Dr. Oz: 5 trucuri ca să slăbeşti chiar dacă ai probleme hormonale

Afinele sunt printre cele mai bune fructe care te ajută să scapi de kilogramele în plus şi le poţi folosi pentru a face un smoothie delicios dimineaţa.

Tulburările hormonale pot să fie un impediment în procesul tău de slăbire. Însă, nu este imposibil să slăbeşti chiar dacă suferi de afecţiuni care îţi dau hormonii peste cap. Potrivit celebrului Dr. Oz, consumul alimentelor potrivite la momentul potrivit şi în combinaţiile recomandate te poate ajuta să dai jos kilogramele în plus.

Un avertisment oferit de expert este acela că atunci când reduci foarte mult cantitatea de calorii ingerată, supui corpul la un stres imens care generează eliberarea cortisolului (hormonul stresului) şi îţi sabotează eforturile de a slăbi.

Potrivit expertului, atunci când te setezi să consumi mai puţine calorii acest lucru nu va face decât să inhibe buna funcţionare a glandei tiroide şi să încetinească metabolismul.

Ca să echilibrezi organismul la nivel hormonal şi să slăbeşti sănătos trebuie să consumi alimentele potrivite, la momentul cel mai bun şi în asocierile cele mai bune, explică expertul. Pe lângă acest plan trebuie să ţii cont de faptul că mişcarea fizică trebuie să ocupe un loc central în viaţa ta.


Iată care sunt sfaturile expertului:

1. Alege fructele de culoare albastru închis


Afinele au un efect similar cu exerciţiile fizice, stimulând arderea grăsimilor, susţine expertul. O jumătate de cană cu afine consumate zilnic te va ajuta să ai un metabolism mai alert şi să arzi mai multe grăsimi.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod