Ce cadouri primesc cei mai mici dintre sarbatoriti?

De 1 Iunie, fiecare copil primeste cate un cadou! Chiar si cei foarte mici sunt cadorisiti cu mici atentii. Noi iti propunem cateva idei de cadouri pentru cei mai mici sarbatoriti ai zilei:
De 1 Iunie, fiecare copil primeste cate un cadou! Chiar si cei foarte mici sunt cadorisiti cu mici atentii. Noi iti  propunem cateva idei de cadouri pentru cei mai mici sarbatoriti ai zilei:

Pentru nou-nascuti


Evident, un nou-nascut nu se va putea juca cu oricare dintre cadourile pe care i le-ai cumpara. Daca esti in cautarea unei jucarii pentru baietelul tau, te vei gandi, in primul rand, la ce are el nevoie cu adevarat. Bineinteles ca obiectele de imbracaminte ii vor fi mereu de folos, fiind considerate chiar esentiale: scutece, servetele, creme, produse de spalat, biberoane etc. Nou-nascutii iubesc jucariile in tonuri de rosu, negru si alb.
Pentru fetite, poti cumpara lucruri in culori linistitoare, care ii scot in evidenta feminitatea. Sunt de preferat rochitele, bonetele, chiar si bijuteriile.

Intre 3 si 6 luni


Cu cat copilul creste, devine tot mai interesat de obiectele din jurul sau. Printre jucariile perfecte pentru aceasta varsta se numara si jucariile viu colorate si cele muzicale, in general cele care il indeamna la miscare. Este de preferat ca deasupra patutului sa instalezi cateva jucarii muzicale viu colorate, pentru a-i atrage atentia.

Intre 6 si 10 luni


Este momentul in care copilul tau va fi capabil sa stea ridicat, iar tot ce inseamna miscare il va captiva. La aceasta varsta, copiii adora sa tina in mana obiecte si sa le examineze.
Ii poti cumpara cuburi viu colorate, pe care sa le poata manipula cum doreste. Baietelul va fi atras de masini mari si chiar de camioane. Va continua sa iubeasca acele carti tridimensionale viu colorate. Pentru fetite, jucariile muzicale continua sa fie preferate, in timp ce papusile nu prezinta inca niciun interes.

Intre 10 si 12 luni


Daca bebelusul nu a inceput sa mearga, in curand va incepe sa se tarasca si sa incerce sa apuce fiecare obiect pe care il gaseste in cale. La aceasta varsta, va fi fascinat de jucarii care pot fi impinse si trase.  

Intre 12 si 15 luni


Este momentul in care copiii adora sa iasa afara, la plimbare. Acum, ca vine vara, poti sa il scoti in curte sau in gradina, si sa ii instalezi o mini piscina in care bebelusul sa se balaceasca.
Printre preferatele lui se va numara, cu siguranta, si cutia cu nisip in care ai pus cateva jucarii. Astfel, il poti pregati pentru mare! Este varsta la care masinutele si tractorasele sunt favoritele prichindeilor.

Intre 15 si 24 de luni


Baieteilor de aceasta varsta le place sa escaladeze obiectele care au scari, roti si chiar cele care sunt alunecoase. Multe dintre aceste obiecte plasate in mai toate parcurile pentru copii au casute mici cu usite, pe care le pot deschide si inchide. Masinutele se numara in continuare printre favorite, dar ii mai poti cumpara micutului tau si cateva mingi, deoarece acum invata sa prinda si sa arunce obiecte.
Ii poti achizitiona si carti viu colorate, dar si un leagan potrivit pentru varsta fiecaruia. La aceasta varsta, fetitele fac o adevarata pasiune pentru papusi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod