Dinții copiilor pot fi îndreptați începând de la vârsta de 6 ani

Aparatele dentare au devenit în ultimul timp adevărate accesorii personalizate,pe care copiii le îndrăgesc

 
Specialistul recomandă folosirea aparatelor dentare la o vârstă cât mai mică, începând de la 5-6 ani, când apar primii dinți de lapte și, totodată, primele anomalii. ”Acesta este cel mai bun moment pentru corectarea problemelor, mai întâi printr-un aparat mobil și mai apoi, după erupţia tuturor dinților, dacă mai este cazul, printr-un aparat fix. Recomand din tot sufletul ca fiecare părinte să-și ducă copilul la medicul specialist ortodont pentru un consult de câteva minute, pentru că problemele se pot rezolva mai ușor la o vârstă mai fragedă, când osul încă este în dezvoltare și nu are aceeași densitate ca în cazul adulților, iar mișcarea dinților se face mult mai rapid.

Anomaliile dentare se rezolvă mai ușor depistate din fașă”, explică specialistul clincii Art Implant.


Sunt accesorii la modă

Foarte important este că, datorită numeroaselor opțiuni estetice care există în prezent, copiii nu mai au probleme în a purta aceste aparate, nici măcar atunci când sunt foarte micuți. Ei înțeleg că le aparțin, vor să le fie inserate numele în ele și să fie imprimate cu personajele lor favorite, cu emblema echipei de fotbal pe care o susțin sau cu alte lucruri care le plac.

Acum plăcuțele sunt pline de culoare, sunt transparente și conțin imagini 3D, de la floricele, la curcubeu sau cer, iar copiii ajung să se atașeze de ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod