Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 701-750 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina pe 21 Mai 2010, 12:48
    vai de mine!

    doamne,ce voma ma apucat!mi-a intors stomacul pe dos supa asta!am uitat sa specific ca am o gastrita,posibil ca nu ar trebui sa mai urmez dieta,altfel voi ajunge la urgente!succese la toate fetele care pot s-o tina!

    0
    0

  • Irina pe 21 Mai 2010, 12:41
    mie supa de varza imi provoaca voma

    Buna fetelor,sint la a 2-a zi de dieta,(58kg la 1.63m)nu as zice ca e usor sa o urmez si nu din cauza ca ma tenteaza sa maninc si altceva,ci de aia ca am inceput sa am slabiciuni si greturi.Ieri ca prima zi am mincat doar 2 boluri fiindca in genere nu mi-a fost foame,iar azi foamea mi sa inhibat de tot,nu din cauza supei ci pur si simplu cind ma gindesc la mincare imi vine sa vomit,nustiu din ce cauza,voi cum credeti?

    0
    0

  • Lali pe 20 Mai 2010, 16:01
    buna fetelor

    Oare o sa reusesc?... vreau sa slabesc 10 kg pe care le-am pus dupa nastere. De miine incep cura. O sa va tin la curent.Succes mult la toate.

    0
    0

  • ileana pe 20 Mai 2010, 11:39
    buna fetelor

    de astazi am inceput si eu dieta.sper sa reusesc sa o duc la bun sfirsit.dar am o intrebare pentru cele care au mai tinuto sau care stiu.ma afecteaza in vre-un fel faptul ca fumez si beau cafea?Cafeaua o indulcesc cu zahar brun.

    0
    0

  • selena pe 19 Mai 2010, 16:22
    parerea mea....

    multa bafta ,fiti rele cu voi si cu cei care nu va sprijina ba chiar va ispitesc,asta in sensul bun al cuvantului,important e ce vrem noi nu ce zic ei,,,:)) perseverenta!!!!!!

    0
    0

  • selena pe 19 Mai 2010, 16:19
    parerea mea....

    cred ca cel mai important e ca trebuie mai intai de toate sa constientizam ca cele cateva sau mai multe kilogram pe care le avem in plus nu au fost depuse intr o saptamana,,, si oricum un kg pe saptamana e mult,poate fi luat acest kg drept o realizare.... insa in toate ,,vointa si ambitia st cele care determina rezultatul final,la mine cel putin pana cand nu mi am format o vointa si o ambitie de neclintit nu am avut rezultate niciodata,,,,

    0
    0

  • selena pe 19 Mai 2010, 16:15
    parerea mea....

    buna ziua la toata lumea! de vreo 9 luni de zile m am pus pe treaba in ceea ce priveste modul de viata si ce inseamna pentru noi mancarea.... am reusit sa slabesc asa in jur de 13 kg dar am stagnat la 57 de la 70 (1,63 inaltime) si ma bate gandul sa incep aceasta cura cu supa de varza,dar cred ca cel mai bine e pt mine si pt toata lumea sa plecam la drum pozitive pt ca altfel daca nu lucram si l;a psihic rezultatele se lasa asteptate cu siguranta la gust eu zic ca e buna nu e rea sa nu o poti mmanca sau cum spune lumea ca e oribila eu am mai incercat o data aceasta cura dar nu am avut rezultate insa nu gandeam ca acum

    0
    0

  • mariana pe 19 Mai 2010, 02:04
    dieta cu supa de varza

    buna a slabit cineva cu supa de varza ,fara sa faca efort ?eu am un serici care nu imi permite sa fac miscare sunt soferita pe tir astept raspuns va roggg

    0
    0

  • edy pe 14 Mai 2010, 17:15
    Faimoasa supa

    DE azi m-a apuc si eu de cura spunetimi supa se face doar din varza murata ? ca eu o fac din proaspata .. si apropo daca mananc 3 farfurii pe zi e mult ? cam cate farfurii s-ar recomanda ca nu prea imi vine sa cred aia cu " cat mai multe supe mancate--> cat mai multe kile date jos "

    0
    0

  • Lyzu pe 14 Mai 2010, 13:39
    ADRIANA

    Adriana cu siguranta o sa reusesty..:X... fi ambitioasa !!!! gandeste-te la cum ai aratat inainte si o sa vezi ca o sa reusesti .... mie deja a inceput sa imi placa supa asta:)):)):)).... dupa atata timp :D...:*:*:*...BAFTA !!!

    1
    0

  • Lyzu pe 14 Mai 2010, 13:37
    MIKI ....

    pfff miki eu numa la abdomen scad:O....si nah ..mai vreau si la picioarE:D...mai vreau inca vreo 5 kg sa dau jos...:|....am dat 7 ...:X...BAFTA 22ROR...

    0
    0

  • ADRIANA pe 13 Mai 2010, 20:30
    e greu sa slabesti

    buna tuturor!!!!!!!!inainte sa raman insarcinata aveam 57 kg.dupa???????????offfffff 85 ce sa faci merita tot efortul.acum an 63,dar vreau sa ajung iarasi la greutatea mea.o sa incerc sa urmez si eu aceasta dieta,poate reusesc sper.de felul meu suntt ambitioasa,dar acum e putin aiurea pt k stau numai acasa cu fetita mea iar tentatia e mare.dar o sa reusesc.sunt sigura.asa-i?

    1
    0

  • miki pe 12 Mai 2010, 18:57
    supa de varza

    Imi poate spune cineva daca se poate slabi cu aceasta supa in zona abdomenului? as vrea sa o tin doar 1-2 zile sa slabesc doar 1-2 kg, ca nu s grasa, doar la abdomen mi se pare mie ca ar fi cv in plus. oare sa o incerc???daca imi dereglez organismul/ e posibil dupa 2 zile>? eu oricum nu mananc mult de fel! Pls , o parere!

    0
    0

  • Deea pe 12 Mai 2010, 14:10
    dieta cu supa de varza

    sal.Am 170 si o greutate de 90kg.M-am ingrasat 30kg in timpul sarcinii si nu mai reusesc sa le dau jos. Am incercat mai bine de 5 diete de slabit care nu au dat rezultate auzisem de la o prietena de aceasta miraculoasa supa de varza pe care am inceput-o de app 4zile sincer nu m-am cantarit inca dar astept pana la sf dietei sa vad rezultatele.Va urez bafta si va tin la curent cu rezultatele. BAFTAAAAAAAAAAAAAAA

    0
    0

  • ALINA pe 10 Mai 2010, 16:50
    DIETA CU SUPA DE VARZA

    SALUT.AM CITIT COMENTARIILE VOASTRE SI DE AZI AM INCEPUT SI EU DIETA,SPER SA DEA REZULTATE CA AM MARE NEVOIE SA SLABESC.REVIN MAINE.

    0
    0

  • Lyzu pe 9 Mai 2010, 19:39
    opa...

    Bv Ciprian ;)....sa ai rezultate cat mai mari..si eu am slabit 10 kg;)....dar nu pot sa o mai tzin :D..

    0
    0

  • Cristiana pe 7 Mai 2010, 18:00
    :(

    Ziua 3- suport foarte bine dieta..insa nu am slabit deloc..am fost la aerobic de 2 ori saptamana asta, si s-a lucrat mult pe tonifiere .. probabil mi s-a marit masa musculara..ca altfel nu inteleg.. nu am trisat deloc :(! Oricum nu renunt.. macar imi detoxific organismul:P

    0
    0

  • Ciprian pe 7 Mai 2010, 15:45
    Sper sa dau cat mai mult jos !

    Ziua 4: Dupa ziua a4-a am mai slabit 0.9kg, in total in cele 4 zile am 3.8kg...cred ca dadeam jos si mai mult de 0.9 dar ier am fost la circ si am mancat o punga de popcorn...pe langa asta am mancat un bol de supa si 4 banane...acum am ajuns la ziua mult asteptata...ziua 5...maine va zic daca mai dau ceva jos....bafta tuturor !

    0
    0

  • Cristiana pe 6 Mai 2010, 21:54
    ziua 2

    A fost super ok azi.. am papat pe langa supa si ciupercute la gratar, salata de rosii si castraveti ..fara ulei:)..iar acum am ajuns acasa si am mai papat un bol de supica ..cu lamaie multa e chiar super buna :P ..Revin maine

    0
    0

  • MIGO pe 6 Mai 2010, 18:08
    Prima zi !!!!!!!

    Am citit comentariile referitoare la aceasta dieta si binenteles m-am hotarat sa o urmez si eu. Am 52 de kg, as vrea sa scap de 4 kg si sper ca aceasta dieta sa ma ajute. Din punctul meu de vedere prima zi mi s-a parut super ok, nu mi se pare deloc greu de tinut aceasta dieta. Voi revenii in urmatoarele zile cu detalii despre kg pierdute.

    0
    0

  • Ciprian pe 6 Mai 2010, 13:48
    Sper sa dau cat mai mult jos !

    Ziua 3: Dupa cum am spus in ziua anterioara, m-am cam saturat de varza, deci in ziua 3 nu am mancat deloc supa, ci doua portii de pastai verzi, o para, 4 prune si 3 patratele de ciocolata alba...si bineinteles nu am dat nici maca 10g jos :)) deci am ramas tot la 2.9kg, dar in 3 zile eu zic ca e oke...in cea de a4-a zi o sa mananc supa din nou si sper sa nu mananc mai mult de 3 banane :))

    0
    0

  • Cristiana pe 6 Mai 2010, 13:37
    Supa de varza

    Sunt la a 2 zi... prima a fost groaznica :(.. azi sunt mai ok, mi-am pus si niste lamaie in supa si muuult patrunjel...astept ziua in care pot sa pap si carne :).. Fac si aerobic destul de intens , plus masaj anticelulitic si impachetari.. Pana in iunie tre sa fiu piesa :))))

    1
    0

  • Anca pe 6 Mai 2010, 11:00
    dieta cu supa de varza

    Este ziua numarul 5. Cred ca am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul ca varza e singurul lucru pe care il pot manca...trist , nu? Dar se pare ca da rezultate , cel putin la o apreciere cu ochiul liber , pentru ca inca nu vreau sa ma cantaresc. Fac abuz de kiwi si portocale , dar ma simt bine. As vrea insa sa manac si ceva mai crocant...e destul de grea dieta asta , iti trebuie foarte multa ambitie, dar cel putin se vad rezultatele destul de rapid , si te simti si mai bine. Eu cel putin ma simt mul mai usoara. Daca la sfarsitul saptamanii voi realiza ca am slabit macar 3 kg mai continui , si dupa toate aspectele , se pare ca o voi continua .

    0
    0

  • Ciprian pe 5 Mai 2010, 15:28
    Sper sa dau cat mai mult jos !

    Ziua 2: ma simt destul de oke, am mai dat jos 1.4kg, deci in total in primele doua zile de dieta am dat 2.9kg...in aceasta zi am consumat doua boluri mari de supa, doua salate de rosii cu ceapa verde..si doua napolitane mici...nu m-am putut abtine :)) Maine revin cu detalii despre a3-a zi, dar m-am cam saturat de supa :))

    0
    0

  • Anca pe 5 Mai 2010, 11:14
    dieta cu supa de varza

    Ziua numarul 4. Incep sa ma simt putin nesatisfacuta de mancare. As vrea cu disperare sa manac paine sau putin cascaval. Nu mai zic de faptul ca eu gatesc normal pentru logodnicul meu , si el e genul care manaca bine, numai bunatati...Totusi ma simt bine...in afara de o mica senzatie de foame nu am nici o problema. Cred ca am dat jos ceva kg. Nu stiu sigur pentru ca nu ma cantaresc, dar aparent asa se vede. Sper sa nu fie doar o impresie , dar avand in ca am respectat dieta nu prea am de ce sa cred ca nu e adevarat. Sper sa pot ace fata in continuare acestui regim.

    0
    0

  • Ciprian pe 4 Mai 2010, 13:23
    Sper sa dau cat mai mult jos !

    Am revenit si eu cu impresii dupa prima zi...am dat jos 1.5kg...sunt foarte multumit..pe parcursul intregii zile am mancat doua boluri mari cu supa, doua pere si un kiwi...am consumat aprox 2-2.5 litri de apa si cam asta a fost...sper ca si dupa a2-a zi sa am aceleasi rezultate !

    0
    0

  • elena pe 4 Mai 2010, 13:03
    dieta cu supa de varza

    A 5-a zi de dieta cu supa de varza am respectat strict dieta fara abateri....cert este ca elimini doar apa din organism nu si grasimea nu m-am cantarit doar la sfarsit am sa ma cantaresc durerea de cap si stomac au disparut dp primele 2 zile in rest bine apa plata intre 2.5 si 3 litri pe zi....am sa revin cu detalii.....

    0
    0

  • Anca pe 4 Mai 2010, 11:02
    dieta cu supa de varza

    Buna! A treia zi de dieta. Inca sunt toate bune si frumoase. Nu imi este deloc foame, mereu ma simt satula , dar sa lupti cu pofta e groaznic. Pe zi ce trece supa e tot mai rea la gust. Ajuta foarte mult sa faci in fiecare zi cate o supa , e mai proaspata si iti da senzatia ca e altceva , dar sa stai langa lume care manaca orice e teribil. Partea buna e cam simt bine , ma simt mai usoara. Nu m-am cantarit si nici nu am de gand sa o fac pana la final. Sper sa exista rezultate si sa nu fie doar o senzatie.Ce s-a schimbat e faptul ca ma duc foarte des la baie, voua vi se intampla asta? Sper sa elimin si din grasime , nu sa scap doar de apa din organism. Oricum pentru a 3a zi e inca bine. Sa vedem ce o sa fie de acum incolo. Eu am de gand sa mananc doar varza si fructe saptamana asta si sper sa se vada rezultate.

    0
    0

  • Ciprian pe 3 Mai 2010, 11:27
    Sper sa dau cat mai mult jos !

    O cunostina de a mea a dat jos sapt trecuta 7 kg cu aceasta dieta, de azi m-am hotarat sa tin si eu dieta, sper sa dau jos cat mai mult pentru ca am de unde :)) voi posta zilnic rezultatele ! VA SALUT !

    0
    0

  • Anca pe 3 Mai 2010, 11:20
    dieta cu supa de varza

    Buna! Eu sunt in a doua zi de dieta. Pana acum ma simt foarte bine! Am mancat supa ieri de 3 ori pe zi ( farfurii foarte mari) un mar si o portocala. Am baut foarte multa apa si ,dupa ora 14, 3 cesti de ceai verde. Nu ma simt rau deloc , dimpotriva. Nu ma mai simt balonata si ma simt foarte usoara.Am energie cat cuprinde si sper sa ma tina si astazi starea asta. E groaznic sa nu poti manca ce vrei , mai ales cand cei din jurul tau o fac. Am observat ca atunci cand ma cuprinde pofta de ceva e destul de util sa bei multa apa. In afara de dieta eu fac si de doua ori pe zi la bicicleta. Sper sa dea rezultate dieta. Nu am de gand sa ma cantaresc pana la final.Cele care au terminat dieta poate ne mai spuneti cum a fost si cum s-a incheiat.

    0
    0

  • Elena pe 1 Mai 2010, 11:10
    dieta cu supa de varza

    Buna....de ieri 30 apr 2010 am inceput si eu dieta cu supa de varza pe tot parcursul zilei pana la ora 19 am mancat 6 boluri de supa un mar o portocala si o para....azi de dimineata ora 9 am mancat un bol de supa de varza si o mini sala cu o rosie un castravete mic o ceapa mica fara ulei doar putina sare.....am sa revin cu detalii...parerea mea este ca daca nu trisezi si respecti strict dieta nu ai cum sa nu slabesti....incercati...sa nu uit ieri m-a durut capul si parca am fost putin balonata.....scrie-ti fiecare ce simtiti daca aveti dureri de cap orice informatie e bine venita

    0
    0

  • maria pe 29 Apr 2010, 18:20
    supa de varza

    buna am si eu 2 intrebari supa asta trebuie preparata doar cu varza murata?si daca tin dieta scade si surplusul de pe abdomen?astept raspuns.multumesc

    0
    0

  • dorinamen pe 27 Apr 2010, 21:45
    supa de varza

    buna,am citit comentariile de mai sus si m-au convins sa incep de luni dar problema e ca sunt mai inaintata in virsta si poate o sa am probleme Daca cineva a facuo sa posteze mesaj Eu oricum o incerc si o sa va scriu sincer prin ce am trecut Sper ca totul sa decurga bine.Locuiesc in Atena si vreau sa merg la mare am 80 kg 1,73 si vreo 5kg miar prinde de minune....... va urez suces

    0
    0

  • mariana pe 27 Apr 2010, 17:07
    dieta cu supa de varza

    buna ma intereseaza daca a slabit cineva?astept raspuns

    0
    0

  • mariana pe 27 Apr 2010, 17:07
    dieta cu supa de varza

    buna ma intereseaza daca a slabit cineva?astept raspuns

    0
    0

  • Lyzu pe 26 Apr 2010, 13:15
    ...

    schimb* am vrut sa zic :D... succes 22ror :X...

    0
    0

  • Lyzu pe 26 Apr 2010, 13:14
    din nou ...

    eu o incep de azi :D...din nou !!!....si PROMIT ca nu mananc altceva decat ce scrie aici ..:D...sper :"> !!!:)).....mai vreau 5 kg :D...:X....bafta fetelor !!! APP eu nu pot sa beau atata apa:D...in schib beau ceai verde:D...:|

    0
    0

  • Ancuta pe 25 Apr 2010, 22:03
    :(((

    Buna seara fetelor...vreau sa tin si eu aceasta dieta chiar de maine m-am ingrasat 10 kg sunt foarte dezamagita dar sper sa dea roade aceasta dieta si sa scap asa incet de kg in plus....va pup pe toate si multa bafta:*:*::*:*:*:

    0
    0

  • evele pe 24 Apr 2010, 15:50
    :)

    Buna, si eu sunt noua pe aici. Ce rezultate aveti cu supa de varza? Este chiar asa de miraculoasa?

    0
    0

  • suzana pe 21 Apr 2010, 21:11
    greu:))

    fetelor....se pare k nu am rezistat mai mult de 3 zile......sincer ma doare burta ingrozitor si decat sa mai mananc prostia aia de varza mai bine nu mananc nimic....:))asta e prima oara knd incerc o dieta mai...nesanatoasa daca as putea spune!sunt constienta k nu iti face bine...ok,sunt kg in minus dar cu siguranta le pui imediat....de fapt nu cred k aceasta supa slabeste....pur si simplu elimina apa din organism pt k sincer mergeam din 5 in 5 min la baie!dar eu nu va descurajez!;)bafta in continuare pt cele care mai rezistati....eu nu am mai putut!!!!!!!!!! :)))))))))

    0
    0

  • Lyzu pe 21 Apr 2010, 15:26
    rezultate !

    am trm saptamana si am slabit apx 5 kg:X..sunt multumita:X..o mai incerc dupa 2 zile:*...

    0
    0

  • suzana pe 20 Apr 2010, 13:52
    supa de varza....

    salutare!!si eu sunt noua pe aici......ieri am inceput si eu dieta asta miraculoasa despre care am tot citit pareri si pareri...!am zis sa incerc!de cum am terminat ieri supa de preparat si numai gandul k doar supa de aia(si ceva legume,fructe..etc)am sa tot incghit sapt asta deja imi venea rau:))).....deobicei imi place dar nu in cantitati mari si zile la rand:))......e a doua zi si ma gandesc cat o sa rezist!dar am sa incerc....k doar nu am muncit degeaba la varza aia....ma face pe mine o varza?!eeee...:)))sper sa fie bine...

    0
    0

  • ionut pe 18 Apr 2010, 14:33
    supa de varza.......ce chin....

    de la carne ,cartofi si alte alea.....

    0
    0

  • Mihaela pe 18 Apr 2010, 12:58
    ..

    sunt in prima zi de regim cu supa de varza .. mentzionez k am 60 de kg shy 1.65 vreau sa scap de 5 kg .. sper sa reusesc :X va tzin la curent .. :X

    0
    0

  • Lyzu pe 17 Apr 2010, 14:00
    ...

    sunt in a 4 zi :D am slabit 2,5 kg ...dar nah ...sunt anemica si daca nu mananc si altele cad jos:-j :*...continui :X

    0
    0

  • Mihaela pe 16 Apr 2010, 23:59
    supa de varza

    buna .. sunt noua pe aici .. eu vreau 5 kg sa dau jos , sper sa reusesc :X o sa va tin la curent cu rezultate :*

    0
    0

  • Lyzu pe 15 Apr 2010, 17:13
    ...

    :X:X:X...este a doua zi a mea si nah am slabit 1,5 kg :">...:X:X:X:X.....fetelor ..succes ...eu continui :X

    0
    0

  • magda-loredana pe 14 Apr 2010, 21:57
    supa de varza

    buna,doamnelor,domnisoarelor si nu in ultimul rand domnilor pentru ca si unii barbati ar trebui sa faca diete.uitandu-ma printre dietele postate in internet,am dat peste aceasta miraculoasa dieta"supa de varza".de ce spun miraculoasa,pentru ca citind comantariile facute de catre alte persoane mi se pare un vis sa slabesti 10-12 kg intr-o luna...un vis ce sper ca pentru mine va fi realitate.am mai yinutdiete.in cateva luni am slabit 28 kg...dar cu intreruperi de diete...ultima data am facur regimul lui mayo...da roade doar ca in a 7 -a zi m-am oprit ptr ca ...am slabit 5kg in 5 zile.de maine incep s dieta cu supa de varza...am sa revin sa va spun rezultatele...bafta tuturor!!!!

    0
    0

  • Lyzu pe 13 Apr 2010, 19:33
    oare reusesc ?!

    bunaa...:x...as vrea sa slabesc vreo 14 kg :D... de maine incep aceasta cura..o sa revin cu rezultate ...pozitive sper:X:X:X... succes celor care o mai tin:X...

    0
    0

  • pissyx pe 12 Apr 2010, 10:39
    dieta

    azi nam mancat nimic deoarece am zis ca voi cauta aceasta dieta stiam ca pe acest site o voi gasi pentru ca aici gasesti tot ce ai nevoie va voi anunta intr-o saptamana cum a decurs totul.va multumesc

    0
    0
Pagina « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod