felu de diete si medicamene dar nimic.va_si fi recunoscaoare dac m_ati putea juta VA MULTUMESC

    0
    0

  • ioana pe 13 Sep 2009, 12:51
    ELLA pe 12 Sep 2009, 13:49

    buna, daca vrei si esti dispua incearca herbalife(niste splimente alimentare ce te ajuta sa scapi de senzatia de foame si de dulce) si incearca 3 mese principale si min 2-3 gustari.Ai mic dejun deja...la prinz o salata(vinete, de rosii varza) si ceva carne si gustarile sa fie doar iaurt sau fructe. succes

    0
    0

  • ELLA pe 12 Sep 2009, 13:49
    vreau sa slabesc

    buna am 18 ani 1.76 si 82kg..si vreau sa slabesc.sunt eleva si invat dupa amiaza.dimineata cand ma trezesc mananc un iaurt cu fructe si pana plec la scoala nu mai mananc,iar la scoala mananc toate prostiile.seara kand ajung acasa pe la ora 21 mananc iara dar fara paine.ajutatima va rog.ce as putea sa mananc si la ce interval de timp.va rog mult.multumesc

    0
    0

  • viorica pe 31 Aug 2009, 17:57
    vreau sa slabesc

    vreau sa slabec am 16 ani si an 50 kg.ajutatima daca puteti.

    0
    1

  • roxana pe 19 Aug 2009, 23:24
    vreau sa slabesc

    am 1.57 si cam 50 de kg as vrea sa slabescdar va rog spuneti-mi cum va multumesc

    1
    0

  • Mihaela pe 9 Aug 2009, 01:33
    vreau sa slabesc!!!

    buna!am 1.75..si 70 kg...coapsele si talia imi sunt f groase..spuneti-mi va rog c sa fac sa dau ktiva cm si kteva kg jos...o dieta si ceva exercitii pt acasa..mutlumesc anticipat!!!

    0
    0

  • maftei saveta pe 4 Aug 2009, 23:08
    obezitatea la copii

    am un baitel de 7 ani si 8 luni are inaltime 1m 30 cm si kg47 va rog invatatima ce sa ii dau sa manance sa nu se mai ingrase

    0
    1

  • rikkanca pe 31 Iul 2009, 17:48
    !!!!

    la 14 ani , 72 de kilograme????????????????????? ma intreb cat o avea la 30.................!!!! am eu 30 si am 56 de kilograme!

    0
    0

  • rikkanca pe 31 Iul 2009, 17:45
    hmmmmmmmmmmmm

    buna....eu una nu stiu ce sa zic...... la varsta de 14 ani sa ai greutatea si inaltimea aceea , te rog frumos , dar nu cred ca este normal..... generatia din ziua de asta este putin 'anormala' credeti-ma ....., asta e datorita stilului de viatza sanatos ....lol ... pe vremea mea ,,,un copil de 14 ani arata ca un copil de 14 ani acum le vezi pe strada le dai 20 , 25 de ani si de fapt ele au 14, 15 , 16 .....!!!!

    0
    0

  • iris pe 23 Iul 2009, 13:23
    buna

    buna..vad ca unele dintre voi aveti probleme mari.domnisoara de 1.73 si 59 de kg care vrea sa slabeasca...de unde vrei sa slabesti?ca eu una sincer nu pot sa-mi dau seama.mai ganditi-va si la sanatatea vostra si nu bagati in voi dulciuri si chips-uri,mai faceti putina miscare si nu aveti nevoie de diete..mai ales ca majoritatea dintre voi nu depasesc varsta de 15 ani.

    0
    0

  • denisa pe 1 Iun 2009, 23:44
    vreau sa slabesc

    buna....am 1,54 si 46 de kg as dori sa slabesc din talie......ma puteti ajuta :D....(am doar 14 ani)

    0
    0

  • Andreea pe 14 Mai 2009, 14:29
    Si eu vreau sa slabesc

    Am 20, de ani, 1.62, si 53 de kg si as vrea sa dau jos doar prin unele parti (coapse interior, brate, si solduri). Mentionez ca si mie imi plac dulciurile dar nu abuzez, si nu ma consider o grasana.Nu as putea sa tin o dieta bazata pe anumite mese in cursul zilei, facultatea ocupandu-mi majoritatea timpului.De 2 saptamani am inceput sedintele de aerobic, si m-ar interesa ce ar trebui sa mananc, sau daca sunt suficiente exercitiile de la aerobic pentru ceea ce am eu nevoie. Va multumesc anticipat

    0
    0

  • Andreea pe 29 Mar 2009, 18:21
    Si eu vreau sa slabesc

    Am 21 de ani,am 1.71 si 69 kg...as vrea sa slabesc si eu dar problema este ca nu pot sa tin o cura de slabire...sunt la facultate si am un program incarcat incat trebuie sa recurg la gustarile gen fast-food.ce pot sa fac?as vrea sa slabesc 5-6 kg makar.as vrea un sfat,de cum pot sa-mi organizez programul.Multumesc!

    0
    0

  • delia pe 11 Mar 2009, 18:57
    vreau sa slabesc

    buna am 1 65 si am 63 de kg si asi vrea sa mai slabesc 7 kg si nu stiu cum sa mai fac ca nu da rezultat nmk va rog sa ma sfatuit ceva va multumesc

    0
    0

  • alexandra pe 12 Feb 2009, 20:10
    vreau sa slabesc

    buna am 17 ani, 1,73 si 59 kg...am incerkt tot felul de diete dar nu dau nici un rezultat mai rau ma ingras, ce sa fac??? ma ajutati q o cura de slabit pls??? VREAU SA SLABESC!!!

    0
    0

  • madalina pe 10 Feb 2009, 19:33
    dulciuri

    buna,am o problema mare,sunt ok din pct de vedere al proportilor dar sunt moarta dupa dulciuri si nu stiu ce sa fac,mar interesa niste dulciuri sau ceva bun care nu ingrasa..va rog ajutati-ma...

    0
    0

  • lyly pe 3 Feb 2009, 23:37
    am slabit prin fitness

    am slabit prin fitness si am tinut cont de caloriile pe care le consumam asha k renuntati la dulciuri si grasimi pt a avea o silueta frumoasa si faceti cat mai multa miscare:)

    0
    0

  • iacob catalina pe 28 Ian 2009, 17:18
    vreau sa slabesc

    vreau sa slabesc k sunt prea grasa.va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce sa afc sa slabesc

    0
    0

  • gaby pe 1 Dec 2008, 11:22
    vreau sa slabesc

    As vrea si eu sa slabesc.am 1,60 si am 64 de kg.am incercat sa mananc mai putin ,nu am mai mancat dulciuri dar degeaba.am luat si ceai verde dar m-am lasat de el k nu il suportam,va rog sa imi spune-ti cum as putea slabi..am doar 15 ani.va rog....

    0
    0

  • ana pe 22 Oct 2008, 19:21
    ce sa fac?

    am 1,60 si 50 de kg...c sa fac?nu ma stiu...am incercat sa slbesc dar tot nu pot...dulciurile ma dau peste cap...de cateva zile mananc numai fructe si pana acuma am reusit,dar ce sa fac dak nu mai rezist?credeti k sunt grasa?spuneti`mi...

    0
    0

  • geanina pe 12 Oct 2008, 11:54
    cum sa slabesc?:(

    buna...numele meu e geanina,am 14 ani.as vrea sa slabesc dar nu stiu cm sa fac...am 60 de kg si as vrea sa ajung la 52:d..de mult timp ma tot stresez sa slabesc dar nu prea stiu ce sa fac..un timp am luat ceai verde si mam lasat de el...va rog spunetimi voi ce sa fac:-s

    0
    0

  • andreea pe 26 Sep 2008, 10:51
    Vreau sa slabesc!!

    imi putetzi da shi mie o dieta eficienta...am 13 ani....shi la 1 54 am 60 de kg:((:((

    0
    0

  • Emyia pe 10 Sep 2008, 10:10
    Scrisul

    Va rog mult, lasati spatiu intre cuvinte.....e tare neplacut sa citesti ''baututainainte'', ''cutot felul'', ''necesarulde calorii''..........e foarte foarte urat. Si voi cam aveti obiceiul sa nu recititi ce scrieti.

    0
    0

  • anca pe 8 Iun 2008, 15:34
    vreau sa slabesc!

    buna.am 14 ani 1,68 si am 72 de kg.am tinut tot felul de diete dar vreau una rapida sa ajung la 50 kg.ma puteti ajuta?

    0
    0

  • hanganu adina pe 4 Iun 2008, 18:11
    cum sa slabesc?

    buna.am 16 ani 1,72 h si 68 de kg...cum pot slabii si eu k deja nu ma mai suport fac handbal de 4 ani si tot asa sunt si nu mananc foarte mult adik mananc decat un mar pe zi salata pufuleti.....si tot nu am slabit.....pls ajuta ma

    0
    0

  • alexandra versan pe 15 Apr 2008, 18:37
    slabire

    Buna, am 1.62 inaltime si 54kg... m-ar interesa cum sa slabesc in jur de... 6-7kg, in special din zona taliei si a picioarelor...cat despre inaltime... fetelor este pe baza genetica...parerea mea.... daca nu ai parinti inalti...degeaba....si de "cure" ptr inaltat inca nu am auzit..... ( astept un raspuns pe mail, multimesc)

    0
    0

  • irina pe 10 Apr 2008, 15:40
    cum sa ma inaltz

    buna...am 15 ani shi 1.55. ash vrea shi yo sa stiu cum sa ma mai inaltz putzin.

    0
    0

  • Alina pe 8 Apr 2008, 18:11
    Vreau sa slabesc!!!!!

    ...apoi yo m-am apucat de cura asta cu 3 zile mere,3 zile orez ,si 3 zile iaurt....am tinut deja 2 zile cu mere si ma simt ffff bine...trebuie sa slabesc cu cura pt k nu este grea...si pt toate fetelecare spun ca nu pot sa slabeasca.....Trebuie sa putem sa aratam si noi cum ne dorim.....vine vara ganditi-va:*&:*:*:*:*:*:va urez succes la toate...pooop Alynna.

    0
    0

  • iulia pe 4 Apr 2008, 22:46
    Vreau sa slabesc

    Salut!As dori si eu sfaturi cum as putea sa slabesc am incercat tot ce se poate face si pur si simplu nush ce sa mai fac,cum sa mai tin si ce sa ma incerc...acuma merg la sala(de vreo 2sapt) si incerc sa mananc cat mai sanatos dar nu prea vad nici o schimbare...Am 1,68 si 60 de kg ,,,,ce sa mai fac?deja e o obsesie...va multumesc...(16 ani):D

    0
    0

  • bianca pe 3 Apr 2008, 22:48
    as dori sa ma inalt

    buna,as dori si eu un sfat despre cum m-as mai putea inalta macar putintel,am doar 1,55 si 17 ani...de nenumarate ori is confundata cu fetitele de cls 3-4,lucru destul de neplacut.

    0
    0

  • cvrynutza pe 3 Apr 2008, 20:13
    vreau sa slabesc

    buna!am 164 si am 50 kg as vrea sa slabesc voua cum vi se pare sunt prea grasa la inaltimea care o am ?va multumesc

    0
    0

  • STEFANESCU pe 29 Mar 2008, 18:54
    vreau sa slabesc

    buna ;am 1,60 si 74 de kg,am virsta de 47 de ani ,maninc multe fructe mincare putina si fara grasimi dar nu slabesc.Nu stiu ce sa fac sa slabesc macar 10 kg .poate imi raspundeti si mie va rog mult.sunt pensionata medical cu inima si nu prea fac miscare de cind m-am pensionat si am luat 15 kg in greutate ......va multumesc

    0
    0

  • popescu gabriela pe 25 Mar 2008, 15:22
    nu vreau sa ma mai ingras

    salut!am 1.66 si 50 kg deoarece am reusit sa slabesc deoarece ma saturasem de sa fiu grasuta si sa comenteze lumea la adresa mea.sincer nu am tinut nici o dieta ci am reusit manknd fructe iaurturi etc adik mai bn zis din toate dar mai putin.iar d la o periada nu ma maui pot abtine d la dulciuri!sincer nu manak nici intro cantitate prea mare dar dak mai continui asa voi deveni iar cea d inainte!va rog ajutatima cu un sfat bun!:):*.pwp

    0
    0

  • marya pe 24 Mar 2008, 17:07
    etc ca de obicei:|

    buna:-< am doar 1,57m si 63 de kg si jumatatea incerc sa dau jos dar nu reusesc...am tzinut o dieta in care trebuia sa manaci 3 zile mere alte 3 zile iaurt,duapia ink 3 zile orez.Insa am tzinut doar prima parte si am reusit sa slabesc acteva kg bune.dar dupa aceea mia fost greata sa mananc mere.De curand am fost la medic si mia zis k am probleme cu inima nush. ce ...etc etc...:D...insa eu vreau sa fac box deaorece imi place fff mult si akolo reusesc sa slabesc dar nu am voie...as dori o dieta avantajoasa pt varsa mea(am 15 ani) care dak se poate sa ma ajute sa sblabesc si sa cresc catziva centrimetri in inaltzime...multzumesc:*:*:*:**:*:

    0
    0

  • mihaela virtopeanu pe 21 Mar 2008, 15:37
    vreau sa slabesc

    buna am 1.75 m 90kg si de cand ma stiu am fost grasa dar acum vreau sa slabesc am mai tinut si alte diete dar fara rezultat daca ma puteti ajuta cu o dieta as fi f fericita va multumesc

    0
    0

  • caloian florina pe 20 Mar 2008, 16:13
    vreau sa slabesc

    buna am 1,80inaltimesi 90de kg acum alaptez dar dupa ce termin cu alaptatul as dori sa tin o dieta. am luat in timpul sarcini 30 kg,va rog daca ati putea sa ma ajutati cu o dieta, VA MULTUMESC MULT DE TOT.

    0
    0

  • moraru nicoleta pe 17 Mar 2008, 23:35
    vreau sa slabesc

    buna, am 1,75 si 80kg.am incercat de multe ori sa slabesc dar tot timpul am pofta sa mananc ceva dulce parca nu ma pot abtine zic mereu ca .....cat ma pot ingrasa de la o ciocolata?????? asa fac mereu si mananc ce sa fac sa renunt la dulciuri ca astea sunt cele care ma da peste cap ma gandesc sa fac un copil si la cat o sa ma ingras pe timpul sarcini ma sperie si deaceea vreau sa incerc sa mai dau cateva kg jos ca sa pot sa ma simt si bine dar sa si arat bine :)va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat astept mail dv multumesc din suflet

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod