Şi bărbaţii au suflet. ”E mai tânăr cu zece ani. Oare mă iubeşte?”



Dacă nu poţi să-i oferi decât emoţie şi experienţă, se va plictisi repede. Îţi va fi foarte greu să construieşti o relaţie de lungă durată alături de un tânăr care îşi doreşte orice, mai puţin o relaţie stabilă.

Există şi excepţii, dar ele apar dacă priveşti realitatea în faţă şi nu-ţi faci prea multe iluzii. O astfel de relaţie va merge doar dacă el e foarte îndrăgostit de tine. Am spus foarte îndrăgostit. Adică genul de căţeluş care adoarme la picioarele tale, îţi trimite flori din cinci în cinci minute şi îţi cântă serenade.
Genul de dragoste pisăloagă, din perspectiva ta. Atunci dacă simţi şi tu ceva pentru el, există un viitor, dacă nu, trebuie să cauţi în altă parte.

Există şi excepţii, dar ele apar dacă priveşti realitatea în faţă şi nu-ţi faci prea multe iluzii. O astfel de relaţie va merge doar dacă el e foarte îndrăgostit de tinePaul Teodorescu
În ce priveşte şansele să-ţi refaci viaţa, consider că nimic nu e pierdut, dar nu trăi din vise şi închipuiri, relitatea e prozaică şi ar trebui să profiţi de ceea ce ţi se oferă.
Refacerea vieţii înseamnă, după mintea mea, atingerea unui echilibru emoţional. Vezi că cele mai multe şanse de a-ţi găsi partenerul se află în trecutul tău, bărbaţi care au fost îndrăgostiţi de tine, iar acum sunt şi ei singuri, foşti buni prieteni pe care i-ai ţinut la distanţă în perioada în care ai fost căsătorită sau admiratori secreţi pe care-i ştia toată lumea, dar n-au avut niciodată curajul să-şi exprime sentimentele.

paul-teodorescu
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SweetieSookie pe 24 Mar 2015, 13:01
    bullshit

    Parerea domnului e subiectiva . Sunt o gramada de factori care influenteaza o relatie . Nu toti barbatii sunt la fel , materialisti , "dragoste pisaloaga" etc . A pus niste etichete , dar oamenii sunt mult mai complecsi de atat . Asta e parerea lui , care nu e nici una f buna , nici general valabila . Doar daca e barbat nu inseamna ca e adevarat . Plus ca , e asa un cliseu , povestea cu barbatul tanar care vrea bani ... Depinde de la persoana la persoana cum o sa evolueze relatia .

    0
    0

  • tania pe 24 Mar 2015, 11:58
    relatia cu un barbat mai tanar

    Buna ziua. Am 47 de ani si imi este tare drag un barbat cu cinci ani mai tanar. As spune ca arat mai tanara decat varsta pe care o am, dar am indoieli in ceea ce priveste trainicia unei astfel de relatii. Nu este genul de barbat afemeiat, din contra, este un barbat serios, preocupat profund de profesia lui si poate si din aceasta cauza pare un pic mai in varsta. Ce sanse avem? M-ar interesa punctul de vedere al unui barbat, cum priveste un barbat o eventuala relatie cu o femeie mai in varsta decat el.

    0
    0

  • teodora pe 24 Mar 2015, 09:48
    fff adevarat

    felicitari pentru curaj! :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod