Beneficiile ceaiului verde in curele de slabire

Ai la indemana multe metode de a slabi... Unii prefera sa calculeze fiecare aliment in parte, altii se bazeaza mai mult pe ajutor aditional cum ar fi suplimentele nutritionale sau vitaminele.
Insa, nu trebuie neglijata nici proprietatea ceaiului verde de a te ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus. Un consum adecvat de ceai verde poate avea efecte deosebit de benefice atat asupra siluetei tale, cat si asupra sanatatii organismului.

Aceste beneficii aduse de ceaiul verde in curele de slabire si in vindecarea organismului au fost recunoscute acum sute de ani in tari precum India si China.


Beneficiile ceaiului verde asupra sanatatii

  • reduce nivelul colesterolului din sange, precum si numarul trigliceridelor;
  • creste nivelul colesterolului "bun" (HDL);
  • intareste sistemul imunitar;
  • stimuleaza scaderea in greutate;
  • contine agenti anticancerigeni, intalniti si in ceaiul negru;
  • are actiune antioxidanta;
  • este de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si E.

Studiile ar aratat ca o scadere vizibila in greutate (aproximativ 2,5 kg) este posibila numai printr-un consum regulat de 1 ceasca/zilnic timp de un an de zile.



Pot sa folosesc zaharul sau indulcitorii?

Pentru a obtine rezultate nu este indicat sa indulcesti ceaiul verde cu zahar sau miere de albine. Daca urmaresti sa slabesti cu ajutorul ceaiului verde, mai bine apeleaza la indulcitorii articiali.


Cat ceai verde este sanatos sa consumi?

Consumat cu moderatie nu are efecte secundare. Insa, un incepator s-ar putea confrunta cu insomnie si stare de agitatie care vor disparea pe masura ce organismul se obisnuieste cu ceaiul verde.

In plus, depinde si de persoana care iti face recomandarea.
De exemplu, medicii homeopati chinezi sunt de parere ca 10 cesti de ceai verde nu dauneaza cu nimic sanatatii. In schimb, alti experti in sanatate sustin ca 2-3 cesti sunt mai mult decat suficiente pentru organism.
 

Comentariile 51-62 din 62

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dany pe 12 Feb 2008, 22:00
    Ceaiul verde

    As vrea sa intreb daca eu sufar de gastrita hiperacida pot sa consum ceai verde? Nu am baut niciodata dar as vrea sa consum pentru ca am probleme cu balonarea si constipatia. Ajuta in acest sens ceaiul verde?

    1
    0

  • Andreea pe 16 Iul 2007, 01:22
    ceai verde

    Intr-adevar,ceaiul verde este bun in cura de slabire,spun din experienta.Am tinut 3 luni de zile o cura si am baut ceai verde,am slabit 12 kilograme.Acum mananc cat vreau,ce vreau si la ce ora vreau,dar datorita ceaiului verde am reusit sa-mi mentin greutatea.

    1
    0

  • alina rusu pe 24 Mai 2007, 19:34
    gelule de ceai verde

    e o metoda mai simpla si mai eficienta de a consuma regulat ceai verde

    0
    0

  • anamaria pe 23 Mai 2007, 18:08
    hmmm

    stati mai un pic ... cred ca eu inteleg gresit . Eu cand zic ceai verde , ma refer la ceaiul ala chinezesc care te ajuta sa mergi la baie , dar din toate comentariile de mai sus bag de seama ca este vorba de ceaiul ala care inlocuieste cafeaua. Este totusi vreo diferenta ? :)))

    0
    0

  • ana dragomir pe 18 Mai 2007, 17:53
    intrebare

    Ce parere aveti despre gelulele de ceai verde?

    0
    0

  • adriana pe 17 Mai 2007, 21:37
    cura de slabire

    sint in tratament cu tamoxifen ptr neoplasm mamar tratat cu citostatice si cobalt. am pus in greutate in ultimul an [de cind iau tamoxifen ] 4 kg. vreau sa revin la greutatea anterioara[=67kg ] .

    0
    0

  • laly_dol pe 16 Mai 2007, 11:07
    ceai verde

    eu beau 2 cani de caei verde pe zi si chiar este eficient

    0
    0

  • DUMITRU NICOLETA pe 15 Mai 2007, 15:58
    leta34@yahoo.com

    este adevarat ca ceaiul verde nu trebuie baut dupa ora 18?

    0
    0

  • Tatiana pe 15 Mai 2007, 13:39
    Despre ceaiul verde...

    Sunt o mare consumatoare de ceai verde...iar combinat cu iasomie este o placere rupta din rai. Nustiu cit de mult ajuta la slabit, dar cert este ca starea de bine nu va va lipsi.

    0
    0

  • elena pe 14 Mai 2007, 19:57
    reactii adverse,,Ceai Verde,,

    Am servit ceai verde o perioada de 1 luna de zile, fara al indulci, dar sincer nu l-as recomanda ptr ca am avut probleme de sanatate, dureri groaznice de stomac la o perioada de 2 saptamani, in prima faza nu mi-am dat seama, inlocuia foarte bine cafeaua , eram multumita ca nu mai servesc cafea, dar rezultatul a fost dezamagitor, am ajuns la medic cu dureri abdominale, urmand tratament medicamentos. Fiecare cu organismu lui, asta e.

    0
    0

  • iulia_bn pe 14 Mai 2007, 16:41
    e foarte eficient

    Eu beau cate 2 cani de ceai verde antiadipos/zi si poat sa spun ca da rezultate destul de rapide.Este foarte recomandat in curele de slabire precum si persoanele afectate de retentie de apa si de asemenea in problemele digestive cum ar fi constipatia, pe mine ma ajuta foarte mult.Incercati-l cu incredere!

    0
    0

  • angela antal pe 10 Mai 2007, 14:13
    Daca....

    Daca dimineata voi bea pe stomacul gol,in loc de apa calda cu lamaie,un pahar mare de ceai verde neindulcit,voi mai putea conduce masina sau voi fi agitata.Va multumesc.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod