Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 901-950 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 8 Iul 2009, 14:53
    Incredibil!!!!!!

    Nu-mi vine sa cred cum dupa o lista uriasa de mesaje in care supa e laudata si confirmata de catre fetele care cu adevarat au tinut-o,apar cele care spun:minciuni,minciuni....normal,daca va e gandul numai la shaworma si KFC,nu puteti inghiti biata supa care nu prea are gust de grasime si maioneza,nu?e chestie de vointa si de ambitie si de dorinta de a nu mai arata ca niste caltabosi,cel putin asa gandim noi cele care am tinut cu strictete dieta...de pe 28 iunie m-am apucat de aceasta cura(pe 24 am postat aici un mesaj),si pana acum am slabit 7 kg!si nu ma simt nici balonata,nici nu imi vine sa vomit si chiar am mai multa energie...si nu am pornit de la 100 de kg,ci de la 61,la o inaltime de 1,62,iar acum am 54 de kg si sint mandra de mine ca in loc sa ma imbuib ca o vaca imi cumpar haine noi,marimea S si M.Asa ca fetelor,cele pe care nu va ia lesinul cand va ganditi la mancare,si chiar vreti sa slabiti,nu luati in seama mesaje ca cele 2 de sus,acelea sint doar frustrarile celor ce nu se pot abtine de la sarmale si placinte.Bafta la toata lumea si sper sa auzim de bine si de kg in minus!Aaaa,si inca ceva,imi cer scuze de la cele care considera mancarea singura alinare!

    0
    0

  • crys pe 8 Iul 2009, 10:25
    nu da roade

    buna. am tinut si eu aceasta cura si nu a dat nici un rezultat, ba ma simt foarte balonata si am o stare de voma mai tot timpul.

    0
    0

  • irina pe 6 Iul 2009, 16:47
    minciuni

    minciuni ,minciuni, minciuni, minciuni am tinut-o si eu si n-am slabit macar un gram...

    0
    0

  • mirabela pe 5 Iul 2009, 23:34
    traiasca supa de varza

    am tinut si eu aceasta dieta,iar cu cateva exercitii fizice pe langa dieta am ajuns la rezultate uimitoare,merita din plin,cu vointa se poate tine.Multa bafta la slabit

    0
    0

  • Alexandra pe 24 Iun 2009, 22:06
    Functioneaza!

    Fetelor,eu sint campioana dietei cu supa de varza...inainte de orice vacanta,nunta,plecare in concediu tin aceasta cura o saptamana si vreau sa va asigur ca functioneaza!pe langa rezultate ft bune pe care ni le dorim toate,este si un detoxifiant natural ft bun!dar nu depasiti o saptamana,este doar o cura de urgenta,nu un mod de viata.Va pup si sa auzim de kilograme multe in minus!

    0
    0

  • alllexanDRA pe 24 Iun 2009, 12:08
    :)

    mult succes Bibike..:)

    0
    0

  • Bibike pe 23 Iun 2009, 11:21
    Dieta cu supa de varza

    Fetelor, m-ati convins! Este cazul sa ma apuc si eu de aceasta dieta. Nu am pretentii sa arat ca un fotomodel, dar daca as da jos 5 kg ar fi super. Tineti-mi pumnii!

    0
    0

  • alllexanDRA pe 23 Iun 2009, 10:38
    supa de varza;)

    vitamine,vitamine si iar vitamine...+ ca mai si slabesti:D!ce poate fi mai fine de atat?eu sunt in a-2-a zi de cura cu supa de varza...si ma simt suuuuuuuuuuuper...parca niciodata nu m-am simtit asa usoara si plina de energie ca acum...ce sa zic?daca nu ati incercat,nu mai stati pe ganduri...veti simti sigur rezultate dupa prima zi...!!!incercati si 10 min de tae-bo(exercitii fizice)in fiecare seara...:D

    0
    0

  • delya pe 17 Iun 2009, 18:01
    dieta

    buna fetelor ....am inceput si eu cu dieta asta si nu mai pot de durere de cap...sunt in doar a 2-a zi....azi am fost la medic si mi-au zis k nu mananc bine ca trebuie sa fie si micul dejun in fiecare zi ....plus ca trebuie si o jumate de l de lapte in fiecare zi , ceea ce in aceasta dieta nu apare , mancari mult mai variate legume ce contin fier ...mi-au zis k poate am anemie :-s asa ca aveti grija cu dietele astea .cel mai importat mi-a zis sa-mi misc fundul :D:D si sa mananc sanatos,fara dulciuri si sucuri.cica sportul e baza;) .asa ca succes si miscati-va fundul :P

    0
    0

  • camy pe 13 Iun 2009, 09:57
    dieta

    Buna fetelor! La mine azi este a patra zi de cura si nu am slabit decat 1,5 kg. Mi se pare foarte putin. Supa o mananc de doua ori pe zi, in rest mananc doar ce este permis. In plus fac si dans aerobic... si nimic... vreau sa slabesc mai mult... ce trebuie sa fac? Stiti alta dieta care da rezultate mai rapide?

    0
    0

  • camy pe 13 Iun 2009, 09:54
    dieta

    Buna fetelor! La mine azi este a patra zi de cura si nu am slabit decat 1,5 kg. Mi se pare foarte putin. Supa o mananc de doua ori pe zi, in rest mananc doar ce este permis. In plus fac si dans aerobic... si nimic... vreau sa slabesc mai mult... ce trebuie sa fac? Stiti alta dieta care da rezultate mai rapide?

    0
    0

  • stefany pe 6 Iun 2009, 15:16
    dieta

    Buna fetelor am inceput si eu dieta cu varza si sa stiti ca sint foarte multumita,sint chiar fericita,sincer nu am mincat in fiecare zi doar supa de varza mai amestecam si cite o salata mare,sau fructe,In 7 zile am slabit 4 kg,am 1.60 si 73 kg acma sint la 69 kg am rabdare nu vreau sa slabesc dintr-o data,am lasat supa 3 zile si azi am inceputo iarasi,cind o sa mai am alte rezultate o sa va mai scriu inca mai trebuie sa slabesc 10kg,bafta la toate

    0
    0

  • stefany pe 6 Iun 2009, 15:14
    dieta

    Buna fetelor am inceput si eu dieta cu varza si sa stiti ca sint foarte multumita,sint chiar fericita,sincer nu am mincat in fiecare zi doar supa de varza mai amestecam si cite o salata mare,sau fructe,In 7 zile am slabit 4 kg,am 1.60 si 73 kg acma sint la 69 kg am rabdare nu vreau sa slabesc dintr-o data,am lasat supa 3 zile si azi am inceputo iarasi,cind o sa mai am alte rezultate o sa va mai scriu inca mai trebuie sa slabesc 10kg,bafta la toate

    0
    0

  • ingrid pe 5 Iun 2009, 19:07
    miraculoasa supa

    Fetelor am stat de vorba cu o doamna in varsta de 60 de ani care tocmai imi povestea ca a tinut aceasta dieta in urma cu 6 luni, timp de 3 saptamani, si a slabit 15 kg.Este extraordinar! Eu am mai tinut-o acum 10 ani in urma si am slabit 5 kg. Vreau sa ma apuc iara.....ca am intrecut masura.....De maine incep si va voi spune rezultatele la final. Bafta!!!!!

    0
    0

  • ana pe 2 Iun 2009, 12:49
    dieta

    daca aveti probleme cu ficatul, aveti mare grija cu supa de varza

    0
    0

  • andreea pe 1 Iun 2009, 22:49
    nimic special

    fetelor am sa incerc sa tin si eu

    0
    0

  • deadduck pe 29 Mai 2009, 13:24
    mituri

    supa de varza nu este ideala pentru slabit.din doua motive : 1. nu este un regim care poate fi urmat o viata intreaga (iar daca dupa o saptamana de supa trageti 15 ani de caltabosi si cartofi prajiti mai bine va lasati de ambitiile astea) 2. nu asigura aportul suficient de carbohidrati.de proteine sa nu va faceti probleme ca dupa o viata de oua parizere si mititei aveti b12 in colon sa va tina pana pe patul de moarte.

    0
    0

  • sss pe 20 Mai 2009, 16:17
    nimic....:(

    sunt in a 3 a zi si nimiccccccc:((((( nici macar un gram.....am 1.60 si vreo 63 kg....fff grasa:(

    0
    0

  • cristina pe 3 Mai 2009, 12:55
    supa de varza

    pot manca si seara???

    0
    0

  • sil pe 25 Apr 2009, 12:29
    voi slabi si eu

    de luni incep si eu sper sa ca va functiona. voi reveni dupa aceasta cura!

    0
    0

  • Alexandra pe 16 Apr 2009, 22:52
    :-(

    Eu dupa a doua zi de dieta m-am oprit, pt ca in a doua zi seara m-am simtit foarte rau. Ma durea burta foarte tare si eram si super ametita. Cred ca are si legatura cu faptul ca sunt intro perioada foarte stresanta. Am slabit un kg si nu l-am pus la loc. Dar am sa incep cura din nou peste cateva saptamani cand am sa o tin pana la capat!

    0
    0

  • ella pe 16 Apr 2009, 16:36
    aproape gata

    Sunt la ziua a-6-a si am slabit pana cum 3,700 kg...eu zic ca e bine ca am mancat pe saturate si legule si carne si 5 banane la ziua de banane si lapte..fac pauza de Pasti si dupa aia ma apuc din nou. Bafta la toata lumea!

    0
    0

  • Alexandra pe 12 Apr 2009, 12:34
    :D

    Deci ieri am mancat o portie de supa, capsuni si ananas si ceaiurile de mai sus, si am 700 grame mai putin :D Sa vad maine cat slabesc, azi am sa mananc cu ciuperci si brocolli cu conopida si soja!

    0
    0

  • Alexandra pe 11 Apr 2009, 16:04
    :-)

    Azi m-am apucat si eu de supa de varza, am mai tinuto de cateva ori si am slabit de fiecare data cateva kg. Pana acum nu am apucat sa mananc nimic, dar am facut deja supa si voi manca imediat. Sa vedem cat reusesc sa slabesc de data asta. Adevarul e ca pe langa supa eu mai beau si Cola light, parca imi taie pofta de dulciuri, sper ca nu are efecte prea mari negative, stiu ca trebuie evitate bauturile acidulate. In rest incerc sa beau pe lange ceva ceaiuri de slabit, ceai de papadie, suc de lamaie si grep si ceai de ginger.. Sper ca ajuta un pic si astea! Spor la slabit :-)

    0
    0

  • ella pe 11 Apr 2009, 11:57
    :)

    Azi am mancat de 3 ori pana la ora asta....si nu ma plang decat de ameteala...:) Nu e foarte rea dar nici buna nu pot sa zic ca e...o sa revin sa va spun rezultatul sambata viitoare

    0
    0

  • ella pe 10 Apr 2009, 11:21
    supa de varza

    de maine ma apuc si eu, sper sa si reusesc sa o tin pana la capat desi nu sunt un fan al verzei....:)

    0
    0

  • k@t@ pe 4 Apr 2009, 22:17
    buna

    sunt la a 3-a zi a dietei,ma simt super ametita,dar s-ar putea sa fie din cauza ca am baut vreo 4 red-bull pe ziua de azi,si vreo 3 cafele.........cred ca am slabit ceva,asa mi se pare.cat despre supa de varza......eu am facut-o crema cu blenderul si e super buna,beau cu cana:)) cate 2-3 pe zi.va poop`

    0
    0

  • shallor pe 3 Apr 2009, 09:26
    dieta

    cand faceti supa de varza aveti grija sa o condimetati ca sa fie gustoasa, puteti adauga putina vegeta ca nu are nimic. reteta trebuie respectata intocmai, pe zile...(nu mancam iaurtul in prima zi daca trebuie doar fructe :D) sa va spun un secret, nu va ganditi mereu la mancare si la faptul ca vezi-doamne faceti dieta. ganditi-va ca vegetarienii halesc numai leguminoase si nu se vaicaresc toata ziua ca le este foame. ps. am tinut aceasta cura de 3 ori in ultimii 5 ani. merita de incercat pt ca te va stimula sa mergi mai departe cu slabitul chiar daca dupa 2-3 saptamani te plictisesti de varza si incerci alte alimente hipocalorice

    0
    0

  • xara pe 2 Apr 2009, 17:06
    me too

    de maine incep dieta! sa vedem ce rezultate va da...

    0
    0

  • ionela pe 1 Apr 2009, 13:24
    :D

    De cateva zile bune tot citesc comentariile voastre,poate doar sa ma conving pe mine k trebuie sa incep aceasta cura...si iata k azi ....1 aprilie..m-am hotarat sa ma apuc si eu de ea..ce sa zik...imi e un pik cam scarba de supa dar...merita sa astpt rezultatele...ar fi un prim pas...promit k va tin la curent...pupici si multa bafta!!!

    0
    0

  • MAYA pe 1 Apr 2009, 01:27
    prima zi

    Fetelor de maine incep si eu...mi-e frica pt ca am mai avut o tentativa esuata anul trecut, dupa ce am papat supa mi-a fost si mai foame decat inainte...asa ca am aruncat-o =)) Acum mi-am propus sa o tin cu orice pret pt ca m-am ingrasat aprox 5kg in 2 luni :( de la 66 la 71 :(( O sa va tin la zi peste 7 zile, asta daca rezist of course!! Bafta la toate..la cat mai putine kg !!!!!!!!!!!

    0
    0

  • nico pe 14 Mar 2009, 22:06
    dieta

    am tinut o saptamana cu supa de varza ,salata de rosi ,castravati,si varza,mere ca desert si multa apa si am slabit 4 kg. Deci merge.

    0
    0

  • Monica pe 14 Mar 2009, 15:07
    Dieta cu supa de varza

    Sal, eu am tinut regim o saptamana in care datorita programului incarcat de la serv am mancat astfel: timp de 3 zile de dimineata pana seara la 6 cand ajungeam acasa 3 mere care imi tineau de foame si seara supa de varza, in zilele 4 si 5 am mai mancat suplimentar legume iar in a 6-a zi am mancat si carne.Rezultatul a fost ca am simtit cum organismul meu s-a curatat dar de slabit nu s-a vazut nimic.Din contra nu-i mai veneau pantalonii dupa aceasta sapt.Apoi am incercat sa mananc ce mancam si pana acum dar fara paine si dulciuri si cat mai multe fructe si am inceput sa mai dau jos cred ca aprox 2 kg.Al mine nu tine regimul, slabesc daca mananc orez fiert si supa de pui.

    0
    0

  • silvia pe 10 Mar 2009, 00:11
    multumesc katy

    in primul rand katy ms mult de incurajare...sa fiu sincera cu mine si implicit cu voi pana saptamana trecuta am fost o gurmanda deci era prea brusc sa ma limitez direct la supica de varza care a iesit asa cum v-am mai zis ..un deliciu...in schimb, am inceput cu aceasta cura de varza, am eliminat total painea si zaharul si chiar si carnita, dar pe ici pe colo m-am mai infipt in cartofiori prajiti. In acesta saptamana fetelor tin sa va anunt ca am slabit 2 kg si jumatate si incepand de astazi am sa incerc sa ma limitez strict la regim. Este de foarte mare ajutor si ceaiul antiadipos...in rest...incep sa ma simt bine cu mine...mai am de munca pt ca vreau sa ajung din nou la greutatea mea de 65 de kg si apoi sa mi-o mentin..nu am ganduri ascunse de fotomodel...va pup fetele si bafta...va mai tin la curent!

    0
    0

  • katy pe 5 Mar 2009, 14:28
    petru silvia

    curaj mare, mie mi-a reusit am slabit cu 5 kg si 500g trebuie sa ai doar vointa. Nu am strecurat nimic nici blenderul nu l-am folosit am mancat supa toata cu toate ce continea si vreau sa spun ca chiar era gustoasa. Succes mare.

    0
    0

  • silvia pe 2 Mar 2009, 21:12
    ziua 1

    Fetele...mi-a iesit o supica de te lingi pe degete....si la propriu si la figurat...si chiar simt nevoia sa beau mai multa apa ca de obicei...poate mai servesc o portie de supica mai tarziu!Conteaza foarte tare vointa, si in cazul meu sunt obligata sa am vointa ca daca nu...va trebui sa fac rost de bani sa schimb toata garderoba ...si pe criza asta nu prea iti arde...:(

    0
    0

  • silvia pe 2 Mar 2009, 15:22
    de astazi

    Fetelor eu de astazi ma apuc de dieta. Am citit aseara pe toate forumurile de ea si mi-a dat putin curaj.Pana la ora asta nu am mancat nimic azi(adica orele 15:20) si deci va mai dura pana sa termin supica in conditiile in care acum fuf sa iau ingredientele.O singura intrebare am pt cele care au facut-o deja si au obtinut rezultate. La sfarsit trebuie strecurata, in varianta in care nu exista un blender asa cum au spus unele dintre fete mai sus?Astept un raspuns de la voi si va tin la curent in fiecare zi.Bafta la "fizic"!!:)

    0
    0

  • katy pe 1 Mar 2009, 10:11
    AM UITAT SA VA SPUM

    pentru a face supa mai delicioasa (si la culoare mai placuta) eu am adaugat o sfecla rosie, asa arata mult mai bine POFTA MARE

    0
    0

  • katy pe 1 Mar 2009, 09:55
    super

    nu am tinut niciodata vre-o dieta... nu-mi reusea... aceasta supa chiar ami place m-am cantarit la inceputul dietei si aveam 58kg la 165cm si ma voi cantari la sfirsitul dietei mai am 2 zile... Eu ma simt foarte bine si daca vad rezultatul dorit o voi recomanda la toti... TREBUIE DOAR SA VREI sUCCES LS TOTI

    0
    0

  • andrada pe 27 Feb 2009, 11:49
    rezultate

    Ah, si e important sa bei multa apa, eu asa am facut pana acum am baut cam 2 litri sau poate chiar mai mult. Ideea e ca am baut si mult ceai verde cam vreo 3 cani pe zi dar nu seara ca pe urma e mai greu cu somnicu.

    0
    0

  • andrada pe 27 Feb 2009, 11:47
    rezultate

    Dupa doua zile de supa de varza s-au dus 2kg!!!!!!!!Ura!!!!! Sunt deja la a 3-a zi si e foarte bine, chiar si supa imi place nu e nasoala. revin peste cateva zile sa va zic ce s-a mai intampla. Va pup si spor la slabit.

    0
    0

  • anaarhip pe 27 Feb 2009, 11:35
    AM REVENIT

    SUNT IN CEA DE-A 5 ZI PARCA SA-R VEDEA CEVA IN URMA DIETEI CU VARZA DAR MI SE PARE FOARTE PUTIN AVAND IN VAEDERE CA DEAJA MI SA ACRIT DE VARZA

    0
    0

  • Adriana pe 25 Feb 2009, 23:04
    :((

    sunt in a 4 a zi si nu am slabit deloc...sunt la fel,hainele imi vin ca inainte..oare dc??pt k am respectat dieta..:((

    0
    0

  • Sorina pe 25 Feb 2009, 15:13
    dieta supa de varza

    Am inceput si eu dieta si sunt la a doua zi, e putin greu cand ies din casa si merg undeva ca mi-e pofta de orice dar sper sa o duc la sfarsit.La mine e mai greu cu apa ca nu prea pot sa beau asa multa si oricum cum o beau cum ma duc la baie.

    0
    0

  • anaarhip pe 25 Feb 2009, 12:07
    suntem la dieta

    am inceput si eu dieta sunt in cea de-a treia zi nu e asa de greu iti trebuie putina ambitie.am sa vad rezultatele le sfarsit si va anunt

    0
    0

  • andrada pe 24 Feb 2009, 16:40
    gata

    Gata, m-ati convins! Nu de luni, nu de maine ci chiar de azi incep cu supa de varza. Am nascut anul trecut si am luat cam mult in greutate pe perioada sarcinii cam 28 de kg.De alaptat nu alaptez asa ca fara nici o problema voi respecta dieta cu strictete. Voi reveni saptamana viitoare sa va spun rezultatul.

    0
    0

  • violeta pe 11 Feb 2009, 14:27
    dieta cu supa de varza

    am mai auzit pe o prietena care a dat jos 4-5 kg,am citit comentariile de mai sus si parca am prins si eu curaj.am sa incep de astazi desi imi va fi foarte greu,nu ma prea pot abtine cand vine vb de dulce.

    0
    0

  • Rebecca pe 1 Feb 2009, 21:00
    supa

    Am tinut cura cu supa de varza saptamana trecuta, din pacate nu am tinuto strict timp de 2 zile pt ca nu am putut din cauza seviciului. La inceput mia fost greu sa o tin, dar dupa cateva zile te obisnuiesti, chiar daca mie deja cam sila de supa aia. Mi-am luat in schimb un mixer si am facut din supa pireu in care am pus ori chilli ori suc de lamaie sau otet de mere, asa ca gustul se schimba tot timpul. Am slabit din pacate numai vreo 2 kg si jumatate, DAR in zilele in care nu am repsectat dieta chiar am mancat ( mi-a parut rau dupa acea, dar ce sa fac). Pot sa spun insa ca de cd am tinut cura, nu mai am asa foame in mmine, m-am obisnuit sa mananc mai putin si cred ca a doaua tura de varza vai fi mai usoara :-) Am sa incep de luni sau marti iar, dar numa pt vreo 4 zile. Ce mai ajuta, sau cel putin in zilele in care m-am tinut a ajuttat. Seara pun suc de la cam 1/2 de lamaie intr-un pahar, un plic de ceai de musetel si le oparesc cu apa fierbinte. Se lasa pana dimineata. Se bea pe stomacul gol. Dimineatza prepari acelasi lucru si il bei seara. Ajuta destul de bine, eu am slabit un pic si fara cura cu chestia asta. In rest, trucul de mai sus cu ceaiul de papadie este foarte bun! cine poate incearca sa doarma noaptea impachetat in folie! Din pacate cu sucul acidulat tot nu inteleg de ce nu este ok? Adica motivul. Are de a face cu fatul ca supa baloneaza? Mie nu imi este nevoie sa il beau pt ca este acidulat, ci pt ca nu beau cafea( nu pot) si cofeina din cola light ma tine treaza, si gustul dulce ma amageste...

    0
    0

  • natasa pe 30 Ian 2009, 18:06
    care e secretul

    Buna de luni as vrea si eu sa incep aceasta dieta ,am citit toate mesajele de aici si am prins curaj ,numai-ca nu inteleg un lucru este necesar de mincat si restul ,adica fructele legumele,daca mincam numai supa nu da rezultate?

    0
    0

  • vero pe 29 Ian 2009, 21:27
    inca ceva

    Am uitat sa va dau un sfat.E f misto sa incepeti cura in ziua de marti pt ca in acest fel sambata si duminica e carne in meniu si poti sa mananci cat de cat impreuna cu familia :-) Nu este ok sa bei nici un fel de suc acidulat pe parcursul dietei doar suc de afine sau in zilele cu fructe sucuri naturale facute de tine.In ceea ce priveste supa eu am adaugat fasole verde si conopida in supa si e mai ok, si imi fac supa proaspata la fiecare 2 zile si incerc sa schimb gustul cu diferite mirodenii, de ex o data pun marar si a doua oara pun leustean.Bafta!

    0
    0
Pagina « 14 15 16 17 18 19 20 21 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod