Ce sa faci si ce sa nu faci la prima intalnire

Prima intalnire este un "rau necesar" in viata fiecarei femei singure. Aceasta presupune o combinatie intre emotiile unui interviu cu frumusetea dar si efemeritatea...

Prima intalnire este un "rau necesar" in viata fiecarei femei singure. Aceasta presupune o combinatie intre emotiile unui interviu cu frumusetea dar si efemeritatea florilor. Ai fi in stare sa faci aproape orice pentru a face o impresie buna; toate acestea in timp ce-ti observi partenerul cu aerul suspicios al unui judecator gata sa dea verdictul.

Tinand cont de toate emotiile, sperantele si complexele pe care le aduc cu ei barbatii si femeile la prima intalnire, este de mirare ca ajunge vreun cuplu si la a doua! Pentru a face acest chin dulce-amar mai putin solicitant, iata cateva sfaturi privind conduita ta la prima intalnire.

Este bine sa...

Fii tu insati! (desigur, varianta imbunatatita, fara masca de fata si haine de jogging). Nu este cazul sa marturisesti persoanei care o intalnesti toate penctele tale slabe, sau vreo tragedie sentimentala prin care ai trecut de curand. Pastreaza pentru tine (cel putin deocamdata) povestea vietii tale si scoate-ti in evidenta charmul si personalitatea ta magnetica.

Fii o buna ascultatoare. Scopul acestei strategii are doua taisuri; Un barbat aprecieaza o femeie care foloseste conversatia si nu... monologul. Insa depinde si de barbat; Daca vezi ca tace "ca pestele" preia tu fraul conversatiei si intreaba-l diferite lucruri. Fii sincera cu ceea ce te intereseaza. Daca nu, lasa-l pe el sa straluceasca in ochii tai povestindu-ti vrute si nevrute...

Avantajul in a asculta tot ce spune este ca poti obtine informatii pretioase. Daca iti marturiseste cat de egoiste si nasoale sunt fostele lui, imagineaza-ti care este parerea lor despre el. Daca recunoaste ca nu este cu gandul la insuratoare, poti spune ca ai aflat ceva important (apropos, crede-l pe cuvant). Daca iti marturiseste ca a avea o relatie de suflet este scopul lui... si asta este bine de stiut!

Incearca sa te simti bine. Poate nu va mai fi o a doua intalnire, poate ca el va pleca din tara sau tu te vei impaca cu fostul! Niciodata nu se stie, asa ca distreaza-te si traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Aminteste-ti: este doar o intalnire nu un examen de fizica nucleara!

Nu este bine sa...

Iti construiesti o imagine "de imprumut". Daca tu esti carnivora inraita, iar el este vegetarian, nu te infometa ingurgitand doua frunze de salata... Sau daca tu fumezi de stingi, iar el deloc nu ascunde acest fapt. Adevarul iese pana la urma la iveala, si mai devreme e mai bine decat mai tarziu in acest caz.

Nu te grabi in a judeca o persoana la prima vedere. Asta exceptand cazul in care este vreun mitocan, bolnav psihic sau daca te plictiseste de moarte. Daca te grabesti in a respinge pe cineva, vei avea nenumarate regrete. Poate ca dai cu piciorul iubirii vietii tale! Fii atenta!

Nu il lasa in suspans. Daca ti-ar placea sa il revezi, spune-i "M-am distrat grozav. Nici nu stiu cum a zburat timpul!". Si il poti saruta de noapte buna, dar nu stabili pe moment o a doua intalnire! Marturiseste-i ca te-a incantat prezenta lui si timpul petrecut impreuna (daca este adevarat).

Nu accepta invitatia la el acasa si nici tu nu te grabi sa primesti in dormitor un strain sa ascultati muzica la un pahar de vin. La prima intalnire fii prudenta si studiaza persoana de langa tine. Un pas pripit poate nimici ceea ce s-ar putea transforma intr-o relatie frumoasa si poti oferi impresii gresite. Numai trei la suta din femeile care se grabesc reusesc sa intemeieze o reletie dupa o astfel de prima intalnire. Esti dispusa sa-ti asumi acest risc?

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxigirl pe 4 Feb 2011, 00:52
    e bine sa ma intanesc cu el?

    am cunoascut ieri un baiat pe mess si el m-a invitat in oras....ne cunoastem de o zi..credeti ca e bine sa-l intalnesc?ms

    3
    1

  • Timeea pe 12 Oct 2010, 18:54
    Ciao! :)

    Hey,am citit ce ai postat tu acum o luna si pur si simplu m-am pus in locul tau. Parerea mea este ca ai doar doua variante din care trebuie sa alegi una, ori sa renunti,adica sa nu mai vorbesti cu el, ori sa vii in tara si sa va intalniti. Nu ai nimic de pierdut. Daca nu o vei face,sigur vei regreta mai tarziu, asa ca nu te mai gandi cum va fi sau ce va fi...viata merge inainte orice ar fi. Trebuie sa invatam sa regretam doar riscurile ce nu ni le-am asumat. Am mai intalnit pe cineva care s-au cunoscut pe internet,dar erau la sute de km. Cand s-au vazut prima data el a ramas la ea cateva zile si un timp se vedeau foarte rar,in jur de 3 zile,ori se ducea el la ea,ori invers,o data la cateva luni pana ea si-a rezolvat unele probleme si s-a mutat la el,iar acum au deja un an jumate impreuna.

    1
    1

  • maduta pe 1 Sep 2010, 18:56
    prima intalnitre

    buna tuturor !cine citeste mesajul meu poate imi scrie si mie ce ar fi mai bine sa fac............................eu sunt in spania ,si am cunoscut un baiat pe mess,vb de foarte mult timp cu el si am hotarat knd ma vin in tara sa ne intalnim,cand ajung in aeroport sa vina el dupa mine si sa stau vreo cateva zile la el.oare e bine ce fac?mie baiatu mi se pare de incredere vb de mult timp cu el am ajuns sal cunosc un pic,am vb cu mama lui la telefon sa ma conving k nu are pe nimeni,si ca ma asteapta......am emotii mai sunt doar 2 luni si o sa ma intalnesc cu el ....simt k baiatu asta ar putea fi barbatul la care am visat....pt el vin in tara chiar dak stiu k o sa-mi gasesc greu de munca ,,,dar as vrea sa fiu si eu fericita sa am si eu pe cineva care sa ma stranga in brate knd am o problema,,,am avut o relatie de un an care era mai complicata si a trebuit sa ,ma despart de fostu,,,am suferit mult pt el dar am cunoscut baiatu pe mess si ma facut sa uit de fostu.....am 19 ani si cred ca merita sa incerc sa fiu fericita in viata...ce ziceti merita sa fac pasul asta?astept raspuns

    1
    1

  • ioana pe 9 Apr 2010, 13:55
    ce sa vorbesc cu el ?

    si eu am iesit la o intalnire cu baiatul cu care vroiam sa ies de mult timp ; a fost minunat doar ca nu am prea vorbit, ;in sfarsit am ajuns si la a doua intalnire unde el ma luat de mana ... a fost fantastic!!! dar nuprea avem subiect de discutii

    1
    1

  • Kitty82 pe 6 Mar 2008, 01:02
    Graba strica treaba...

    Asa e,este adevarat.Am iesit si eu cu un tip foarte de treaba,nu genul aventurier,de care mi-a placut extraordinar de mult,la fel i-am placut si lui....avusem si eu o relatie serioasa esuata si el la randul lui...si cam sufeream amandoi.Doar ca, m-am cam grabit si la a doua intalnire m-am culcat cu el....vroiam doar o aventura...desii ne simteam extraordinar de bine impreuna.Acum imi pare foarte rau,pentru ca relatia,daca pot numi asa putea sa evolueze si sa fim probabil un cuplu fericit.El ma mai cauta doar cand vrea sa intretinem relatii sexuale...numai ca eu cam l-am expediat si i-am spus ca nu mai putem continua asa,fiindca eu vreau o relatie serioasa.Ma suna si eu nu ii raspund....o vreme...sa vedem ce va fii...:P)))

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod