5 cele mai nesănătoase idei de mic dejun. Evită aceste greșeli dacă vrei să slăbești!

Iaurtul degresat cu fructe nu este cea mai bună alegere dacă vrei să slăbești! Află care sunt cele mai nesănătoase idei de mic dejun!

Ceea ce alegi la micul dejun îți poate influența nivelul de energie de pe tot parcursul zile, avertizează Adam Kelinson, bucătar profesionist și atlet specializat în sporturile de anduranță, citat de womenshealth.com.au 

Întotdeauna trebuie să acorzi o importanță deosebită micului dejun dacă vrei să ai energie toată ziua și să te poți concentra cu ușurință.
Astfel că expertul recomandă ca micul dejun să fie compus întotdeauna din fibre, proteine și grăsimi sănătoase. Prin urmare trebuie să optezi pentru un mic dejun care include cereale integrale, legume, fructe și proteine. În această listă cu cele mai bune alimente pentru micul dejun intră terciul de ovăz, fructele de pădure, omleta cu spanac și ceapă, precum și iaurtul grecesc. 

Grăsimile sănătoase pe care trebuie să le incluzi la micul dejun le poți consuma din avocado sau nuci/semințe crude.
În cazul în care preferi ceva mai dulce mai micul dejun, este foarte important să nu exagerezi cu cantitățile de miere sau sirop de arțar. 

De multe ori se vorbește despre ceea ce ar trebui să mănânci la micul dejun, însă este la fel de important să știi care sunt cele mai proaste alegeri pe care e bine să nu le faci. 


5 cele mai nesănătoase idei de mic dejun

MAI MULT DESPRE: dieta, idei de mic dejun
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod