Trateaza constipatia bebelusului tau rapid si eficient

Fii pregatita pentru constipatia bebelusului tau, cu supozitoare create speciale pentru el. In primul an din viata bebelusului apar si primele problemele la care tu ca mamica trebuie sa gasesti solutii cat mai eficiente si confortabile pentru micutul tau. Constipatia apare atunci cand copilul nu are scaun o perioada mare de timp. Caracterizata prin eliminarea dificila, uneori dureroasa, a unor scaune de consistenta crescuta, la intervale de 2-3 zile sau chiar mai mult, aceasta se manifesta prin dureri abdominale, abdomen ferm si tare, sau chiar prin scaune patate cu sange.

Nu te speria, e ceva firesc si exista numeroase solutii


Clasicul supozitor cu glicerina este cea mai utilizata si sigura metoda pentru a relaxa muschii bebelusului tau si a usura eliminarea scaunului. Mai ales ca acum exista metode inovatoare prin care poti evita disconfortul supozitoarelor obisnuite printr-un supozitor creat special pentru bebelusul tau.

Singurele solutii cunoscute si recomandate in cazul constipatiei  erau grija la alimentatie atat a mamei pentru alaptarea la san cat si a copilului si nu in ultimul rand supozitoarele cu glicerina.

In timp ce prima varianta asigura intr-o masura crescuta, dar nu in totalitate, preventia, a doua varianta trata constipatia, crescand insa pe moment disconfortul copilului. Acum, insa, lucrurile s-au schimbat.

Au aparut primele supozitoare cu glicerina special concepute pentru nou-nascuti: 4LAX Bebe. Acestea au pastrat eficienta unui supozitor obisnuit, dar au gasit solutia perfecta pentru a nu crea disconfort bebelusului tau: sunt moi si nu irita. Acest lucru face ca administrarea lor sa fie mult mai usor de realizat, intrucat copilul nu le simte.
De asemenea, dozajul este gandit special pentru bebelusi, nefiind nevoie ca mamicile sa taie supozitorul. Tot ce trebuie sa faci este sa il umezesti putin in apa inainte sa il administrezi sugarului.

4LAX Bebe sunt supozitoare moi, delicate si usor de administrat, pe care bebelusul nici nu le va simti. Astfel, tratezi constipatia rapid, fara sa il confrunti cu disconfortul unui supozitor obisnuit.

Este bine sa vorbesti cu medicul tau pediatru pentru orice problema ar avea bebelusul tau si sa privesti toate problemele ca pe etape firesti din dezvoltarea lui. Pastreaza-ti calmul si bucura-te de fiecare clipa alaturi de el!  

4LAX Bebe este disponibil inca de anul trecut in farmacii iar mamicile care le-au folosit ne-au confirmat ca intr-adevar este mult mai simplu de utilizat si isi dovedeste eficienta in tratarea constipatiei la sugari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod