Plante naturale mari in spatiile de interior (3)

Astazi iti vom prezenta un ultim motiv pentru care putem considera plantele naturale de interior drept aliatii nostri in viata de zi cu zi - ele contribuie la crearea...
Astazi iti vom prezenta un ultim motiv pentru care putem considera plantele naturale de interior drept aliatii nostri in viata de zi cu zi - ele contribuie la crearea unui plus de incredere in noi insine.

Plantele genereaza admiratie si ne imbunatatesc imaginea

Prezenta plantelor naturale schimba imediat in bine aspectul unei incaperi. Exista atatea forme, dimensiuni si culori incat veti gasi cu siguranta unele care sa vi se potriveasca. O pata de verde va adauga o culoare vibranta intr-un spatiu formal de birouri.


Indiferent de profilul activitatii dumneavoastra, biroul sau firma dumneavoastrava avea numai de castigat prin prezenta plantelor. Colegii sau angajatii se vor simti mai bine la locul de munca, iar oaspetii dumneavoastra se vor simti mai relaxati, fiindu-va mai usor sa discutati afaceri cu ei. Imaginea dumneavoastra generala va fi mult imbunatatita.

Sfatul nostru: amplasati plante naturale decorative mari, atat acasa, cat mai ales la birou. Volumul total ocupat de masa verde trebuie sa fie aproximativ similar cu volumul ocupat de oamenii care isi petrec mai multe ore pe zi in incaperea respectiva.


Specii recomandate: dracaena (marginata, massageana, warneczki), ficus alii, epipremnum - plante cu proprietati purificatoare recunoscute, cu un aspect placut si cu preturi rezonabile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod