Designul dormitorulului îţi influenţează viaţa sexuală. 10 reguli Feng Shui

Pentru ca viaţa ta sexuală să fie la cote înalte şi să te bucuri de cele mai fierbinţi nopţi de dragoste, dar şi de armonie în cuplu, apelează la practica Feng Shui, folosită de mii de ani în China.

Iată ce poţi face pentru ca viaţa ta sexuală să fie cu adevărat senzaţională, iar relaţia ta să meargă ca pe roate:

1. Dormitorul, în parte de sud-est a locuinţei

Dormitorul tău ar trebui să fie amplasat în partea de sud-est a locuinţei tale. Dacă nu este plasat sau nu îţi poţi muta dormitorul acolo, încearcă alte câteva trucuri Feng Shui care îţi vor potenţa viaţa sexuală.

2. Blochează energiile negative

Dacă ai baia sau o toaletă de serviciu în colţul sud-estic al locuinţei tale, trebuie să te străduieşti ceva mai mult pentru a activa vibraţiile sexuale pozitive. Ţine uşa de la toaletă închisă. Aşază cristale pe fereastra de la baie şi pe marginea căzii sau a chiuvetei pentru a absorbi vibraţiile negative. Arde o lumânare roz sau roşie din când în când în baie.

3. Nuanţele potrivite

Pentru ca libidoul tău şi al partenerului să fie la cote maxime, ar fi ideal dacă pereţii dormitorului tău ar fi vopsiţi în nuanţe de rose sau somon pal. Dacă nu vrei să îţi colorezi camera astfel, alege câteva obiecte decorative în aceste nuanţe, care atrag armonia sexuală.

4. Fără televizor!

Nu îţi transforma dormitorul în birou! De asemenea, nu este indicat să ai televizor în dormitor, iar dacă nu se poate altfel, acoperă-l cu o husă pe timpul nopţii.

5. Spaţiu liber

Când vine vorba de decorarea dormitorului pentru ca viaţa ta sexuală să fie la cote maxime, este indicat să eviţi aglomerarea spaţiului cu multă mobilă. Pe de altă parte, trebuie să gândeşti în termen de pereche: două noptiere, două veioze, două lumânări parfumate etc.

6. Perechi în tablouri şi imagini senzuale

Alege pentru camera ta tablouri care înfăţişează cupluri şi perechi, fie că sunt oameni, păsări sau animale. De asemenea, imaginile senzuale sunt o soluţie ideală pentru a stimula viaţa sexuală.

7. Lumânări pentru pasiune

Aşază o masă mică în colţul sud-estic al dormitorului tău. Dacă nu o poţi plasa acolo, aşaz-o oriunde în cameră. Pune două lumânări roz pe ea şi aprinde-le din când în când. Ideal este să le aprinzi de fiecare dată când este lună plină.

8. Raţele mandarine, amuletă pentru dragoste

Pentru că au acelaşi partener toată viaţa, raţele mandarine simbolizează armonia şi fericirea în cuplu, în tradiţia Feng Shui. Aşază o pereche de raţe mandarine în dormitorul tău, pentru a-ţi aduce noroc în dragoste şi un plus de energie în viaţa sexuală. Găseşti figurine în magazinele cu produse chinezeşti.

9. Evantaiul, scut împotriva gândurilor rele

Evantaiul este un alt simbol Feng Shui menit să apere cuplurile. Amplasat pe un perete al dormitorului, ca un tablou, dar nu deasupra capului, evantaiul respinge energiile negative transmise de cei care sunt invidioşi pe relaţia şi armonia cuplului vostru. Evantaiele cu motive florale, precum bujorii pereche sau păunii, ajută la împrospătarea energiei într-o relaţie.

10. Peşti şi cristale pentru mai multă energie

Pune o fotografie cu doi peşti sub salteau ta sau două inimioare din cristal. În acest fel ajuţi la revitalizarea energiei pozitive în viaţa ta sexuală şi de cuplu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă