Pastreaza armonia in familie

Intotdeauna, pentru ca lucrurile sa functioneze cum trebuie in familia ta, este nevoie sa tratezi totul cu mult tact. Fericirea unei familii nu se masoara prin bunuri materiale...
Intotdeauna, pentru ca lucrurile sa functioneze cum trebuie in familia ta, este nevoie sa tratezi totul cu mult tact. Fericirea unei familii nu se masoara prin bunuri materiale sau putere financiara, ci prin armonia pe care o are si pe care dovedeste ca o poate pastra.

Iata cum poti proceda pentru a cultiva obiceiul celor dragi de a rezerva periodic cateva momente strict pentru familie si in felul acesta te vei bucura permanent de o atmosfera destinsa alaturi de ei.

Masa in familie

Chiar daca sunteti cu totii ocupati, fa-ti un obicei din a pastra traditia mesei impreuna, pranzul sau cina.
Cum pranzul il puteti rata din cauza programului incarcat, cina va trebui sa fie cea mai importanta si nu in ceea ce priveste consistenta preparatelor ci in privinta unei mici reuniuni de familie. Aceasta va va oferi ocazia de a povesti ce ati facut in timpul zilei, de a anunta diverse evenimente si, in felul acesta, toti ceilalti vor afla in acelasi timp.

Iesirile in oras sau la iarba verde

Incearca sa faci in asa fel incat sa aveti cu totii timp, saptamanal sau macar de doua ori pe luna, pentru a petrece cateva momente impreuna.
O iesire la film, la teatru sau la restaurant, un picnic la iarba verde vor constitui prilejul de a trai clipe minunate in compania celor dragi.

Fotografiile din casa

Incearca sa faci cat mai multe fotografii cu orice prilej: premiul I cu coronita la copilului, iesirile in parc, chiar si activitatile voastre zilnice, si expune-le in casa. Veti avea o mare placere sa le priviti din cand in cand si sa va amintiti impreuna de atmosfera momentului in care le-ati facut.

Fii alaturi de copii

In masura in care poti, petrece cat mai mult timp cu ei.
Incearca sa intri in jocurile lor, ia parte la toate activitatile in care se implica si, cel mai important, comunicati intre voi.

Vei intelege ulterior cat de valoroase sunt experientele pe care le traiti impreuna si cat de mult pot contribui la unitatea unei familii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreica pe 9 Apr 2013, 16:23
    !

    foarte frumos mi-a placut ce pot sa zic

    1
    0

  • sanda pe 10 Nov 2011, 02:05
    !

    da ft frumos....mi-a placut

    2
    1

  • lorena pe 23 Oct 2008, 11:05
    ^^

    frumos ce a zis neneaaaa...chiar am de scris o compunere cu tema Familia mea

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod