Şi bărbaţii au suflet. Nu muta povara pe străinul de lângă tine!

S-ar putea ca el să se fi schimbat mult mai puţin decât crezi. Aşteptările tale s-au transformat. Vrei mai mult. Vezi lumea cu ochii unei femei mature. Nu mai eşti puştoaica din urmă cu un deceniu
Vrei cu adevărat să domini? Mai gândeşte-te! Da, e adevărat, nu are sensibilitatea ta, nu plânge la filme, bea cam multă bere şi nu ţine interminabile cure de slăbire, dar de ce vrei să-l transformi?  
Era la fel şi când v-aţi cunoscut şi aţi ieşit pentru prima dată. Dar atunci, nepăsarea lui părea înţelepciune, masivitatea lui părea forţă, iar hainele largi păreau aripile unui om liber.
De ce azi, la zece ani, te scot din minţi lucrurile care te făceau să leşini cu ceva vreme în urmă.
Nu-ţi mai place aproape nimic la el - nici cum se îmbracă, nici cum doarme, nici cum se spală, nici cum se comportă în public.
S-ar putea ca el să se fi schimbat mult mai puţin decât crezi. Aşteptările tale s-au transformat. Vrei mai mult. Vezi lumea cu ochii unei femei mature. Nu mai eşti puştoaica din urmă cu un deceniu. Ce-i de făcut?
Dacă simţi că între voi nu mai există dragoste, nu mai sta, pierzi timpul. Mai devreme sau mai târziu va înţelege că nu-l mai iubeşti.
paul-teodorescu
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 2 Apr 2015, 07:51
    ?!

    Ce-i asta? Sa facem comentariu la comentariu ?! Unde-i povestea?

    1
    0

  • Gabi pe 2 Apr 2015, 02:01
    Zau? N-au nici macar notiunea de suflet

    Dac-ar fi avut suflet (sentimente) si creier ar fi evoluat odata cu ea, n-ar fi ramas cu nesimtire, prostie, autosuficienta si insensibilitate cu zece (zece!) ani in urma. Ea sa se mai gandeasca? Ea a evoluat, isi va gasi oricand unul "valabil" - el nu-si va gasi alta care sa-l suporte si sa-l duca-n spate.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod