Dieta cu supa de varza

Este dieta in care cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult. Totnu-ti vine sa crezi? E, stai sa afli mai multe. Nu poti manca chiar orice,iar mancarea ta de baza timp de 1 saptamana (atat cat dureaza dieta)va fi supa de varza.

Cum prepari supa de varza?
Alegi cateva cepe potrivite, 2 ardei grasi, 1 varza medie sau 2 mai mici,2 cutii de rosii in bulion, sare si piper dupa gust, 1 cub de knorr,frunza de telina, ardei iute (daca iti place mancarea condimentata)si patrunjel.
Se aseaza toate acestea curatate si taiate intr-o oala cu apa incat sale acopere.
Se fierb 10 minute la foc mare dupa care timp de 2 ore lafoc mic. Se consuma apoi cat mai multa. Tine de foame si este destul degustoasa.

Cum se tine dieta?
Dieta este recomandata a se tine timp de 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.
In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe catde multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija saeviti legumele precum fasolea, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume.
Si bineintels multa supasi apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui cu supa simulta, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care te-aiobisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratarsi multa supa.

Daca simti ca pierzi prea mult din greutate in primele zile, intrerupedieta pentru 2 zile si apoi ia-o de la capat.
Este bine sa nu tii aceasta dieta mai mult de o saptamana.
Daca vreitotusi sa pierzi mai mult de 7 kilograme, poti face o pauza de o saptamanadupa care sa o iei de la capat.

Nu mai ramane decat sa-ti uram mult succes.
 

Comentariile 501-550 din 1049

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • beatrice pe 24 Nov 2010, 16:51
    supa de varza

    maine am o luna de cand tin acest regim, nu ma doare stomacul, nu am ameteli, in schimb am unele pofte, de exemplu de paine neagra si-atunci ieri dimineata mi-am luat la servici o felie de paine neagra,in prima saptamana am slabit 3,5 kg, a 2 a sapt.1,5 kg urmatoarele cate 1 kg.Oscileaza greutatea la sfarsitul saptamanii poate si din cauza carnii.Oricum pt. mine este mai usor sa tin acest regim pt.ca-l am si pe fi-miu aliat in lupta cu kilogramele.Clar ca nu este usor, dar iti pune mintea la contributie sa faci tot felul de combinatii de mancaruri. Bafta multa ,pofte mici si kg putine!

    0
    0

  • lydia pe 24 Nov 2010, 14:44
    supa de varza

    supa are un gust oribil :))))))) dar asta e!!!! si e de-abia prima zi.... :p

    0
    0

  • ana pe 24 Nov 2010, 14:31
    am incercat dieta

    Buna fetelor. Eu am incercat aceasta dieta si am plecat de la 66.9 si am ajuns la 63.5; nu pot spune ca am pierdut 5-7 kg cum recomanda, am dat jos prima data cam 2kg si apoi cantaru incepe sa cam stagneze si am tinut cu strictete dieta, tot ce am luat in plus au fost vitamine pentru ca am ceva probleme cu calciu si am incercat sa o tin 2 saptamani la rad dar nu mai da rezultate. O sa fac o pauza si apoi o sa incerc din nou si va voi spune rezultatul si sper ca de data asta sa pot da jos mai mult de 3 kg. Bafta fetelor!

    2
    0

  • laura pe 24 Nov 2010, 14:22
    dieta

    am inceput de luni dieta si azi,miercuri m-am cantarit si sunt cu1,8 kg mai putin, deci functioneaza mi se pare destul de mult in 2 zile. va tin la curent cu rezultatele in urmatoarele zile

    1
    0

  • bibilica54 pe 24 Nov 2010, 14:02
    ...

    in supa de varza nu trebuie adaugati si 6 morcovi?

    0
    1

  • lydia pe 24 Nov 2010, 09:37
    supa de varza

    de azi incep si eu :P !!!

    0
    0

  • elena pe 22 Nov 2010, 13:13
    supa de varza

    incepand de azi m-am hotarat si eu sa tin aceasta dieta cu supa de varza sper sa am vointa in cele 7 zile de cura si sa rezist pana la finalul ei

    0
    0

  • Je pe 22 Nov 2010, 10:20
    Cura dusa la bun sfarsit :)

    Gata a trecut o saptamana cu ciorba de varza . Am inceput cu 88,7 am terminat cu 84.2 .Eu cred ca e bine dar se putea si mai bine . Am respectat regimul , doar ca nu am baut suficienta apa cred eu . Mai ales in ultimele 2 zile .Nu mi s-a parut greu iar supa/ciorba a fost chiar gustoasa .Mai repet dupa sarbatori o data si sper sa ajung sub 80 kg greutate pe care eu o consider ideala pt mine . Succe

    0
    1

  • njculina müller pe 21 Nov 2010, 09:51
    supa de varza

    buna ,am revenit si eu spre rusinea mea nu am mai tinut cura ,am avut niste probleme si nu am mai respectat ,regulile acestei diete rar de azi am inceput din nou,am deja 2 prietene din rindul vostru ,si ma bucur nespus ca le-am cunoscut putin,sper sa le pot ajuta cu sfaturi si sa aiba noroc,sa slabeasca cat i-si doresc ele.va pup pe toate Nycole. .

    0
    0

  • niculina müller pe 18 Nov 2010, 09:05
    ziua a cincea

    dupa ziua a 5- apot sa spun ca cintarul stagneaza ,oricum am in minus 2kg este ceva ,adevarul este ca am trisat in a 3-a seara am mincat un sendwici nu am mai putut de foame ,acum i-mi pare rau ca l-am mincat atunci .asa cum am promis ,am povestit ca si prietena mea tine cura si, ia a dat 2kg in 2 zile ,iar in a 3-a nici un gram . Am observat ca multe fete scrieti ma apuc de luni sau ma apuc de miine ,dece aminati mereu ,daca sunteti hotarite nu mai lasati sa treaca nici o zi,apucativa acum ,sau imediat.Propunetiva intotdeauna sa slabiti ,mai putin 2-3 kg ,in pasi mici ,nu poti spune trebuie sa dau 15 kgjos imediat,nu exista asa ceva ,.Propunetiva sa slabiti treptat in pasi marunti ,cate 3 kg si pe urma tot asa,va veti amagi singure in speranta ca supa a fost de vina,sau nu stiu cine .NOI suntem de vina ca nu am avut grija ce am mincat ,am dus o viata dezordonata mincand ce am avut pofta! gasitiva un confident, care stiti ca, va va sustine, in tot ce va propuneti sa faceti.De multeori gasiti asa zise prietene care vor ride si vor spune ,ce sa mai slabesti ca esti frumoasa si asa nu? cine te iubeste, te iubeste asa cum eti ,sau multe altele, pe care le-am auzi de multe ori,sunt persoane pe care le plictisim cu subiectul acesta,pentru ca, nu sunt in pielea noastra, sa stie cum este,dar este plina aceasta pagina de fete si baieti ca noi,sa ne unim si sa fim alaturi uni de ceilalti,va pup cu drag nycol!

    1
    0

  • andra pe 17 Nov 2010, 20:22
    supica de varza

    buna fetelor. mama mea a tinut aceasta dieta in urma cu ceva timp si a slabit cam 5 kg in 7 zile. asa ca m-am ambitionat si eu si am inceput aceasta cura. am pregatit supa ca si in reteta am dat-o prin blender si am facut-o ca o supa crema si o tin dupa mine toata ziua in sticle de jumatate de kg. beau cam un litru pe zii plus apa si pe langa fructe , legume in functie de ce indica ziua de regim. am slabit 6 kg in 7 zile si mai tin regimul inca 3 zile. mi-a fost pofta de dulce dar mi-am luat de la plafar niste batoane proteice care inlocuiesc o masa contin fibre sanatoase si sunt indulcite cu fructoza care nu ingasa dar potoleste pofta de dulce. in rest am respectat regimul. acest regim mama il stie de la un doctor cardiolog care foloseste acest regim pentru bolnavii supraponderalii inainte de o operatie (dupa cum stiti nu e bine sa fii grasut cand faci o operatie asa ca acest regim ii ajuta sa elimine kg in plus).tot acest doctor spune ca daca te lesina stomaul rau poti consuma la discretie un ou fiert tare , un iaurt , o friptura la gratar (nu poate odata ci separat intr-o zii un ou , alta zii un iaurt intelegeti voi ). eu va urez succes si va doresc sa nu trisati. oricum la plafar exista biscuti dietetici , gem dietetic , ciocolata dietetica si toate cele asa ca decat sa scapati in milka si poiana mai bine dati un pic mai mult si luati ceva fara calorii ca atunci cand va este pofta sa puteti manca un cubulet de ciocolata fara frica. va pup si tinem legatura pe acest forum.

    1
    0

  • niculina müller pe 17 Nov 2010, 17:58
    supa de varza

    salut ,am revenit,cu noi detalii,azi este a 4-a zi de cand am inceput am dat 2kg jos ,nu am tinut strict aceasta dieta dar functioneaza si asa,am mai trisat cate putin ,am avut cam 2 zile, dureri de cap, nu tare dar constantein rest sa vedem cat a slabit prietena mea ,dupa doar 2 zile,vine si se cantareste la mine deseara si va scriu miine mai multe,va pupici pe toate si bafta la cele care o tin!!!!!!!!!!!!!!

    0
    1

  • niculina müller pe 16 Nov 2010, 09:00
    supa de varza dupa 3 zile

    dragele mele confidente,am trecut cu bine si de a 3-azi ,am mai dat jos inca 400g,in total 1,600kg,nu am respectat chiar cum scrie in dieta ,am facut propria dieta si vad ca da rezultate,am sa va mai scriu si maine dimi pupici,cine vrea sa vb id-ul meu este nycole35

    0
    0

  • niculina müller pe 15 Nov 2010, 13:20
    supa de varza

    buna asa cum am promis,am revenit cu detalii,azi este a 3 -zi de cand am inceput, sa tin cura, cu supa de varza.am dat jos 1,2 kg,deci in 2 zile este ceva nu?atita timp cit sunt in minus ,ma bucur ca mai sunt fete ca mine care urmeaza aceste sfaturi.Ne incurajam una pe cealalta si totul este ok.De mentinut nu stiu cum o sa ma mentin ,dupa ce voi slabi dar, sunt constienta ca, va trebui sa calculez toate caloriile inainte de a baga ceva in gura.

    0
    0

  • gety pe 14 Nov 2010, 21:43
    prima zi maine

    buna,am 1,62 si 65kg...sicred ca voi reusi sa slabesc ,dar dupa ce tinem aeasta cura cum ne mentinem?

    1
    0

  • niculina müller pe 14 Nov 2010, 09:36
    supa de varza

    buna fetelor,am inceput si eu din nou,cura de slabire cu supa de varza,am 1,62si 94kg,cam mult pentru mine.am dupa 1 zi minus 600g,acesta cura am mai tinuto si anul trcut cu strictete si in 7zile am pierdut 3kg,acum am sa ma tin de ea ,deoarece vad canu sunt singura care sufere pe acest subiect.Am fost mereu singura si nu aveam p enimeni care sa-mi fie alaturi ,pana am descoperit aceasta pagina,ma bucur sa fiu alaturi de voi si succes in continuare la cat mai multe kg pierdute!

    1
    0

  • Nicole pe 12 Nov 2010, 14:17
    inceputul..

    Hellau:) Astazi am inceput si eu dieta,insa putin schimbata.Cand vad ca nu sunt singura care tine aceasta dieta,ma simt mai motivata.Eu am 1,67cm si 62 kg.Oricate kg as da jos,atata timp cat sunt in minus,e de bine,mai ales ca nu mi se pare gretoasa supa.Va pup,bafta celor care au inceput lupta cu kg !!

    0
    2

  • nycole pe 12 Nov 2010, 11:18
    supa de varza

    buna fetelor ,am tinut si eu cura si am slabit cu supa de varza si am slabit 3 kg intr-o saptamina.acum o sa incerc din nou,o sa va mai scriu,

    0
    0

  • roxy pe 30 Oct 2010, 15:31
    supa de varza

    ma inceput si eu aceasta dieta sper sa slabesc am 1,63m sh 78 kg sh trebuie sa slabesc dac vrety sa vb id:roxxy_cioxxy

    0
    0

  • Florenta pe 29 Oct 2010, 11:05
    Supa de varza

    Azi am inceput si eu sa tin aceasta dieta si sper sa fie eficienta! Sunt disperata trb sa skp de vreo 15 kg si numai stiu ce sa fac:-t sper sa aiba un efect! Va pup:*

    0
    0

  • Elenus7 pe 24 Oct 2010, 16:29
    Mult succes celor care incep dieta

    Eu am tinut 2 saptamani,prima saptamana exact cum scrie in dieta apoi a doua saptamana cu mici abateri.Partea buna e ca aceasta dieta m-a invatat sa mananc mult mai putin.Nu-mi interzic aproape nimic insa acum doar gust alimentele preferate(care ingrasa mult) :doar o feliuta de branza ,doar una de salam etc.La fel cu dulciurile :foarte putin din toate.In ultimele 2 saptamani daca am mancat 1 jumatate de kg de paine e mult.Nu banane ,nu struguri,nu grasimi.Doar ulei de masline max.1 lingura pe zi.Si slabesc pe zi ce trece.Sunt multumita!

    1
    0

  • luckygirl pe 24 Oct 2010, 16:09
    cura de slabire cu supa de varza

    mm..suna interesant sa poti slabi asa usor cu dieta asta mai ales intr`un timp atat de scurt..am 1.62 inaltime si aveam 72kg..am slabit pana la 59kg renuntand la fast`food si dulciuri dar as vrea sa ajung la 50kg..de maine incep si eu dieta asta sa vad daca functioneaza,mai ales ca in ultimele 2 luni nu am mai slabit deloc indiferent ce am mancat ! succes tuturor ^-^

    1
    0

  • cristina pe 20 Oct 2010, 12:28
    unde gasesc?

    unde gasesc sa downladez sau sa vizualizez aerobic cu leslie sansone{scz dar nu-mi mere capsol la tastatura} ? astept un raspuns si multumesc anticipat.

    0
    1

  • coca pe 20 Oct 2010, 12:14
    un inceput

    ieri mi-am pregatit supa de varza si astazi am inceput si eu dieta,sper sa reusesc,imi doresc mult sa scap de kg.in plus.Voi incerca sa fac si un pic de sport si sa vad ce o iesi,va pup si ma bucur sa va citesc parerile.

    0
    0

  • cristina pe 20 Oct 2010, 11:57
    vreau sa slabesc

    buna, am citit si eu comentariile si sugestile voastre si as vrea sa incerc si eu minunata cura de slabire, tinand sa va spun ca am 30 de ani si vreo 83 de kg.nu am tinut niciodata o cura de slabire, tot timpul m-am complacut cu kg pe care le-am luat motivandu-ma singura ca am nascut la o varsta mai frageda adica la 19 ani si de aia m-am ingrasat, dar nu de arunci am luat in greutate, in greutate am luat dupa ce am nascut a doua oara la 25 de ani, de atunci am inceput sa iau in greutate,si oricat am incercat sa nu maninc seara nu m-am putu abtine,dar acum daca vad ceva rezultate dupa 1-2 zile sa ma pot abtine. o sa incep cura de maine si sper sa dea rezultate, o sa revin cu inf.

    0
    0

  • Madalina pe 19 Oct 2010, 22:32
    Cantarul

    Buna. Probabil ca majoritatea dintre voi shtiu ca intotdeauna intr-o cura drastica cum e aceasta, daca va cantariti a doua zi dimineata, ati slabit deja un kg. Acela este cel mai usor kg care se poate da jos dar, din nefericire, dieta nu are acelasi efect in fiecare zi. Incepand din a doua zi kg se pierd mai greu, dar se pierd. Nu va descurajati! Eu cred ca daca o tinem cu consistenta in jur de doua saptamani una dupa alta, putem sa slabim undeva pe la 5 kg, chiar mai mult, in functie de organism, de varsta si de cate diete am mai tinut inainte. FITI OPTIMISTE!!!!

    0
    0

  • Madalina pe 19 Oct 2010, 22:22
    Ce fructe?

    Buna! Acum tin si eu cura, dupa ce am mai tinut nu shtiu cate inainte... Intrebarea mea este ce fructe se mananca? Inteleg ca nu banane, dar poti manca struguri, pere, piersici, prune? Toate au zahar si calorii in ele... Sau mancam numai cu calorii negative (ananas, mere, portocale, mango etc.) De asemenea toate soiurile de pepeni au foarte putine calorii (25-35 kcal la suta de grame).

    0
    0

  • Rapsodie pe 16 Oct 2010, 14:33
    ?

    Poti sa mananci numai zeama,adica sa renunti la mancatul legumelor din supa?are acelasi efect?stiti cumva?

    0
    0

  • Elenus7 pe 16 Oct 2010, 12:45
    SUPER MULTUMITA

    Am inceput o noua saptamana de dieta.Pana acum am slabit 3 kg.Eu zic ca-i ok!

    0
    0

  • Kamessytta pe 11 Oct 2010, 13:31
    rectific

    Aerobic cu Leslie Sansone!Scuze!

    0
    0

  • Kamessytta pe 11 Oct 2010, 13:25
    Cititi:

    Este adevarat ca cea mai buna dieta este miscarea.Nu neaparat sport dar miscare.Am lucrat in tara intr-o firma si aveam biroul la parter dar eram obligata zilnic sa urc trei etaje cam de 50 de ori pe zi cel putin.In plus numai 3 ore lucram la birou in rest aveam munca de teren.In acel timp aratam foarte bine si mancam orice, chiar si paine cu untura sau slanina cu ceapa, nu mai zic de dulciuri.Am plecat din tara acum o jumatate de an timp in care nu mi-am gasit inca servici caci invat inca limba acestei tari, din cauza ca sunt foarte stresata ca nu mai am job si din cauza ca nu mai fac miscare mai de loc decat prin casa treaba m-am ingrasat cu 20 de kg.Nici hainele pe care le-am luat cu mine in valiza nu ma mai incap.Acum cateva luni am tinut aceasta dieta si in plus am facut acasa aerobic cu programul WALK a lui Leslie Samson.Am dat jos intr-o saptamana exact 7kg.Dar stiti cum suntem noi, ne vedem mai slabe gata renuntam.Si am inceput sa mananc apoi iar orice si nu am mai facut aerobic.Deci aceasta dieta este chiar minunata daca te tii si faci si putin sport sau miscare de orice fel.Insa dupa dieta neaparat nu incepeti sa mancati orice.In primul rand socati organismul, multe dintre voi poate nu stiti ca sunteti foarte tinere si nu aveti copii.Asa cum la bebelusi li se introduce mancarea rand pe rand cate putin asa si noi dupa dieta nu trebuie sa incepem cu pizza, cartofi prajiti, shaorma, dulciuri etc.In plus ar trebui sa mancam disociat toata viata deci nu cartofi cu carne sau carne cu paine etc.Dar na....e cam greu.Se spune ca poti manca orice dar sa nu te saturi niciodata.Deci mananci ca sa nu mori de foame dar niciodata sa nu mananci pana simti ca te-ai saturat.Si nimic inainte cu trei ore de a te culca.Am citit comentarii de genul ca faci ulcer.Nu ai cum sa faci ulcer atata timp cat dai stomacului sa lucreze.Ulcer faci daca se freaca peretii stomacului in gol si acidul din stomac nu are ce arde ce digera.In dieta asta avem de toate intr-o saptamana, eu nu am facut nici ulcer nici anemie si ma simteam dupa vreo 3 zile atat de bine si de usoara, nu pentru ca am slabit ci pentru ca nu mai eram ghiftuita cum se spune.Zicea cineva ca mergea din cinci in cinci minute la baie...pai da pentru ca aceasta dieta este de fapt un program de detoxifiere a organismului.Dai afara din tine toxinele.Suntem foarte curati pe dinafara, ne spalam ne cremuim ne parfumam dar daca dati pe google colon cleanse si vedeti ce avem in noi nu va mai vine sa mancati nimic.Deci in pofida comentariilor rautacioase spun ca dieta este foarte buna daca aveti ambitie si putin aerobic cu Leslie Samson la voi acasa.Eu astazi am inceput din nou si promit solemn ca nu mai fac greseala sa incalc regulile vietii.Celor care va angrenati in acest program va urez bafta si multa vointa.

    0
    0

  • Elenus7 pe 11 Oct 2010, 10:17
    Adoua zi

    Dupa a doua zi m-am cantarit si am cu 2 kg mai putin! Super tare!

    1
    0

  • Elenus7 pe 10 Oct 2010, 17:10
    EXCELENT

    -1 kg O.K. SUNT MULTUMITA

    1
    0

  • Elenus7 pe 9 Oct 2010, 22:18
    PRIMA ZI

    Am inceput azi cura ,am mancat doar supa de varza ,pepene galben,nectarine si mere.Am baut ceai si cafea fara zahar.La trezire am luat saruri minerale (12 saruri:calcium fluoratum,calcium phosphoricum,ferrum phosphoricum,kalium,magnesium,natrium,silicea......) carema ajuta sa rezist mai bine acestei cure.N-am avut dureri de cap,ameteli .Maine dimineata ma cantaresc sa vad cat am dat jos.Mult succes si voua.

    0
    0

  • liliana pe 9 Oct 2010, 14:11
    despre cura cu varza

    stiu pe cineva care a slabit ingrozitor timp de 3 saptamani .m-am intalnit cu ea si i-am cerut reteta caci si eu as vrea sa arat ca ea, mai ales ca era destul de plinuta. mi-a raspuns simplu ;cura cu supa de varza. mi-a marturisit ca cheltuise destui bani pe multe pastile si care nu avusesera nici un efect dar trebuie vointa mai ales cand tentatia de dulce exista .cred ca voi avea destula vointa sa incerc si eu ,mai ales ca ea mi-a

    0
    0

  • Elenus7 pe 8 Oct 2010, 17:26
    Fetelor supa asta chiar ajuta sa slabiti!!!

    Am in fata o foaie cu reteta ,data de un medic (medicina interna) de la o clinica din Lugano .Dieta aceasta se numeste dieta de 7 zile si este folosita pentru bolnavii de inima obezi care trebuie sa piarda in greutate rapid inaintea unei operatii. Ingredientele principale sunt:6 morcovi,6 cepe mari,1 kg rosii decojite sau suc de rosii,1jum kg fasole verde,2 ardei grasi(verzi)200 g telina,3 cuburi de concentrat de legume Maggi,Knorr(eu am pus concentrat de pui-sa fie mai buna) se toaca toate si se fierb 2 ore .La sfarsit se pune sucul de rosii si se mai fierbe 5-10 min. FARA PAINE,ALCOOL SI BAUTURI CARBOGAZOASE.Prima zi:supa cat de multa+fructe(interzise bananele). Ceai + cafea fara zahar si apa cat de multa.A doua zi:Doar legume(stai departe de porumb,mazare si fasole uscata).Cata supa poti!!! Seara premiaza-te cu un cartof mare la cuptor si o lingurita de ulei de masline peste el.A treia zi:supa ,fructe +legume.A patra zi:banane + lapte degresat:3 banane+lapte la discretie+supa.Laptele si bananele au o mare cantitate de calorii insa in aceasta zi ai nevoie de potasiu,carbohidrati proteine si calciu pentru a diminua pofte de dulciuri. A cincea zi:carne+ rosii:400g carne la gratar+6 rosii,incearca sa bei cel putin 6 pahare de apa pentru a elimina acidul uric din corp.Mananca supa macar o data pe zi.A sasea zi:carne +legume:supa si 3 fripturi la gratarplus legume cu frunza verde.NU CARTOFI! A saptea zi:orez integral+ suc de fructe natural fara zahar+legume.Supa si orez cat vrei. La sfarsitul curei poti slabi DACA NU AI TRISAT ABSOLUT DELOC pana la 4-5 kg.Se face o pauza dupa o cura de 7 zile apoi se poate reincepe.Pauza de 2 zile.Sper sa va fie de folos fetelor.Pentru mine a fost unica dieta care a functionat si care m-a facut sa nu simt foamea aia de lup care te apuca atunci cand tii regim.Va doresc mult succes tuturor.Daca v-a ajutat poate imi trimiteti si un mesaj la best_choice38@yahoo.com.

    4
    0

  • mihaela pe 8 Oct 2010, 15:24
    cura de slabire cu supa de varza

    buna . este cam mult 800g carne eu am mancat 200g si este k.

    1
    0

  • mucia pe 7 Oct 2010, 21:52
    despre cura

    a cincea zi puna ca poti sa mananci 800g de carne,e foarte mult,nu vi se pare?

    0
    0

  • viki pe 7 Oct 2010, 10:37
    1 zi

    salut fetelor... de astazi incep.. am de dat jos macar vreo 6 kg, sper sa reusesc...faptul este ca nu am mai tinut pina acum vreo dieta. Acum am 58 kg,inaltime de 152cm... am sa ma cintaresc peste o zi... Bafta tuturor

    0
    0

  • viki pe 6 Oct 2010, 15:35
    :)

    buna fetelor... mati convins, de miine incep si eu aceasta cura minunata...daca da rezultate va tin la curent... Sper sa reusesc

    0
    0

  • georgina pe 6 Oct 2010, 03:04
    super cool dieta!!!!merita

    am tinut dieta timp de 5sap si am slabit aproape 12 kg!!!!!nu am ametit deloc atata timp cat respecti regimul si nu te infometezi merge!!!!!!!prima sap e greu dupa care te obisnuiesti!!!!atentie dupa ce iesiti din regim!!!!ca si alte regimuri trebuie sa te abti de la bengy food!!!!!!!!!!!ps nu se face ulcer!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • ceciliacici pe 3 Oct 2010, 14:47
    :D

    buna fetelor ! de maine incep si eu cura..am ceva de dat jos, cel putin 7 kg pt inceput :). Eu am mai incercat cura dar nu am reusit sa o tin mai mult de 2-3 zile deoarece am avut o perioda f ocupata in care nu dadeam prea mult p acasa si astfel am cazut usor prada tentatiilor. Acum sunt hotarata sa tin cura mai mult k oricand, mie imi place si f mult ciorbica de varza, e drept k eu stiu alta reteta ; mi se pare aiurea sa le pui pe toate odata si sa le fierbi 2 ore, nush ce iese :)). eu o fac cum m-a invatat mama k se face o ciorba cum se pun legumele p rand etc, nu pun ceva in plus doar k o prepar altfel si iese f buna. Abia astept.. o sapt trece repede, revin cu vesti :D.

    1
    0

  • Mady pe 2 Oct 2010, 14:53
    dieta cu spa de varza

    Fetelor, am inceput acest regim saptamana aceasta, mai exact de miercuri. Sunt foarte multumita; am reusit sa dau jos 3,8 kg. Stiu ca este foarte mult si ca, bineinteles trebuie sa am grija in momentul in care o voi intrerupe, dar ma simt extraordinar de bine. Obiectivul meu este sa scap de 10 kg, avand o inaltime de 1.76 cm si in momentul de fata 78,5 kg. Pe langa aceasta dieta am consumat si 2-3 cani de ceai verde cu zeama de la lamaie, iar seara dupa ora 22, cand simteam senzatia de foame m-am "pacalit" cu o cana de ceai de tei. Va recomand sa nu consumati ceaiul verde spre seara pentru ca va va crea o stare de agitatie si nu veti putea dormi linistite. Am de gand sa nu ma las de data asta, avand multe alte tentative nereusite din lipsa motivatiei. Sper sa va fie de folos marturisirea mea. Multa bafta tuturor si , fetelor, IUBITI-VA, respectati-va pe voi inseva. Va pup si promit sa revin cu vesti. Un week-end placut va urez!

    0
    0

  • miha pe 1 Oct 2010, 18:29
    id

    fetelor care ati incercat reteta dati ad la id meu miha_mihaela2149.....sa vb......va rog

    0
    0

  • miha pe 1 Oct 2010, 18:15
    supa de varza

    buna.....deci vreau sa slabesc 10 kg si numai stiu cum....aceasta dieta da rezultate?fetelor va rog ajutati-ma......am 21 de ani si 64 de kg...cam mult dar nu gasesc nicio dieta.......ma pute-ti ajuta....imi pute-ti raspunde?

    0
    0

  • Elenus7 pe 30 Sep 2010, 20:08
    Pentru ceciliacici

    Ai dreptate cecilia, nu faci ulcer de la dieta asta! Ca eu m-am ingrasat iar, e vina mea,na,asta e,acum trag consecintele! Ca am fost in tara in concediu( eu nu stau in Romania) si dai cu de toate.... Si-acum trag sa scap de sunculite. Da dieta asta chiar e buna,fetelor!

    0
    0

  • ceciliacici pe 30 Sep 2010, 16:48
    :)

    nu ai frate cum sa faci ulcer k nu e ca si cum ai sta nemancata..pe langa ciorba de varza pe care poti sa o mananci la discretie in fiecare zi sunt si alte alimente pe care poti sa le consumi..fructe ,legume etc. poate nu e sanatos k slabesti prea brusc, asta depinde si de organism; tocmai de aceea nu este recomandata decat o sapt. dupa incheierea curei ar fi ideal sa incerci sa te mentii.. si sa incerci sa faci makar un pik de sport pt k nu exista cura minune sa te scape de 5 kg intr-o sapt si imedit dupt dupa poti sa incepi sa faci iar abuz de mancare si nu o sa se puna :)

    0
    0

  • Elenus7 pe 29 Sep 2010, 23:02
    +3kg

    Am tinut si eu cura ,eram super multumita ,dar apoi am inceput sa mananc iar aiurea si acum am 3kg in plus! Dar ma apuc iar de un regim cu legume si fructe cat mai multe.Va anunt pe parcurs daca mai dau jos ceva.Va pup si mult succes celor care tin cura!

    0
    0

  • Brigita pe 29 Sep 2010, 13:16
    NU ESTE SANATOASA!

    Fetelor aceasta dieta isi facetreaba doar pe moment...dupa ce renuntati la ea luati in greutate.Riscati sa va imbolnaviti si sa va dati stomakul peste cap!Mai bine aveti 2 kg in plus decat sa aveti ulcer.Va recomand ceaiul Sveltaflor e de la fares si e f ieftin.Are un gust bun..e 100% natural si poti manca ce vrei la orice ora.Incercati-l

    0
    0

  • Otilia pe 27 Sep 2010, 19:17
    + 1 kg

    dupa o saptamana am pus 1 kg la loc si n-am mancat f mult.m-am abtinut de la multe si totusi...

    0
    0
Pagina « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod