Dietă. 5 alimente interzise la cină dacă vrei să slăbeşti

Pizza, fast-food-ul, sucurile şi prăjiturile nu au ce să caute în meniul de seară. Descoperă ce nu trebuie să mănânci când ţii regim!
Micul dejun trebuie să fie copios şi nu trebuie să-l sari niciodată când eşti la dietă. La fel de importantă este şi masa de prânz, la care trebuie să optezi pentru carne slabă/fasole boabe/năut alături de o salată mare de crudităţi. Dacă ai început ziua cum trebuie şi ai avut grijă la tot ceea ce mănânci pe parcursul ei, de îndată ce vine seara parcă te apucă toate poftele nebune de cele mai nesănătoase alimente.

Acestea sunt cele care-ţi sabotează dieta şi este de preferat să le eviţi în special seara, deoarece nivelul tău de activitate scade şi riscul de depunere a grăsimilor este inevitabil.

Iată ce nu trebuie să incluzi în meniul tău seara:

1.
Pizza


Dacă reuşeşti să te limitezi la o bucată atunci nu este nicio problemă, însă tocmai aceasta este problema cu pizza - nu te mai poţi opri din mâncat. Prin urmare, este de preferat să eviţi acest fel de mâncare seara, deoarece de regulă are o mulţime de ingrediente destul de grase şi cu un aport caloric ridicat.


2. Fast-food

Cea mai neinspirată alegere pe care o poţi face seara. Aceste prăjeli şi alimente au un conţinut caloric foarte ridicat şi nu îţi asigură absolut niciun nutrient.
Aşadar, dacă tot pofteşti ceva nesănătos, mai bine gustă ceva în timpul zilei, când eşti în mişcare!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod