Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 751-800 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 6 Apr 2010, 16:48
    este buna aceasta dieta

    eu am tinut aceasta dieta anul trecut si este foarte buna.pentru persoanele mai corpolente nu este suficient daca o tine o singura data. daca tineti cu strictete prima saptamana , nu renuntati apoi la supa de varza.introduceti alimente noi decat cele consumate in saptamana in care ati tinut dieta .nu mancati seara,consumati mai mult fiert si fript ,s=SI CONSUMATI IN CONTINUARA SUPA DE VARZA DACA NU PUTETI SA MAI MANCATI BETI NUMAI ZEAMA ZILNIC.incerrcati si o sa vedeti rezultatele.stiu ca vreti sa slabiti, toate vrem dar trebuie sa fim constiente de kg pe carte leram acumulat dinb diverse motive

    0
    0

  • ladyutadidi pe 1 Apr 2010, 09:02
    hello everybody

    Astazi ma duc acasa, si de paste nu am cum sa nu mananc de dulce, insa de luni o sa ma apuc de aceasta dieta si am sa o tin toata luna aprilie sa vad cat slabesc, dupa o sa mananc din toate dar ff putin. la 1,61 am 52 kg si imi doresc sa ajung din nou la 47 kg. am avut si 44 de kg intr-o perioada ff dificila imediat dupa am luat in greutate pana am ajuns la 52 dar am mancat o gramada...:) Chiar o s-o tin si o sa postez luni pe 12 aprilie primele rezultate dupa prima saptamana.

    0
    0

  • eu pe 31 Mar 2010, 22:10
    buna

    buna fetelor... sunt noua pe aici ...ma tenteaza ideea cu supa de varza as vrea sa slabesc cam 10 kg..si ma gandesc sa incep de maine dieta..revin cu noutati dupa o saptamana ...sper sa functioneze ..si bafta tuturor :)

    0
    0

  • loreley pe 31 Mar 2010, 16:53
    dieta de varza

    salut fetelor, sper ca merge bine deta cu supa de varza, pe care si eu am tinut-o :) nu cu mare succes numai 1.5 kg, dar eu nu am pus sare in ea , pentru ca sarea retine apa in corp. dar piper, sau chili, sau alte mirodenii..

    0
    0

  • Adriana pe 30 Mar 2010, 19:22
    Scuze!!

    Am scris mai sus sa nu mancati supa dupa ora 18 ,rectific nu mancati nimic dupa ora 18!!!

    0
    0

  • adriana pe 30 Mar 2010, 19:20
    Curaj fetelor!!!

    Am tinut aceasta dieta d de f.multe ori si a dat rezultate maxime.Atentie! Dupa ce au trecut 7 zile nu va reluati aceleasi obiceiuri culinare de dinainte de a incepe dieta,mancati orice,dar cate putin din fiecare fel de mancare si nu mai mancati niciodata supa ora 18!!! Mult succes!!!

    0
    0

  • dina pe 29 Mar 2010, 17:57
    NU M-A AJUTAT

    AZI E LUNI,IERI A FOST ULTIMA ZI DE DIETA KU VARZA,KARE AM TINUT-O KU STRIKTETE SI NICI UN REZULTAT,MAI MULT DE ATIT,AM LUAT 1 KG IN PLUS...SUNT DEZAMAGITA..............

    0
    0

  • nicoleta pe 29 Mar 2010, 16:04
    curaj

    eu am 32 de ani ,1,55m ,si.........65 de kg.am inceput cura cu supa de varza azi 29 martie si sper sa dau jos cam5-6 kg .oare o sa reusesc????

    0
    0

  • Adana pe 29 Mar 2010, 13:10
    Rugăminte

    Stimabilelor, încercaţi, pe cât posibil, să vă ţineţi promisiunile şi să mai treceţi pe-aici, ca să ne daţi de veste şi nouă, "neiniţiatelor" într-ale dietei cu supă de varză, despre cum merg lucrurile şi îndeosebi despre eficacitatea regimului.

    0
    0

  • miki mouse pe 27 Mar 2010, 10:58
    curaj

    holla, vreau sa zic k eu am tinut anul trecut cura asta de slabire si am slabit 10 kg, dar in 2 luni, adika timp de 2 l;uni am mancat 1 sapt supa varza , 1 sapt regim disociat, si tot asa, pt k e naspa rau sa tii mult timp regimul asta cu varza, pt k o sa simti k va prabusiti de foame si nu numai. dupa dupa 8 luni de la regim am ajuns iar la greutatea de la care am plecat anul trecut si anume 73 de kg,si 170cm. de azi ma apuc iar de regim cu varza si am sa va tin la curent:) , va pup pe toate si succes si vointa maxina.

    0
    0

  • gabry30 pe 26 Mar 2010, 13:56
    dieta cu supa de varza

    sal fetelor!am 100kg si 1.73 si ar trebui sa pierd macar 20 de kg.Gata !de azi incep si eu pt . o saptamina, dar ce fac? sapt viitoare e Pastele!o sa maninc doar gratar cu salata si imediat dupa o alta sapt ma apuc din nou.Va urez bafta tuturor!ambitie, vointza si perseverenzta!

    0
    0

  • lumibudelecan pe 26 Mar 2010, 01:55
    supa de varza

    buna am sa incerc si eu .,sper sa mearga---------------oricum va tin la curent

    0
    0

  • maria1947 pe 24 Mar 2010, 15:57
    dieta cu supa de varza

    eu am 62 de ani si am sa incerc si eu supa sa vad daca da rezultate pt ca am 89kg si 1,67 si ar trebui sa slabesc si pt sanatatea mea nu pt frumusete

    0
    0

  • mar pe 24 Mar 2010, 15:53
    Ambitionati-va!

    Am pornit de la 70kg la o inaltime de 1.73..am doar 22 de ani si mi-am scos tiroida, deci dublu efort de a slabi! cu ajutorul dietei daneze, am slabit 10 kg acum un an si m-am mentinut, cu variatiile inerente de 1-3 kg..bineinteles ca au aparut vergeturile si putina celulita, dar incerc sa le remediez prin impachetari cu crema termo de la Ardes, linia Oana Turcu, credeti-ma, este singura crema cu adevarat eficienta! Acum am 62 de kg, si vreau sa ajung la 58..este greutatea la care ma simt cel mai bine! Voi incerca si dieta cu supa de varza..la mine nu e vorba ca nu ma abtin de la mancare, din contra, mananc f putin..pizza si cartofi prajiti mananc o data la 3 luni..dar din cauza hipotiroidiei, metabolismul meu e precum dieta: Varza! Bafta tuturor!

    0
    0

  • georgiana pe 24 Mar 2010, 12:16
    supita

    Si eu am inceput cura de trei zile, sfatuita de o prietena care a slabit 9 kg in 2 saptamani. Imi place f mult supa, ma simt mai usoara; deocamdata nu vreau sa ma cantaresc, decat dupa cura. Necesita insa, multa ambitie. Din punctul meu de vedere e usor de tinut.

    0
    0

  • Theodorra pe 23 Mar 2010, 14:32
    rezultate

    am citit..am citit si am tot citit...dar nimeni nu a zis daca a slabit ceva si cat cu supa asta..o fi buna?toate ati inceput dieta dar nu ati mai revenit cu rezultatele..cum e?

    0
    0

  • TATIANA pe 22 Mar 2010, 12:55
    salutik.....

    Fetelor chiar nu inteleg ce are supa asta de nu va place.Ma refer celora care spun asta.Domnitelor eu nu stiu ce puneti in ea dar la mine se primeste ceva gustos si apoi fiecare cu gustul ei.Va dau un sfat cu care supa se primeste mai gustoasa........puneti in ea la sfirsit vreo 300g de patrunjel maruntit si putin leustean,anume asta si da un gust placut si mai puneti si niste bors acru dupa gust si putina iuteala ca se primeste excelent.fara patrunjel si leustean nici eu nas indrazni sa manink

    0
    0

  • Briciola pe 21 Mar 2010, 16:07
    dieta

    ciao fetele. Am citit ca ,aproape toate incep cu: "Incep azi..si va tin la curent" numai o persoana a slabit!!!!! in rest nimeni nu si-a cantat mult ravnitele kg. pierdute. deci?????? Incerca-ti sa va miscati mai mult, ca miracole face numai D-zeu.sunt una care s-a distrus cu diete, si doar sportul m-a facut sa pierd kg.!!!!!!!! Succes!!

    0
    0

  • TATIANA pe 20 Mar 2010, 14:47
    salutik

    fetelor eu nu pot sa cred ca vrei sa slabesti dar nu poti..........numai doar de organizmul tau are vreo problema.de asta si se recomanda a consulta un medik.eu de exemplu aveam 60 kg la 1,62........desigur ca eram cam greuta si nici nu aratam kiar bine pu ca de felul meu am soldurrile mari dar din dorinta mare de a slabi in 3 luni am dat jos 6kg apoi cu timpu inca 6 deci 12..........visam diete si cu okii deschisi dar nu se primea nimik.intro zi am inceput sa manink piine si dulciuri in jumate cit minkam pin atunci si numi terminam mincarea din farfurie kiar daca ma uitam la ea si salivam.uite asta a fost tot .nam pus un kg in plus kiar daca a durat ceva pin am slabit in skimb amika mea na minkat 2 saptam decit cite 3 pepeni murati pe zi si a slabit 8 kg in urmatoaarea luna a pus pe ea cam12.CE ALEGETI?

    0
    0

  • angel pe 19 Mar 2010, 00:46
    dieta cu supa de varza

    buna!! o sa incerc s tin si eu dieta cu supa de varza sper s dea rezultate am 1.63 si 70 kg as dori s ajung la 63kg

    0
    0

  • georgianatudor pe 17 Mar 2010, 20:58
    dieta cu supa de varza

    vreau neaparat sa o incerc ,sper sa dea rezultate,am 1.60 si 55kg ,as dori sa ajung la 50

    0
    0

  • florycyk pe 17 Mar 2010, 18:28
    o sa incerc si eu

    Buna!! o sa incep sa tin si eu dieta cu supa de vara dar eu nu o sa mananc nimic altceva decat supa,eu asa stiu....o sa va anunt ce rezultate a dat manacd numai s numai supa de varza....

    0
    0

  • Medeea pe 17 Mar 2010, 09:29
    Prima zi de dieta...

    Buna,fetelor! Dupa ce am citit toate comentariile voastre cu privire la aceasta dieta m-am hotarat sa o incerc si eu! Am 1.65 si 63 kg. si as vrea sa slabesc macar 5 kg. Multa vointa si rabdare tuturor celor care vor sa slabeasca si la cat mai putine kg.! Va tin la curent! Pupici si o zi frumoasa!

    0
    0

  • Dana pe 16 Mar 2010, 14:46
    A doua zi...

    Salutare!Am inceput de ieri dieta aceasta,ma simt chiar foarte bine,in plus ador "supa" de varza(eu am acrit-o).Mai fac si 90 de minute de sport zilnic,sper sa functioneze.Am 1.70 si 59 de kg,vreau sa ajung la 53,urati-mi succes:) Spor la slabit!

    0
    0

  • ana_maria1980 pe 12 Mar 2010, 22:54
    este foarte buna........doar o data....

    prin anul 2000 ajunsesem la 102kg,la 1.67h.am tinut dieta cu supa de varza 3 saptamani si am slabit 20 de kg.am mai incercat-o si acum si nu mai da rezultate......am facut prostia sa iau herbalife si m-am ingrasat cu 30kg...aveti mare grija ce diete tineti.......eu acum nu stiu ce sa mai fac,sunt disperata.....id meu ana_maria19802001@yahoo.com.merci

    0
    0

  • nellutza pe 12 Mar 2010, 14:28
    supa asta chiar face miracole?

    buna fetelor, da, sunt f curioasa , dupa nastere am ajuns la o greutate f mare, incep o dieta dar niciodata nu o termin...chestie de vointa ,stiu,insa....m-am lasat convinsa.nu se poate ,tre" sa incerc si eu ,de maine incep, foarte riguros,si va tin la curent. nu de alta dar am 1.62cm si 70 kg.f mult stiu, am avut 53 kg inainte de sarcina. va pup. va tin la curent. promit. si succes celorlalte fete ca mine. ciao. pupici.

    0
    0

  • daniela pe 11 Mar 2010, 15:47
    da rezultate

    buna fetelor,sunt daniela,am mai tinut aceasta dieta si a functionat,doar ca de sarbatori am pus la loc kg.avem 66kg si cu dieta ajunsesem la 61kga acum am 65kg si 1.72h sper sa slabesc pana de paste macar 4kg.va pup

    0
    0

  • elena pe 11 Mar 2010, 12:35
    supa de varza da rezultate?

    Buna fetelor! Am 1,64 si 78 de kg si vreau sa slabesc foarte, foarte repede. Am citit si am auzit ca supa de varza face minuni, si m-am gandit sa incerc si eu. O sa tin cu strictete acesta dieta sa va daca in cazul meu va de rezultate, unele persoane se plang ca in cazul lor nu a functionat deloc. Sigur o sa incerc si eu. Succes tuturor!

    0
    0

  • dorina pe 10 Mar 2010, 21:05
    da rezultate?

    Ceau fetelor, văd că sunteți îincrezătoare în supa de varză, așa că o să mă apuc și eu să o țin..deși în prezent sunt la o cură disociată....și mai am de dat jos 3 kg pănă la Paște....vă pup!

    0
    0

  • laura pe 9 Mar 2010, 11:38
    chiar e buna supa de varza

    Buna tuturor!Eu am inceput de astazi aceasta dieta ,insa am o nelamurire:supa trebuie sa iasa mai groasa sau f subtire?Am respectat reteta si am pus apa cat sa le cuprinda insa a iesit densa ,nu ca o supa obisnuita(si e si f buna la gust-mie imi place oricum varza),e bine asa ?Promit sa va tin la curent cu kg pt ca si voi m-ati incurajat f mult cu comentariile voastre.SUCCES TUTUROR

    0
    0

  • andreea pe 8 Mar 2010, 21:57
    e buna supa de varza

    e buna dar trebuie sa ai vointa sa poti sa slabesti................daca vrei ceva neaparat poti sigur .....puppp

    0
    0

  • loredana pe 8 Mar 2010, 18:18
    e bunaaaaaa

    fetelor care va doriti cu adevarat sa slabiti veti reusi....aceasta supa e buna,nu va face nimik rau,nu va lasa-ti batute...si mergeti inainte...trebuie sa aratam bine si sa ne simtim bine in pielea noastra.haide-ti sa fin sanatoase....un om gras e predispus la f multe boli....asa ca inainte cu slabitul.va pup si bafta!!!

    0
    0

  • miha pe 8 Mar 2010, 13:31
    kilogramele astea :(

    buna fetelor.De azi incep si eu dieta cu varza, am 1.63 si 66kg. Sper sa dea rezultate...V-am pupat!

    0
    0

  • gaby70 pe 7 Mar 2010, 14:15
    supa de varza

    buna,azi am inceput cura cu supa de varza,am facut o oala,am mancat o farfurie cu noduri,e oribila,mi-e foameeeeee,acum mai beau o cana de apa plata.ce oi face mai departe nu mai stiu.offff

    0
    0

  • klaudia pe 7 Mar 2010, 13:03
    ooff

    vreau sa slabesc 5 kg..voi incepe de maine....sper sa reusesc....va voi tine la curent..:* id-ul meu este lela4everhappy

    0
    0

  • gaby70 pe 6 Mar 2010, 19:58
    hmmmm

    buna,gata m-am hotarat,de maine mananc supa de varza pana mi-o iesi pe nari,eu am o problema cu greutatea de vreun an,trebuie sa dau jos in jur de 15 kg,nasol nu?numai bine....si o sa va anunt daca am dat ceva jos

    1
    0

  • cecilia pe 4 Mar 2010, 01:22
    dieta

    buna fetelor ma bucur ca v-am gasit aici.am 1,74 si 80 kg.o sa incerc si eu reteta aceasta ,sincer as vrea sa dau jos 10 kg pana la paste.imi doresc sa slabesc pentru ca in august am nunta si vreau sa dau bn in rochie:)).va tin la curent!v-am pupat! .

    0
    0

  • elvira15 pe 3 Mar 2010, 09:49
    supa de varza

    am tinut si eu dieta asta cu supa de varza si este fenomenala am 7 kg in 7 zile dar am tinuto cu strictete ....bafta

    0
    0

  • loredana pe 26 Feb 2010, 18:16
    dieta

    fetelor incep si eu dieta chiar de azi sper sa mearga ca am mare nevoie sa slabesc asa ca ii dau bataie .va scriu peste ceva zile sa va zic cum e si la mine vam pupat .daca vreo una vrea sa vb si pe mes desi intru cand am timp shukarastefanuca e id de mess ok?va astept .pupici

    0
    0

  • georgiana pe 26 Feb 2010, 12:56
    dieta

    loredana nu cred ca are efect laxativ sau cel putin nu la mine,dar cred ca i prea mult pt organismsa mai bei si acele ceaiuri in cele 7 zile de dieta ca si asa nu consumi f multe calorii,parerea mea e sa faci putina miscare.............si succes la slabit

    1
    0

  • georgiana pe 26 Feb 2010, 12:51
    dieta

    a am uitat sa mentionez ca impreuna cu supica am mai mancat si 1 2 feliute de branzica de vaca,si ciorba am acrit o cu sare de lamiie e mult mai comestibila

    0
    0

  • georgiana pe 26 Feb 2010, 12:03
    dieta cu supa de varza

    buna fetelor am postat acum 4 zile mes meu deci sunt in a 4 a zi de dieta si pot spune ca ma simt bine,am tinut dieta asa cum trebuie doar ca in loc de cafea dim eu beau 3 in 1 cu lapte ca nu imi place cafeaua.nu m am cantarit zilele astea pt ca vreau sa vad la sf rezultatele,oricum simt ca deja am dat jos ceva cred ca apa din organism,ca la cata apa beau acum 2-2,5l inainte nu beam nici macar 1l pe zi.va pup o sa v a tin la curent

    0
    0

  • loredana pe 25 Feb 2010, 09:44
    intrebare

    fetelor supa asta da efect laxativ ca eu as vrea sa o incerc dar mai beau si niste ceaiuri care sunt cu efect laxativ si mie frica sa nu dorm in baie dupa acea .hehehe va salut si astept raspuns de la voi.

    0
    0

  • eugenia pe 24 Feb 2010, 15:40
    dieta cu supa de varza

    buna! am 1,67m si 67kg am. Am inceput de ieri dieta cu supa de varza ............vreau sa slabesc 5 kg

    0
    0

  • eugenia pe 24 Feb 2010, 15:39
    dieta

    sa stiti ca eu am 42 ani dar ma simt tanara si e prima oara cand tin o dieta sper sa reusesc!

    0
    0

  • eugenia pe 24 Feb 2010, 15:20
    dieta cu supa de varza

    buna! am 1,67m si 67kg am. Am inceput de ieri dieta cu supa de varza ............vreau sa slabesc 5 kg

    0
    0

  • Miruna pe 24 Feb 2010, 09:28
    dieta cu supa de varza

    Buna, fetelor! Am citit toate comentariile voastre si m-am hotarat...vreau si eu sa incerc aceasta dieta ...nu de maine , nu de saptamana viitoare ci, chiar de astazi!!! Am 1.65 si 61,5 kg. Imi doresc sa slabesc macar 3 kg.Sper sa reusesc!!! Va tin la curent! Va doresc o zi frumoasa! La multi ani de Dragobete!!! Pupici!

    0
    0

  • georgiana pe 23 Feb 2010, 15:22
    dieta

    buna fetelor sunt noua pe aici si chiar ma bucur ca gasesc atatea fete la care aceasta dieta cu supa de varza a functionat.m am hotarat sa o incep si eu de azi,am 170 cm si 75 kg.anul trecut tot cam in aceias perioada m am apucat de o dieta pt ca fara sa mi dau seama usor usor ajunsesem la 82 kg de la 61 62 maxim cat aveam in urma cu vreo 3 ani.cum va spuneam m am apucat de o dieta adica mai bie spus mancam o data pe zi fff putin ,o fiptura de vita sau pui cu ceva salata si multa apa .am tinut o cam o luna jumate si am reusit sa dau jos 10 kg.m am mentinut asa pana acum o luna cand am reluat vechile obiceiuri cu grasimi multe si paine.sper ca cu aceasta dieta sa slabesc vreo 10 12 kg.va pup si o sa va tin la curent

    0
    0

  • georgiana pe 23 Feb 2010, 14:41
    dieta

    buna fetelor sunt noua pe aici si chiar ma bucur ca gasesc atatea fete la care aceasta dieta cu supa de varza a functionat.m am hotarat sa o incep si eu de azi,am 170 cm si 75 kg.anul trecut tot cam in aceias perioada m am apucat de o dieta pt ca fara sa mi dau seama usor usor ajunsesem la 82 kg de la 61 62 maxim cat aveam in urma cu vreo 3 ani.cum va spuneam m am apucat de o dieta adica mai bie spus mancam o data pe zi fff putin ,o fiptura de vita sau pui cu ceva salata si multa apa .am tinut o cam o luna jumate si am reusit sa dau jos 10 kg.m am mentinut asa pana acum o luna cand am reluat vechile obiceiuri cu grasimi multe si paine.sper ca cu aceasta dieta sa slabesc vreo 10 12 kg.va pup si o sa va tin la curent

    0
    0

  • misty pe 22 Feb 2010, 21:50
    de maine, sper

    de o saptamana mananc doar supa de varza si dimineata un ou fiert asta in principiu pentru ca aproape in fiecare zi am mancat cate ceva seara. si de maine sunt hotarata sa mananc dimineata 2 kiwi si apoi doar supa de varza sper sa reusesc. am 1,70 m si 66 kg sper sa ajung macar la la 64 pana la sfarsitulsaptamanii.

    0
    0
Pagina « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod