Abdomenul perfect cu Pilates

Pilates este o metoda de antrenament creata acum mai bine de 90 de ani de catre Joseph Pilates. Esenta exercitiilor este cresterea graduala, constanta, a dificultatii acestora. Se respecta astfel rezistenta individuala, fara a impune eforturi excesive. Vei dobandi tonus muscular, iti vei remodela forma feselor si vei descoperi ca poti avea un abdomen plat si poti corecta anumite probleme ale coloanei vertebrale. Ai nevoie doar de o saltea de gimnastica si perseverenta.

Metoda Pilates se bazeaza pe trei concepte, care stau la baza tuturor exercitiilor. Primul lucru pe care trebuie sa il inveti este respiratia si postura corecta. Inspiri pe nas si expiri pe gura. Ritmul trebuie sa fie constant, intotdeauna corelat cu miscarea. Este foarte important sa executi exercitiile corect. Trebuie sa incordezi usor abdomenul, indreptand spatele. Relaxeaza umerii si impinge bazinul usor in fata, prin incordarea feselor.

In al doilea rand, exercitiile pentru zona abdominala se executa cu spatele si abdomenul bine incordate. Vei alterna mereu repetari scurte si rapide cu miscari lente si concentrate. Spatele trebuie mentinut drept si barbia scoasa din piept pentru a respira corect.

Nu in ultimul rand, exercitiile pentru picioare si zona pelviana trebuie executate intotdeauna cu fesele usor incordate. Vei mentine astfel coloana vertebrala intr-o pozitie neutra.

Respectand aceste principii, Pilates a evoluat in directii foarte diferite - de la o serie de exercitii de intretinere si remodelare corporala, la o forma de vindecare a leziunilor coloanei vertebrale, de la programe de sport pentru gravide, la programe de ameliorare a artritei.

Ca metoda dedicata remodelarii corporale, am impartit exercitiile de Pilates in patru categorii, in functie de obiectivele urmarite:

Pilates pentru abdomen - exercitii dedicate tonifierii abdomenului si a taliei. Vei scapa de grasimea din jurul taliei rapid si vei obtine un abdomen plat si ferm.
Pilates pentru trunchi - exercitii menite sa iti transforme bratele si sa te ajute sa dobandesti un piept ferm si apetisant.
Pilates pentru picioare si fese - vei scapa de aripioarele de grasime, picioarele vor deveni mai subtiri si fesele vor capata o forma noua, foarte atragatoare si sexy.
Pilates pentru echilibrare corporala - secretul unui trup frumos este armonia musculara. Pentru a-ti desavarsi aspectul fizic, poti executa o serie de exercitii menite sa aduca exact acele detalii de care ai nevoie pentru a arata cu adevarat in forma.

Inainte de a incepe orice program de antrenamente, trebuie sa faci un control medical general si sa ai acordul medicului. Inainte de orice, este important sa fii sanatoasa!

Primul set de exercitii din aceasta serie este dedicat abdomenului. Te va ajuta sa elimini grasimea depusa in jurul taliei si iti vei tonifia musculatura. Rezultatul? Dupa doar cateva saptamani vei avea un abdomen plat, fara grasime depusa neuniform.

Incalzirea

Orice antrenament trebuie sa inceapa cu niste miscari speciale. Acestea iti vor pregati corpul pentru efort, vor scadea riscul accidentarilor si, cel mai important, te vor ajuta sa arzi grasimea mai rapid. Aseaza-te pe salteluta cu picioarele bine intinse si varfurile picioarelor flexate.

Avand trunchiul perpendicular pe sol, incordeaza abdomenul si indreapta spatele. Coboara lent trunchiul pana atingi cu umerii salteaua si ridica-te la fel de lent. Repeta de 10 ori. Fara sa faci pauza, coboara trunchiul la 45 de grade si mentine pozitia. Du mainile la ceafa si incordeaza bine abdomenul. Rasuceste lent, stanga-dreapta, de 10 ori pentru fiecare parte. Executa doua serii de exercitii de incalzire, in ordinea de mai sus. Dupa ce ai facut 1-2 minute pauza, poti trece la exercitiile propriu-zise pentru remodelare.

Ridicari de bazin pentru abdomenul inferior

Aceste exercitii te vor ajuta sa remodelezi zona interioara a abdomenului. Culcata pe spate, cu mainile la ceafa, aseaza-te picior peste picior. Incordeaza abdomenul pana cand bazinul se desprinde de salteluta si mentine o secunda. Coboara lent. O serie consta in 10 repetari pentru fiecare picior. Vei executa 2-3 serii.

Ridicari spre varfuri

Aseaza-te pe spate si ridica ambele picioare la verticala. Incordeaza puternic, intinde varfurile. Cu mainile la ceafa, ridica umerii de pe saltea cat mai sus poti si mentine o recunda. Revino lent. Repeta de 12 ori, 3 serii.

Echere

Aseaza-te pe saltea cu genunchii flexati. Incordeaza fesele si indreapta spatele. Intinde un picior astfel incat intre trunchi si picior sa se formeze un unghi drept. Mentine pozitia picioarelor si coboara trunchiul pe spate cat mai lent, pana cobori aproape de saltea. Incepe sa te ridici lent. Repeta de 10 ori, 2-3 serii.

Ridicari lente pentru talie

Intinde-te pe saltea pe laterala, aseaza capul pe mana de pe sol. Cu cealalta mana echilibrezi trunchiul. Incordeaza abdomenul si picioarele, flexeaza varfurile. Ridica lent ambele picioare de pe sol, mentine o secunda in aer. Coboara lent, fara sa atingi solul. Repeta de 12 ori, 2-3 serii.

Aceste exercitii te vor ajuta sa iti remodelezi abdomenul si talia. Este un inceput bun pentru un proces care iti va transforma tot corpul. Te va ajuta sa slabesti, sa iti tonifici musculatura, sa te simti mai bine si sa fii frumoasa. Dureaza doar cateva saptamani pana cand apar rezultatele, nu ai nevoie de echipament special, iar exercitiile sunt placute si relaxante.

Daca esti la inceput si nu ai rezistenta fizica, nu te forta! Este mult mai important sa inveti miscarile corecte decat sa faci multe repetari gresite. Progresele apar repede, conditia fiind ca exercitiile sa fie executate corect. E nevoie doar de 1-2 zile pe saptamana pentru a obtine abdomenul pe care il doresti.
 

Comentariile 51-100 din 123

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • biro simona pe 25 Feb 2010, 18:40
    slabit

    chiar functioneaza pilates la toata lumea

    3
    3

  • nico pe 16 Feb 2010, 15:21
    gimnastica

    super tare ,as dorii mai multe!!!

    2
    3

  • Lili Iosub pe 2 Feb 2010, 18:27
    well...

    fetelor dragi...daca vreti se poate...orice e posibil in ziua de azi..eu am 1,56 si 58 de kg....am avut si mai putin da recunosc ca is cam puturoasa...cand se incalzeste afara alerg in fiecare dimineata pe copou in iasi:p acuma vreau sa incerc si pilates sa vad daca merge..mi a recomandat un prieten;)

    2
    2

  • Lia pe 31 Ian 2010, 22:18
    dieta slabire

    Buna fetelor ! Am o veste buna: am gasit o dieta excelenta, permisiva, sanatoasa si care face minuni ! Este dieta disociata 3+3 si o gasiti pe www.irinareisler.ro. Tot acolo o sa gasiti si zeci de fete si mai ales femei care au reusit sa scape de alte zeci de kg. Deci, ia vedeti cum faceti. Eu am inceput deja aceasta dieta si am scapat de 3 kg in prima saptamana. Va doresc sa scapati si voi de ale voastre !

    3
    3

  • dana pe 21 Dec 2009, 22:11
    exercitii

    Eu am 1,80 si 67 de kg la 16 ani. nu vreau sa slabesc,vreau doar sa fac masa musculara si sa scap de celulita asta nesuferita.recunosc ca nu am conditie fizica, nu mi-a placut niciodata sportul pentru k ma gandeam k asa o sa cresc mai mult. fac aceste exercitii si s-a vazut din prima sapt k muschii mei de la burtica s-au mai tonifiat. va recomand sa faceti exercitii si pentru picioare pentru a arata bine peste tot..va pup si multa bafta!

    2
    3

  • denisa pe 16 Dec 2009, 19:23
    pilates

    am 14 si o burtica si vreau neaparat jos cu ea de 3 zile fac pilates si tin regin deci credetima ca seara ma apuca o foame dinaia de imi ivn sa manac pereti ca inainte mancam cate cv seara si pilate ma enerveaza dar le fac atata trebe sa tin picioarele sus ca imi tremura

    1
    3

  • ralu pe 28 Nov 2009, 13:55
    pilates

    buna, eu am 21 de ani,1.67h si 70 de kg...anul trecut pe vremea asta aveam numai 55de kg dar dupa moartea tatalui la care tineam enorm am inceput sa ma ingras fff mult,hainele nu mai incap pe mine ma vad si ma simt extraordinar de rau din cauza asta...dar de azi o sa incep sa fac pilates si o sa va anunt evolutia mea....va pup pe toate!

    1
    3

  • ale pe 26 Nov 2009, 22:07
    pilates

    eu am 14 ani si aprox 1.65 si am 42-43 de kg...eu fac in fiecare dupamasa sau dimineata cum pot exercitii de genul abdomene,ridicari de picioare la 40 grade,genoflexiuni,flotari la perete,aplecari si ex pt fese (stai in patru "labe" si intinzi cand un pciior cand altul in spate la 90 grade) astai "dieta" mea dar o sa incerc si ex astea de pilates..nu le fac ca sa slabesc ci ca sa pun muschi si sami fac corpul frumos...succes tutuor fetelor ce fac totul pt un corp frumos!

    1
    3

  • ale pe 26 Nov 2009, 22:05
    pilates

    eu am 14 ani si aprox 1.65 si am 42-43 de kg...eu fac in fiecare dupamasa sau dimineata cum pot exercitii de genul abdomene,ridicari de picioare la 40 grade,genoflexiuni,flotari la perete,aplecari si ex pt fese (stai in patru "labe" si intinzi cand un pciior cand altul in spate la 90 grade) astai "dieta" mea dar o sa incerc si ex astea de pilates..nu le fac ca sa slabesc ci ca sa pun muschi si sami fac corpul frumos...succes tutuor fetelor ce fac totul pt un corp frumos!

    2
    3

  • Alexandra pe 23 Sep 2009, 18:57
    abdomenul

    buna ma numesc alexandra.am 14 ani si 53 kg nu cred ca la varsta mea am greutatea potrivita asa ca as vrea sa slabesc.ca si multe alte fete am o problema cu abdomenul am ceva grasime pe el si as vrea sa o dau jos.cu aceste exerciti as putea scapa de ea si in cat timp?

    4
    3

  • alina pe 2 Sep 2009, 23:54
    Exercitzii ptr subtzierea taliei

    Doresc si eu sa incerc aceste exercitzii ptr ca am depozite de grasimi pe burta si pe coapse..si vreau sa scap de ele pt ca sa ma simt eu mai bine..sper ca aceste exercitzii sa dea rezultate!!

    1
    3

  • floricfs pe 1 Sep 2009, 17:28
    ce omg????

    daca tu te accepti asa e problema ta!!pt ca vrem sa aratam bine sa fim sanatoase si sa nu ajungem obeze asta nu inseamna ca suntem obsedate!oricum se vede ca nu ai pic de educatie din felul cum iti permiti sa vorbesti despre niste persoane pe care nici macar nu le cunosti!

    2
    2

  • Mada pe 31 Aug 2009, 16:47
    OMG

    Mi se pare ca toate sunteti niste obsedate. Eu am 1,61 m si 74 Kg si dimensiunile 107 - 84 - 100 si nu ma mai simt atat de complexata ca voi. Cred ca e momentul sa deschideti ochii si sa va acceptati exact asa cum sunteti. Ma doare capul cand aud specimene de genu' "Am 1.60m si 47 Kg si sunt grasa.". Pai fata tatii , esti subnutrita.

    5
    3

  • SIROPELA pe 30 Aug 2009, 19:02
    impresii

    RECOMAND DIN TOATA INIMA EXERCITIILE PILATES.MACAR 10 MIN.DE TREI ORI PE SAPTAMANA,DACA NU AVETI TIMP SA MERGETI LA SALA SI VA SPUN CU MANA PE INIMA CA SE VOR VEDEA REZULTATELE.TREBUIE SA FITI AMBITIOASE SI SA VA REZERVATI PUTIN DIN TIMPUL DVS.SI PTR.ACEST LUCRU.ESTE MINUNAT PTR.SANATARE,CIRCULATIE SI MENTINEREA UNUI ABDOMEN DE INVIDIAT

    2
    4

  • Lulu pe 18 Aug 2009, 10:45
    Altul

    incercati pe TV ACASA.ro caci acolo e un filmulet si dureaza doar 10 min !intr-o sapt eu am slabit un kilogram

    3
    4

  • andreea pe 7 Aug 2009, 00:04
    mentinere

    am 14 ani am 55 de kg si 1 70. In timpul scolii am facut atletism dar acum ca am luat vacanta mananc f mult, si am inceput sa iau proportii. vreau sa incep sa fac exercitii pilates si sunt f curioasa sa vad daca da rezultate.

    0
    2

  • andana pe 29 Iul 2009, 22:35
    solutia

    Buna seara! Fetelor daca vreti, se poate, si nu cu mult efort. Alergati seara si faceti pilates acasa de pe internet, si renuntati la "micile" gustari si se poate, va garantez eu. Nu trebuie sa va infometati, sau sa faceti exercitii foarte grele. Nu va dati batute si consumati multa apa/suc de fructe si nu altceva si multe fructe. E vara, acum e cel mai usor, pentru ca organismului ii trebuie mult lichid. Si nu tineti diete din carti/net, faceti-va voi o dieta, bineinteles nu cum ati dori voi cu adevarat. Griji de voi. Si apropo, degeaba tine-ti diete daca nu face-ti sport, pentru ca slabiti si nu va faceti corpul cum va-ti dori. Pup

    0
    1

  • fely pe 19 Iul 2009, 14:52
    ???

    cum va spuneam,ma trec toate apele si nici nu mi ies corecte,k e cu.. greu:) CE MA FAC?:)

    0
    1

  • fely pe 19 Iul 2009, 14:48
    da?

    cum nu eu greu?ma trec toate apele:)da sper sa vad rezultate:) ori cum,va multumim pt sfaturi

    0
    1

  • Laura Narcisa pe 16 Iul 2009, 16:07
    ajutor

    Buna ziua,am 1.58 si 54 de kg,in urma cu un an si 8 luni am dat nastere copilului meu ...iar acum sunt nemultumita de felul in care arat adik ceea ce nu mi place este ca am burtica si intrebarea era daca cu ajutorul acestor exercitii burta mea va arata altfel...!VA MULTUMESC ...!

    0
    2

  • Monik pe 20 Iun 2009, 23:35
    Pilates

    deci ma mandresk:> am 1 70 shi 55 de kg:> fak sport shi pilates:X vai de la 64.. la 55:X

    0
    1

  • cmun pe 17 Iun 2009, 19:09
    ajutor

    am 1.60 si 47kg dar o burta imensa si cu celulita as vrea sa stiu daca cu ajutorul acestor exercitii pot sa scap de burta......sunt foarte complexata.....

    0
    1

  • IRINA pe 5 Iun 2009, 00:11
    PILATES

    AM 26 DE ANI ,1,65cm si 64 de kg(, am un baietel de 1 an si 4 luni ).inainte de sarcina aveam 52 de kg iar dupa am avut 70 kg.am alaptat aproape un an si tinand un oarecare regim am reusit sa aj in ianuarie la 60 kg dar am pus 4 kg inapoi.de luni am inceput ex pilates pt picioare si abdomen si sper sa dea rezultate. daca stiti vreo cura de slabire eficienta anuntatima si ope mine

    0
    0

  • roxana pe 10 Mai 2009, 00:04
    pilates

    am 21 de ani,1.72m si am avut 70 de kg,am inceput sa fac exercitiile aceastea 3-4 sapt si incerc sa nu mananc dupa ora 6 (lucru care nu prea reusesc)dar si asa am reusit sa slabesc 3 kg si sa imi intaresc muschii care acuma incep sa se arate.sunt super exercitiile astea.

    0
    0

  • Alexandra pe 21 Apr 2009, 00:16
    abdomen

    Am 16 ani,1.60si 48 kg as vrea sa scap de burtica si de solduri care is destule de mari,ce exercitii sa fac ca sa scap cat mai repede de aceste plursuri.Multumesc anticipat!

    0
    0

  • Andra pe 8 Apr 2009, 20:30
    Vreau sa slabesc!

    Buna! Am si eu acceasi problema:BURTA!dar si de la coapse as vrea sa dau jos.de o saptamana nu mai mananc paine,nici prajeli...decat salate,fructe,si pui fiert si cartosi fierti.Ma simt destul de bine.Dar vreau sa slabesc.Am sa fac si aceste exercitii,dar pt picioare? sau daca imi recomandati si altceva,astept un raspuns pe mail.Va multumesc anticipat!

    0
    0

  • Lavy:P pe 25 Mar 2009, 18:09
    ce sa fac s dau jos??

    buna:D..am 15 ani si am 1,62 si 53 de kg...as dori sa slabesc putin la abdomen si la picioare!!!daca fac ex potrivite zilnic efectul apare mai rapid???astept cu nerabdare rasp vostru pe mail:D

    1
    0

  • KIKI pe 18 Mar 2009, 15:57
    buna

    buna...am 17 si va implor sa ma ajutati.Am soldurile foarte dezvoltate si putina burtica ...in rest,sunt slabutza.Vrea cu orice pret sa scap de solduri.Ajutati-ma va rog.Multumesc

    0
    0

  • roxana2santana pe 13 Mar 2009, 09:15
    ink ceva

    as mai avea ceva de adaugat incercati dieta in functie de grupa sangvina e foarte buna sincer

    0
    0

  • roxana2santana pe 13 Mar 2009, 09:13
    pt cele care vor sa slabeasca

    am am 1,60 si am avut 73 de kg mama mi-a luat un sirop Weight Wizer Pro si am reusit in 3 saptamani sa ajung la greutatea 67 desigur foarte putin sport am facum am mers pe jos mai mult.celor care vor sa slabeasca va sfatuiesc sa il cumparati gasiti pe net e bun.eu vreau dupa ce mai dau jos sa incep exercitiile pilates sa imi fac corpul mai suplu.bafta

    0
    0

  • Anna` pe 4 Mar 2009, 14:03
    Abdomen perfecT!

    Buna`:-s Am 14 ani:-s si nu am forme!:| sau poate nu se vad atat de proeminent. ...Daca voi face aceste exercitii se va rezolva aceasta problema?:) sau ce alte exercitii sa mai fac`:*? mersi frumos!:x astept raspuns.

    0
    0

  • semy pe 27 Feb 2009, 09:51
    abdomen

    as vrea sa scap de burtika si de vergeturle de pe picioare .....vreau sa am un abdomen plat. si picioare frumose ........ce exercitii imi recomandadti? Va multumsc

    0
    0

  • Emilia pe 17 Ian 2009, 23:04
    abdomen

    Buna, Am nascut al doilea copil acum 10 luni siam ramas cu burtica si cu un pic de grasime pe solduri. Ce exercitii imi recomandati? Multumesc

    0
    0

  • florin pe 15 Dec 2008, 23:49
    buna!

    v-as ruga sa-mi spuneti daca aceste exercitii dau randament si pt burticile barbatilor.as vrea sa stiu daca pot sa urmez acest set de exercitii sau trebuie adaugat ceva la acst set,si daca trebuie,cat sa adaug.deasemenea as dori sa stiu cate zile pe saptamana trebuie sa exersez si care ar fi aceste zile.in speranta ca-mi veti raspunde va multumesc si va doresc CRACIUN FERICIT!

    0
    0

  • andra pe 6 Dec 2008, 19:49
    ABDOMEN

    Buna, am si eu o problema care ma obsedeaza de-un an incoace... Am 1,59m si 62 kg. si pot spune ca am avut o perioada de cateva luni bune in care am mancat numai nesanatos,cum s-ar spune, iar rezulatul e ingrozitor... Am pus foarte mult pe abdomen, am incercat sa mananc mai putin, am incercat sa fac si ceva sport, dar tot nu reusesc sa dau grasimea jos de pe abdomen, e ingrozitor. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mutumesc

    2
    0

  • daniela pe 3 Dec 2008, 19:21
    abdomen

    pun foarte repede la burta ....vreau sa slabesc...ce exercitii imi recomanzi? Va multumesc bye

    0
    0

  • Moroianu Daniela pe 3 Dec 2008, 19:17
    talie

    Am sa incep si eu exerciitele aceestea....sper sa de_a rezultat.bye bye

    0
    0

  • florin pe 28 Nov 2008, 23:18
    as vrea sa stiu...

    Sarut mainile,vad ca acest sait este dedicat mai mult prtii femeiesti dar sper ca ma puteti ajuta sa obtin un abdomen placut.Am exersat intocmai exercitiile aratate si m-am simtit super.Am 33 de ani 1,83 si 85kg din care cele mai multe stau pe burta(am glumit un pic).As dori sa-mi spuneti in ce masura pot executa aceste exercitii ,daca mai trebuie adaugat ceva la acest set datorita faptului ca sunt barbat,in cate serii si de cate ori pe saptamana.As mai dori sa-mi indicati in mare cam ce fel de dieta sa urmez.In speranta ca-mi veti raspunde si ca ma veti sfatui cum sa scap de aceasta burta de bere va multumesc anticipat.Cu multa stima al dv admirator,Florin!

    0
    0

  • Alexa` pe 16 Nov 2008, 23:44
    talie

    pina akum o luna jumate aveam in talie 61 ..si akum am 63:((..nu mai suport..vreau sa ajung iar la 61...sau dak se poate la 60:d

    0
    1

  • Mickey pe 15 Nov 2008, 12:55
    Vreau abdomen

    buna....am 16 ani...imediat 17...am 51 de kg si 1.55 m si am burta destul de mare...si solduri mari..la aceasta varsta (zic eu!)....aceste exercitii ma ajuta sa am un abdomen frumos si sa nu am soldurile mari?!.......in cat timp???......si ce pot manca k sa pun grasimile la loc?!.....multumesc!!!>

    0
    0

  • nyko pe 13 Nov 2008, 18:39
    ajutor

    buna ma numesc nicoleta am 16 ani 52 de km si 1.55 vreau sa imi spune ti si mie ceva exerciti sa scap de burtica in special de solduri k le am destul de mari si de celulita de pe picioare.(in special cea dintre picioare...chiar nu stiu ce sa mai fac pt a scapa de ea)......am incercat ff multe creme exerciti si nu au dat rezultat....va rog fff frumos sa ma ajutati si pe mn dk puteti...sis a se vada rezultatele cel putin in 2-3 luni...va multumesc

    0
    0

  • timea pe 13 Nov 2008, 12:46
    slabire....

    mmhhh...da! "vreau sa slabesc repede", "vreau sa am corp de top model rapid..." Asa ceva nu exista! trebuie multa perseverenta, sa renuntati la obiceiurile proaste(gen mancat dupa ora 19, prajeli, paste cu paine si sosuri consistente, junk food, mese dezordonate) trebuie sa beti muuuuulta apa(2-3 l pe zi). Insa nu beti in timpul meselor, dupa cu o ora si inainte cam tot cu o ora. iar daca vreti tonificare, abdomen plat, picioare de vis si conditie fizica buna, trebuie sa stiti ca fara o ora de sport zilnic nu o sa reusiti sa le obtineti doar prin diete drastice si bolnavicioase care au o reclama foarte atractiva genul: "Slabiti 5 kg pe saptamana!"....sa fim serioase..eu am slabit in 2 luni 6 kg respectand aceste principii de viata si facand sport de 4-5 ori pe sapt.(cam 40-45 min pe zi). Spor la slabit!

    0
    0

  • beatrice pe 12 Nov 2008, 20:30
    cum slabesc 20 de kg

    buna..am 18 ani,1,65 si am 75 de kg si asi vrea sa stiu cum pot slabii 20 de kg f repede

    0
    0

  • mihaela pe 8 Nov 2008, 17:34
    cum sa dau jos 10 kg

    as vrea sa slabesc macar 10 kg dar nustiu cum. dak as face exercitiile care sunt mai sus as avea sanse sa slabesc? dar de cate ori trebuie sa le fac pe zi? va astept cu raspunsuri pe emailul meu. va rog sa ma ajutati.[-o<

    0
    0

  • mihaela pe 8 Nov 2008, 17:08
    solduri

    buna. ma numesc Mihaela , am 16 ani si am 68 de kg. as avea i problema k nu pot sa ma abtin de la dulciuri. dak as face axercitiile care sunt mai sus as avea sanse sa slabesc?

    0
    0

  • raluca pe 7 Nov 2008, 15:56
    aripioare , burtica si colacei

    buna. sunt Raluca, am 29 de ani. Acum 2 ani am nascut si momentan am aceeasi greutate ca dupa nastere.Mananc destul de des seara si nu mananc dimineata si de aceea cred ca as avea nevoie de ceva exercitii. Cam ce mi-ati recomanda? As vrea sa dau peste tot cate putin jos, ba chiar vreo 10 kilograme, cel putin.Subliniez ca sunt bolnava de hipotiroidie.

    0
    0

  • katy pe 20 Oct 2008, 22:34
    abdomeul

    imi doresc sa slabesc doar la burtica cum ma ingras putin f multa grasime se pune pe burta.nu tin regim si am 50kg.va multumesk

    0
    0

  • geny pe 20 Oct 2008, 08:27
    abdomen si solduri

    am 25 de ani si am nascut al doillea baitel in ianuarie dupa prima nastere meam revenit foarte rewpede daer cu al doilea burta ma da de sminteala as vrea sa incap in bluji care imi plac ce exerciti trebuie sa fac pentru burta mai eficiente si cu mult rezultat.va multumesc ca sinteti si astept raspunsul sa ma apuc de munca .tatuska82@list.ru pa

    0
    0

  • alexandra pe 16 Oct 2008, 21:47
    abdomen si solduri

    buna sunt alexandra am 18 anii si mam ingrasat un pt ca am fost plecata in strainatate si din cauza mancarii si climei am pus ceva kilograme pe mine.Pana acum am incercat multe diete si exerciti dar mai mult rau miam facut,as vrea sa va intreb daka exista un program de exercitii si diete pt un corp mai sensibil.Am pus kg bune pe coapse pe abdomen si in talie si mias dorii foarte mult sa scap de ele.va multumesc si atept raspunsul.

    0
    0

  • nico pe 10 Oct 2008, 14:54
    abdomen si solduri

    buna sunt nico am 20 ani si am o problema grava,nu reusesc sa scap de solduri care ma arata exagerat de grasa e iesit inafara de tot daca ma poate ajuta cineva va rog e~mail nico13121988@yahoo.com si burtica e o problema

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod