Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 801-850 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fetitsa pe 22 Feb 2010, 20:39
    am inceput si eu azi

    dati`mi si mie un sfat va rog .. am inceput de azi dieta .. si am mancat decat 2 boluri de ciorbita de varza .. cam cate ar trebui sa mananc .. am gasit si alt regim tot la fel dar acela are in loc de 3 banane 8 .. si pe langa cele 8 banane are si lapte fara caimac .. care este mai buna ?

    0
    0

  • loredana pe 19 Feb 2010, 21:13
    pt silvia

    buna silvia am reintrat cu un commentariu ...am mai slabit 3 kg...deci acum a57 kg la 1.77 cm.e bine.as vrea daca se poate sa vorbim pe mess...as vrea sa facem schimb de adrese daca se poate.daca esti de acord.....voi mai intra pt a citi daca ai mai lasat un comm ceva si daca esti de acord cu ceea ce tiam propus.te pup.si cat mai putine kg la toate fetele.

    0
    0

  • alexandra pe 19 Feb 2010, 20:30
    varza

    buna sunt noua cu dieta stiti cumva daca apa scade trbuie sa mai adaugi sa arate k o supa sau o lasati cu aceasi apa k la inceput? si dieta asa cum e scrisa trebuie mancata asa pt o zi sau din portile acelea poti manca 2 zile ? sau toata intr-o zi mi se ,mare cam mult sau nu stiu? va multumesc si bafta cu toate avem nevoie

    0
    0

  • georgiana pe 17 Feb 2010, 09:40
    dieta cu supa de varza

    Buna,tuturor! Sunt in cea de-a 3-a zi de dieta si vreau sa va spun ca ma simt excelent! Nu stiu daca am slabit si cat dar, ''starea mea de spirit" e la inaltime. Nu pot renunta deocamdata la micul meu dejun care include: 2 felii de paine prajita cu zacusca,1 cescuta de cafea cu o lingurita de miere, insa restul zilei decurge f.bine...supa de varza, fructe si legume, foarte mult ceai si apa plata. Daca mi se permite un sfat pentru persoanele care sunt la dieta....incercati sa va cantariti doar o singura data pe saptamana...nu de mai multe ori...caci va veti descuraja si veti renunta la lupta cu kilogramele in plus! Revin la sfarsitul acestei saptamani cu noutati. Multa bafta, rabdare si ambitie tuturor!!! Pupici si o zi usoara!!!

    0
    0

  • alina pe 16 Feb 2010, 20:40
    ;)

    de maine ma apuc si eu am 57 de kg[pe care le-am pus de craciun de la 50kg]si akm trebuie sa le dau jos.Promit ca am sa revin cu rezultatele.Spor la slabit :)) :*

    0
    0

  • raicuraluca pe 16 Feb 2010, 14:15
    o mica problema

    m`as apuca si eu de maine de dieta. dar, exista o singura problema si anume ca m`am apucat de postit si as vrea sa renunt la carnea din ziua a5a. cu ce as putea sa o inlocuiesc astfel incat sa nu se schimbe rezultatele ? :) multumesc anticipat.

    0
    0

  • georgiana pe 15 Feb 2010, 19:15
    dieta cu supa de varza

    Buna,tuturor! Am citi toate comentariile voastre cu prvire la aceasta dieta" minune" si m-am hotarat sa o incerc si eu. Am 166 si o greutate de 63 kg. Imi doresc f. mult sa slabesc macar 5 kg., asa ca astazi a fost prima zi de dieta. Va tin la curent! Multa bafta,rabdare si ambitie tuturor celor care vor sa slabeasca! Pupici si o seara placuta!

    0
    0

  • viorica pe 15 Feb 2010, 13:42
    supa magik

    buna ionica!dak intr-adevar vrei da slabesti tine deta cu supa d varza si rezultatele nu vor inceta sa apara,t asigur! nu trisa si vei fi multumita! bafta si ambitie multa!!!!!!!!!!pwp

    0
    0

  • ionica pe 15 Feb 2010, 12:39
    dieta

    fetelor vreau si eu o dieta .am 169 si 90 de kg sunt disperata vreau sa slabesc va rog ajutatima

    0
    0

  • dede pe 14 Feb 2010, 23:03
    dietutsa

    am citit comentariile tuturor aproape si pe acest site si pe altele...de maine incep si eu dieta....sper sa functioneze... o sa va tin la curent!! Credeti ca are ceva daca tin vreo 3 saptamani la rand atata timp cat imi place supica si nu ma simt rau? Vreau sa scap de ceva mai multe kg..Bafta si voua!

    0
    0

  • popovici chytza pe 14 Feb 2010, 19:22
    dieta cu supa de varza

    buna fetelor..am citit toate comentariile voastre si vreau sa va spun k de maine ma apuc si yo sa tin aceasta dieta..sper sa fie eficenta..bafta la toate cele care au aceasta ambitie!!!!!!

    0
    0

  • cristina pe 13 Feb 2010, 08:59
    dieta supa de varza

    vreau sa stiu daca pot sa beau cafea cu zaharina

    0
    0

  • viorica pe 12 Feb 2010, 19:15
    dieta cu supa magik

    si acum vreau sa o iau d l capat! am p foc supia magica!sa-mi tineti pumnii!pwp

    0
    0

  • viorica pe 12 Feb 2010, 18:24
    dieta cu supa magik

    saut!vreau sa va spun k si eu am inut aceasta dieta si chiar functioneaza! vara trecuta am scapat d vreo 8 kilograme ceea ce nu e chiar usor si eu cred k merita!!!!!!!!!!!!!!!1 va pup

    0
    0

  • delia_raluca pe 10 Feb 2010, 22:30
    vreau sa slabesc

    buna tuturor..vreau sa spun ca ma numar si eu printre ,,disperatele(scuzati`mi apelativul),care vor cu orice pret sa slabeasca.Am inceput si eu cura cu supa,defapt e a 3 zi,dar pana akm nici un rezultat..Akm am inceput`o toate 3(eu,mama,sora),sa vedem la care se vede primul rezultat.Altfel e cand ,,muncesti,, in echipa.Sunt ffff nerabdatoare,dar ma sperie gandul ca vine saptamana,si acul cantarului ,,nu tine cu mine,,.Dar ce`i drept nu mancam doar supa.Prima masa contine 1 sg(tragic) felie de paine cu ceva,apoi restul zilei,supa la discretie.La dulciuri am renuntat la 0,doar fructe si iaurt simplu.Doamne ajuta sa avem rezultate curand.Bafta tuturor

    0
    0

  • Silvia pe 10 Feb 2010, 17:20
    am renuntat!

    Fetelor eu m-am lasat de cura cu supa...azi am facut 2 sapt si tot la 58 de kg am ramas...la mine a functionat doar in prima saptamana...poate din cauza ca s-a obisnuit organismul...gandindu-ma ca azi am mancat doar fructe am hotarat sa ma apuc de dieta disociata...cica e buna si asta...o sa incerc macar o sapt sa vad daca e adevarat...va tin la curent..pupici...

    0
    0

  • Silvia pe 10 Feb 2010, 14:04
    Supa de varza

    Buna...draga Stefania...supa se poate consuma atat in intregime,dar si doar zeama..asta in cazul in care nu poti manca varza si legumele...are acelasi efect chiar daca bei doar zeama..ramane la alegerea ta...dupa placul tau..Spor la slabit!Multa ambitie!Pupici...

    0
    0

  • Stefania pe 10 Feb 2010, 01:17
    Supa

    fetelor...as vrea sa ma apuc si eu d aceasta dieta cu supa d varza d maine...dar am o mica nelamurire!trebuie consumata numai zeama din supa...sau trebuie consumata in intregime...cu toate legumele?va rog sa imi raspundetzi!Multumesc

    0
    0

  • Silvia pe 9 Feb 2010, 22:34
    Este eficienta!

    Buna!Dieta cu supa de varza este eficienta,dar totul depinde de organismul fiecareia,daca eu am reusit sa slabesc 3 kg inseamna ca e buna...eu de obicei asimilez foarte repede,dar slabesc foarte greu...totul e sa nu revii la vechile obiceiuri si sa incerci sa te mentii...inca ceva nu tineti mai mult de o saptamana aceasta cura...eu am slabit doar in prima saptamana,in a 2a nici macar jumate de kg..Spor la slabit fetelor!!!Pupici.,.

    0
    0

  • hmmm pe 9 Feb 2010, 17:33
    o fi chiar asa

    citind postarile voastre mai mai ca m-as apuca si eu de dieta asta, eu vreau sa dau jos maxim 4 kg, problema este ca mi-e teama sa nu ma ingras dupa mai mult! din experientele voastre..... ce sfaturi imi dati? am 1,58 si 56 kg! astept sfaturile voastre1 multumesc si bafta tuturor!

    0
    0

  • mihaela pe 9 Feb 2010, 16:02
    calorii

    stie cineva cam cate calorii contine aceasta supa? eu o tin de ieri..nu am mancat foarte multa...mai bine zis nu am maincat mai nimic...de 2 ori pe zi..sper sa nu patesc ceva la sfarsit. spor la slabit fetelor!!!!

    0
    0

  • daniela pe 9 Feb 2010, 14:51
    supa de varza

    buna fetelor!si eu sunt noua pe aici,eu am160 si 80 de kg.Am o fetita de 2 ani care ma ajutat sa ma ingras,ca sa ma scuz putin.am tinut dieta cu varza 5zile si am slabit 3 kg,am intrerupto ca a fost ziua mea si mam rasfatat cu putina mancare si dulciuri,dar de azi am inceput din nou.Parerea mea este ca supa de varza este singura care da rezultate.Eu am incercat mai multe ,retete date si de doctorii si nu a avut efect ca supa de varza.incercati-o nu este grea,mai greu o sa fie prima zi,mai ales daca aveti si multe ispite cum am eu de la fetita.Si un sfat pt Loredana:eu zic ca esti perfecta,la inaltimea ta ar trebui sa te mai ingrasi 5kg si esti manechin.

    0
    0

  • oanaoaky pe 9 Feb 2010, 12:32
    supa de varza!

    ma bucur sa vad asa multe fete care se ocupa de ele,mai ales cele care au bebei,cum sunt si eu!e super dieta,eu am tinut-o dupa prima nastere si a avut un efect specatculos,dar combinata cu miscare si multaaaa apa,ma ajuta foarte mult apa in diete,viata mea e o cura de slabire din pacate,dar m-am obisnuit si mi-am facut un stil de viata,MULT SPORT,MULTA APA MULTA SUPA DE VARZA,dar nu exagerat,o data pe luna e suficient sa mai scoatem toxinele din corp!pupici si bafta la slabit!

    0
    0

  • Alexandra pe 8 Feb 2010, 18:22
    Este eficienta!

    Buna,fetelor,imi place atitudinea pozitiva pe care o aveti,sint incantata sa vad atata optimism...eu am tinut de multe ori aceasta dieta,sintem prietene,asta vara am scapat de 10 kg,fara probleme,dar intre timp,am renuntat la fumat si bineinteles ca am pus cateva kilograme inapoi,dar de astazi am reinceput aceasta dieta,sint sigura ca functioneaza,dar as vrea sa va dau un sfat:nu exagerati cu produsele diuretice,nu combinati supa cu ceaiuri diuretice,pastilute sau mai stiu eu ce,este ft periculos,nu va jucati cu sanatatea voastra,o dieta drastica duce la diabet,sau la alte multe complicatii,sanatatea este totusi mai importanta decat kilogramele in plus.Sper ca peste o saptamana cand o termin sa va dau de stire ca cele cateva kilograme in plus au disparut.Va urez multa bafta la slabit,sper sa avem toate multe kg in minus peste cateva zile!

    0
    0

  • crini24 pe 8 Feb 2010, 18:21
    vreau sa slabesc!

    Buna,fetelor!Sunt noua pe aici si am citit postarile voastre,si sa stiti ca si eu ca voi toate am probleme cu kg in plus.Am 162 si 83 kg,de aceea as vrea sa incep si eu cura cu supa de varza,dar nu stiu daca o sa mi foloseasca la ceva am un organism f aiurea orice as manca se depune,sper alaturi de voi sa reusesc sa slabesc.Va pooop!

    0
    0

  • Silvia pe 8 Feb 2010, 14:23
    dieta cu supa de varza

    Buna Loredana,sincer si eu sunt de aceeasi parere ca si sotul tau,la inaltimea care o ai nu esti deloc grasa,gandeste-te si tu...cand eu m-am apucat de cura aveam mai mult cu 1 kg decat tine si eu nu am decat 1.57....Cura aceasta nu are efect la toata lumea..depinde de organismul fiecareia...eu sunt la a 12 zi de varza si doar fructe si am 58 kg....mai am de dat jos cel putin 4kg...nu ma las batuta.Pupici....

    0
    0

  • loredana pe 8 Feb 2010, 09:57
    total dezamagita

    buna fetelor....buna silvia...multumesc pt incurajari dar nu ...nu mai vreau degeaba am tinut aceasta cura...dar asta nu inseamna ca nu e neaparat buna...doar ca la mine nu a functionat....am 1.77 si 60 de kg....nici nustiu cat am nevoie sa slabesc toata lumea imi spune ca arata perfect.....sotul meuspune sa ma linistesc..toata lumea imi spune acelasi lucru...pt ca sunt inalta....va pup pe toate...

    0
    0

  • Silvia pe 4 Feb 2010, 15:28
    dieta cu supa de varza

    Buna!Draga Loredana,nu trebuie sa--ti pierzi speranta,nu renunta daca vrei sa scapi de kg in plus.Nici la mine nu prea a avut succes desi am mancat doar supa si fructe in fiecare zi,nimic altceva!In cele 7 zile am slabit doar 2.300 kg,atat,nimic mai mult,asa ca m-am hotarat s-o tin in continuare.Eu cred ca depinde si de organismul fiecareia!Pupici si multa ambitie!

    0
    0

  • loredana pe 4 Feb 2010, 13:41
    cam dezamagita....

    buna la toata lumea...am revenit cu un commentariu....am tinut pana acum cura asta cu supa de varza ca la carte,nu am facut nici o greseala...azi mam cantarit...si surpriza...am la fel 60 de kg....deci nimik.sunt inca la a 4 zi...tin in continuare...poate se va schimba ceva pana in a 7 zi....astept o parere ceva...sincer nu stiu ce se intampla...de ce nu am slabit deloc...deloc....si nu am trisat cuabsolut nimik.am fost foarte corecta!!!

    0
    0

  • Silvia pe 3 Feb 2010, 17:16
    dieta cu supa de varza

    Buna fetelor!N-am reusit sa ma abtin sa nu ma cantaresc pana maine dimineata,asa ca vreau sa va anunt ca dieta cu supa e BUNA,n-am slabit prea mult,dar totusi sunt multumita,de la 61 kg cat aveam acum am 58.7 kg ,rezultatul fiind de 2.300 kg.Sunt multumita si o sa o mai tin inca o saptamana!!Multa bafta si voua!La cat mai putine kg!Va tin la curent!Pupici...

    0
    0

  • mari pe 3 Feb 2010, 16:00
    dieta cu supa de varza

    Buna,draga Silvia! Dieta trebuie tinuta maxim 2 saptamani dupa care trebuie sa iei o pauza! Te felicit pentru amibitia ta! Asteptam noutati! Pupici si multa bafta, rabdare, ambitie si la cat mai putine kg!

    0
    0

  • Silvia pe 3 Feb 2010, 13:19
    dieta cu supa de varza

    buna...stie cineva daca pot sa tin cura cu supa in continuare fara sa fac pauza?azi e ultima zi si as vrea sa o mai tin macar o saptamana...nu am tinut-o in tocmai cum este ea,dar am mancat supa cel mult de 2 ori pe zi ,iar in rest doar fructe,fara carne , orez,...etc.Astept raspuns!Maine o sa ma cantaresc si o sa va anunt cat am slabit!Pupici...

    0
    0

  • mari pe 2 Feb 2010, 21:15
    dieta cu supa de varza

    Buna seara la toata lumea! Dieta chiar functioneaza...in 2 zile am dat jos 1 kg....stiu ca nu e bine sa ma cantaresc asa des, insa curiozitatea si nerabdarea, bata-le vina, m-au determinat sa ma urc pe cantar. Pe langa dieta beau ceai antiadipos si mai fac si 30 min.de bicicleta....aaaaa si nu mai mananc nimic dupa ora 19.00. Daca totusi mi se face foame mananc un fruct...sau beau o cana cu ceai de tei. Cam astea ar fi noutatile! Pupici si multa bafta, rabdare, ambitie si la cat mai putine kg.!!! Va tin la curent!

    0
    0

  • silvia pe 2 Feb 2010, 19:36
    dieta cu supa de varza

    eu am 6 zile de cand tin cura de slabire cu supa de varza,dar sincer nu prea simt sa fi slabit,maine e ultima zi si o sa ma cantaresc,sa vad cat am slabit,pana acum n-am avut curajul.....daca am slabit macar 2-3 kg am s-o tin in continuare pt ca eu am ceva kg de dat jos...am 1.57,61kg si doar 21 de ani...o sa va anunt daca am slabit...

    0
    0

  • mari pe 1 Feb 2010, 13:33
    dieta cu supa dearza

    Buna! De astazi am inceput dieta cu supa de varza! Am 166 cm si 62,5 kg.si vreau sa ajung macar la 56-57 kg! Sper sa reusesc! Pupici si multa bafta! Va tin la curent!

    0
    0

  • loredana pe 31 Ian 2010, 23:24
    slabit

    buna....de maine ma apuc si eu de aceasta cura cu supica de varza ,sper sa ma ajute.am 1.77 si 60 de kg.vreau sa ajung macar la 55.pupici si spor la slabit fettelor.......

    1
    0

  • loredana pe 31 Ian 2010, 23:22
    slabit

    buna....de maine ma apuc si eu de aceasta cura cu supica de varza ,sper sa ma ajute.am 1.77 si 60 de kg.vreau sa ajung macar la 55.pupici si spor la slabit fettelor.......

    1
    0

  • scumpa pe 31 Ian 2010, 15:23
    sper sa reusesc!

    am mai tinut-o o data si am slabit,dar nu mai suport mirosul de varza fiarta,acum vreau din nou sa slabesc ,iar aceasta dieta este cea mai eficienta si rapida asa ca ma bate gandul sa o reiau din nou...sper sa reusesc!

    0
    1

  • Diana pe 30 Ian 2010, 17:58
    Intr-adevar lucreaza repede daca ai ambitie

    Buna, Am tinut si eu aceasta reteta cu supa de varza, si am fost ff multumita de ea am slabit in total 10 kg intr-o luna si am tinut-o de 2 ori intr-o luna. Acuma dupa 10 ani am ramas cu vreo 20 kg de la sarcina pe care le tot dau jos si le pun din nou cu diferite diete de slabit. Am ajuns la 83 kg , la inaltimea de 1.60 cm. Maine va fi prima zi de diet cu supa de varza si am sperante ff mari. Fetelor , sfatuiti-ma ce ceaiuri sunt bune de eliminat apa si care te ajuta sa slabetsti si pot fi folosite cu aceast diet. Multumesc, Diana, Arizona-Phx Dar

    1
    0

  • roxiS pe 27 Ian 2010, 17:30
    supa de varza

    buna seara tuturor va multumesc ca ati inceput un asemenea subiect si ati postat rezultatele voastre referitoare la cura, ceea ce m-a impulsionat si pe mine sa o urmez. sunt la ziua de carne si pana acum am slabit 3.8kg. sunt multumita mai ales ca din ziua II nu am mai mancat supa deloc pentru ca nu mi-a placut gustul deloc. am urmat in rest deita scrisa de voi si se pare ca merge si as. o sa termin saptamana si apoi voi urma o dieta cu doar 1000kcal pe zi. va tin la curent pentru ca este

    0
    0

  • oana pe 26 Ian 2010, 19:02
    supa cu varza

    Am inceput si eu azi. sunt curioasa. Doar ca ma gandesc sa mananc fructe toata saptamana. Adica portocale si mere verzi...

    0
    0

  • valentina pe 25 Ian 2010, 18:48
    dieta cu supa de varza

    Buna,am citit mes catorva dintre fete si vad ca aceasta reteta da rezultate f bune.De luni vreau si ma apuc de ea pt k nu mai tine.Dupa sarcina am pus pe mine peste 10kg si nu este bine.Am 1,68 inaltime si 88 kg vreau sa slabesc cel putin 10-12 kg daca se poate.Dar seara si in cursul zilei cand bebe doarme fac si cateva exercitii si cate 20 de abdomene.Eu va urez bafta tuturor si mie bineanteleS.Poopici.

    0
    0

  • andreea pe 25 Ian 2010, 15:49
    supa de varza

    Buna !Astazi este prima zi cu supa de varza .Sper sa mearga.Orezul este fiert si atat? Sau merge si putina sare la el? va tin la curent!

    0
    1

  • myruna pe 25 Ian 2010, 09:58
    dieta cu supa de varza

    Buna tuturor! Am revenit cu noutati! Asa este... aceasta dieta chiar functioneaza! Am cu 2 kg mai putin!!! De astazi incep si eu exercitiile cardio.Va tin la curent! Multa bafta si la cat mai putine kg!!!Pupici!

    0
    0

  • daniela pe 22 Ian 2010, 01:38
    functioneaza

    De luni am inceput azi e joi si am slabit 3 kg :D nu am rezistat fara sa ma cantaresc iar dar eu pe langa dieta asta fac si bicicleta 1 ora pe seara si beau ceai verde si ceai antiadipos unu dupa altu asta inainte sa fac bicicleta pt k fiind calde ma ajuta sa transpir mai mult....si de 2 zile am luat niste pastile naturale care ma fac sa pierd lichidele in exces dar nu stiu kt sunt de bune iau 4 pe zi ........ am de slabit muuult deci......acum am 101 kg de la 104 e cale lunga pana a ajunge la 60 macar ohhh......... fetele nu va dati batute viata e mai roz knd esti slab si sanatos .....am sa revin luni sa spun kt am slabit in saptamana de cura poopici

    0
    0

  • myruna pe 21 Ian 2010, 10:48
    dieta cu supa de varza

    Buna tuturor! De astazi incep si eu dieta cu supa de varza! Am 63 de kg. la 166 cm inaltime si as vrea sa slabesc macar 5 kg. Am mai tinut aceasta dieta anul trecut si a dat rezultate. Trebuie multa vointa si rabdare de fier!!! Va doresc multa bafta si la cat mai putine kg.!!! Va tin la curent! Pupici!

    0
    0

  • Denisa pe 20 Ian 2010, 03:24
    dieta cu supa de varza

    Buna,eu am tinut dieta in urma cu 3 luni si chiar functioneaza ;) mi-am permis sa adaug dietei cate un pahar de lapte in fiecare seara dar chiar si asa a functionat. Am reusit sa dau jos 5 kg jumatate in prima sapt dupa care am facut pauza o sapt,iar in a 2-a sapt am dat jos 8 kg. Nu e greu de tinut,e buna la gust si o recomand mai ales celor care "nu iubesc sportul" pt k se slabeste chiar si fara cel mai mic efort fizic. Daca va ganditi la ce urmeaza dupa, raspunsul este nu...kg nu se repun la loc asa cum suntem obisnuite cu alte diete. Bafta tuturor!

    0
    0

  • Maria pe 19 Ian 2010, 19:39
    dieta cu supa de varza

    Buna, am inceput si eu de astazi dieta, din doua motive.Primul e ca am cateva kilograme de dat jos pentru a ma simti si mai bine cu mine si al doilea e pura curiozitate....sa vad daca aceasta dieta functioneaza sau nu..va tin la curent!

    0
    0

  • cristina pe 18 Ian 2010, 15:41
    dieta

    buna,am inceput si eu de azi aceasta dieta si sincer sunt foarte multumita.Nu pot sa spun ca sufar din cauza foamei,pt ca sunt obisnuita.De aproape o sapt am redus mancarea,m-am apucat de aerobic si am slabit 2 kg.vreau sa vad rezultate cat mai repede,pt ca m-am saturat de kg astea.o sa va tin la curent

    0
    0

  • daniela pe 18 Ian 2010, 13:43
    beach

    supa asta de varza e nasoala rau desi mie imi place varza ,supa asta chiar o detest si e prea dulce ............totusi pot spune k varza din italia nu se compara cu cea din curtea bunicii mele :(( .............totusi am sa ma straduiesc sa slabesc cum nu m-am gandit inainte la ceea ce mananc ... voi tine si aceasta dieta ....

    0
    0
Pagina « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod