Jean-Claude Van Damme divorţează

Actorul şi soţia sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au decis să pună capăt unei căsnicii care a durat 15 ani.

Potrivit revistei People, citată de Mediafax, soţia lui Jean-Claude Van Damme a depus deja actele prin care cere divorţul de celebrul actor.

Gladys Portugue a depus actele prin care solicită divorţul de soţul său, miercuri, la o instanţă din Los Angeles, invocând "diferenţe ireconciliabile".

Cei doi s-au despărţit încă din 7 martie, iar Gladys Portugues solicită în instanţă ca Jean-Claude Van Damme să îi acorde sprijin financiar în urma divorţului.

Van Damme a cunoscut-o pe actriţa şi fosta culturistă Gladys Portugues când aveau amândoi puţin peste 20 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în 1987, însă Van Damme a părăsit-o pe Gladys Portugues după ce s-a lansat în cinematografie şi a devenit cunoscut la Hollywood. Cei doi au divorţat în 1992, dar s-au recăsătorit în 1999 şi au împreună doi copii, care sunt în prezent adulţi.

Specialistul belgian în arte marţiale Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 54 de ani, a avut câteva roluri mici înainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport/ Sport sângeros". "Kickboxing", o altă incursiune a lui Van Damme în lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat şi el de succes, iar o scurtă apariţie în "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al său de până în prezent, "Soldat Universal".
"Dublu Impact" şi "Timecop" sunt alte două succese de casă ale actorului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod